Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ircden frp oynamak genelde kolay, ancak ciddi oynamak cok zor. Civitmak cok eylenceli, ancak ciddi oyun oynamak hernekadar gercek yuzyuze frp kadar guzel olmasada bir tadi olur herzaman, gelen gecen olaylar insanin hep aklinda kalir. O yuzden frp ile az boz bilgisi olan (evet, en azindan bilimum d&d class ve irklari bilsin) ciddi oyuncular lazim. DM lik yapmak istiyen varsa lutfen cekinmesin, ircde savaslari ve teknik kurallari yonetmek zor oldugundan dolayi rp agirlikli bir senaryo yonetilceginden kimse cekinmesin, elinde iyi hikayesi kim varsa. Haydi gencler goreyim sizi, bekliyoz. (Suanki oyuncular: Arcane ve Ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 aha oyuncu olmuşum :D abi ne adamsın ya hehe.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bende oynamak isterim, maksat degisiklik olsun :)[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet ırkları vs . biliyorum bir kaç kez oynamışlığımda var ama büyüleri müyüleri bilmem en iyisi basit bir karakter seçerim ben :) ; ama oynamayı çok isterim[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Prawler oynatsın! heh![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben dahil 4 kisi var suan, Qui? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bir kisi daha gelse olucak. DM lik yapabilirse o bir kisi cok guzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 nerde bu oyun. irc server kanal manal...[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Draven, 06 Temmuz 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Ben dahil 4 kisi var suan, Qui? Beni saymayın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Arcane, Kharin, HerenIstiaron ve Dralnu oynuyor. Hadi basliyak: irc.quakenet.org #paticikfrp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 horace simdi attim mesaji, sende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 millet nerede ya, bosunami bekiliyoruz odada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 berbatti, plansiz DM lik yapinca igrenc birsey cikti ortaya. kaciranlar uzulmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bi dahakine artık :)[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi yok dl veya fr de oynayalım fantastik olsun biraz yaw[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 scrollbarı yavaş yavaş aşağı çekiyor ve "bende bende" yazmak icin ellerimi ayarlıyordum ki :( bir daha yapalım gece uzun! *!açtır*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 07 Temmuz 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi bi gün önceden haber verip,gece vaktine çekceksiniz ayarı,ona göre gelebilirim bende. Ama aşırı dozda cıvıtan olursa olmaz.[justin yok dimi ? :P][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 isterseniz dm olacak adam varsa bi tur daha çevirelim ?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 07 Temmuz 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 DM olacak varsa gene yapariz, ancak planli olmali, burdan setting karar verilmeli, kurallar nasil islenicek onlara karar verilmeli, karakterler onceden yapilmali, oylesi aceleden olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bende varım.. Dl daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mümkünse bende oynamak isterim.Ama sanırım çok player oldu.Çok ciddi oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bende oynarim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 oynarım bende[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sanırım artık 2 tane Dm lazım. Oyuncu sayısı baya çok oldu. Şuraya 1 tarih belirlesek de yine oynasak..(Geç saatler tercihen) Ben de oynicam bu arada onu demedim :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 arkadaşlar saat 5 son mesajlar 2.30 gibi atılmış eğer herkese uygunsa (voice hariç ona hep uygun :)) bu akşam herangi bir saat yapalım.. ben 10 11 ve 12 derim sizce?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar