Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bizim arkadaşın bilgisayar telefon çalınca açılıyordu kendiliğinden. eski 56k zamanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nedanko said: ILO'ya ustune para oduyorsun birde.. IP KVM lerden de nefret ediyorum tek kelime ile. * kasi gozu oynar sekilde guler * ehe. ehehe. ehehehehehehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Buyse said: bizim arkadaşın bilgisayar telefon çalınca açılıyordu kendiliğinden. eski 56k zamanları. ATX olmayan kasalarda mümkün değil. Direk gücü kesiyor çünkü kapatınca. Bu arada açtıktan sonra ne yapıcam diyenler için Teamviewer çok iyi bir uygulama ve kişisel kullanım için ücretsiz, tavsiye ederim: http://www.teamviewer.com/tr/index.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi ben telefondan gireceğim için teamviewer falan işe yaramıyo, direk remote desktop yapıcam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 di said: nedanko said: ILO'ya ustune para oduyorsun birde.. IP KVM lerden de nefret ediyorum tek kelime ile. * kasi gozu oynar sekilde guler * ehe. ehehe. ehehehehehehehe... adfsdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 remote desktop imkanı varsa teamviewer işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar