Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IRC FRP - Ciddi oyuncular araniyor + DM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ircden frp oynamak genelde kolay, ancak ciddi oynamak cok zor. Civitmak cok eylenceli, ancak ciddi oyun oynamak hernekadar gercek yuzyuze frp kadar guzel olmasada bir tadi olur herzaman, gelen gecen olaylar insanin hep aklinda kalir.

O yuzden frp ile az boz bilgisi olan (evet, en azindan bilimum d&d class ve irklari bilsin) ciddi oyuncular lazim. DM lik yapmak istiyen varsa lutfen cekinmesin, ircde savaslari ve teknik kurallari yonetmek zor oldugundan dolayi rp agirlikli bir senaryo yonetilceginden kimse cekinmesin, elinde iyi hikayesi kim varsa.

Haydi gencler goreyim sizi, bekliyoz.

(Suanki oyuncular: Arcane ve Ben)
Mesaj tarihi:
evet ırkları vs . biliyorum bir kaç kez oynamışlığımda var ama büyüleri müyüleri bilmem en iyisi basit bir karakter seçerim ben :) ; ama oynamayı çok isterim[signature][hline]"Haplo"
Mesaj tarihi:
scrollbarı yavaş yavaş aşağı çekiyor ve "bende bende" yazmak icin ellerimi ayarlıyordum ki :(
bir daha yapalım gece uzun!

*!açtır*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza

[Bu mesaj Black1ce tarafından 07 Temmuz 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
isterseniz dm olacak adam varsa bi tur daha çevirelim ?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza

[Bu mesaj Black1ce tarafından 07 Temmuz 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
DM olacak varsa gene yapariz, ancak planli olmali, burdan setting karar verilmeli, kurallar nasil islenicek onlara karar verilmeli, karakterler onceden yapilmali, oylesi aceleden olmuyo.
Mesaj tarihi:
Sanırım artık 2 tane Dm lazım. Oyuncu sayısı baya çok oldu. Şuraya 1 tarih belirlesek de yine oynasak..(Geç saatler tercihen)

Ben de oynicam bu arada onu demedim :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar saat 5 son mesajlar 2.30 gibi atılmış eğer herkese uygunsa (voice hariç ona hep uygun :)) bu akşam herangi bir saat yapalım..
ben 10 11 ve 12 derim sizce?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
  • Yeni Oluştur...