yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Portable bi antivirüs proramı arıyorum. Kaspersky nin falan var mı ya da iyi bi portable antivirüs programı tavsiye edecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hacılar bi el atın be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.dl4all.com/2007/08/27/portable_kaspersky_antivirus_7.html google a yazinca cikiyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yav ben de 7 sini buldum da bana son sürümü lazım. 7 eski değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://portableapps.com/apps/utilities/clamwin_portable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sağol Racta, umarım win 7 de çalışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 said: System Requirements: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 taratıyrorum şu an. bişeler buldu. güvenebiliriz di mi clamav a? bayağı methediyolardı patide bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben bir kere kullanmıştım açıkçası ama işimi görmüştü. clamav hakkında çok fikrim yok ama portableapps.com güvendiğim bir oluşum, her portable programı siteye koymak bir dertleri yok. ince eleyip sık dokuyorlar. sonuçta bu portable bir program. beklentini yine de ona göre tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ClamAV ilk olarak *nix tabanli sistemler icin gelistirilen acik kaynak kodlu bir yazilim. Hani linux'a virus bulasmiyordu diye soracaklar icin aciklamasini da yapayim; daha cok mail server gibi ustunden zararli yazilim gecerek kullaniciya ulasabilecek veriler denetleniyor. Daha sonrasinda vindoz icinde derlendi. Gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yav bu clamav temizlemiyo mu virüsleri .sadece scan yaptı :S edit: insan ayarlarda remove koyar defult olarak ama yav. report yapmışlar default u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar