SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Dışardayım ve mesela remote desktop ile bilgisayarıma bağlanmam gerekiyor fakat bilgisayar kapalı. Uzaktan bilgisayarı açmanın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 var. wake-on-lan ve wake-on-internet diye ararsan bulabilirsin kisaca, once router'ini ayarlayacaksin. sonra bios'tan wake-on-lan'i acacaksin. sonra windows'tan ufak bir iki ayar yapacaksin. bittiginde wakeonlan.me'ye girip magic packet yolladiginda bilgisayarin acilacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 inanmıyorum kimse sopayla açabilirsin dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Peki laptopu nasıl açabilirim? Sanırım wireless ile bağlı olunca olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 laptopu açamazsın. şöyle bişe var, intelin vpro teknolojisi var. işlemcin onu destekliyorsa bi ihtmimal açılabilir. ama onun da çok şey lazm sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 islemciden ziyade wireless kartin wake on lan destegi sunuyorsa laptopu da acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 nası ya ? şu anda adam dışarıda bişiler yükleyecek ve evdeki bilgisayarını açacak öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 laptopun wirelessı bozulduğu için, servisinde 500 lira istemesi nedeniyle (anakartı komple değiştireceklermiş (hp pavilion dv6000)) desktoplar için olan wireless kitlerinden almıştım airties. Onun da desteği olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fistan said: nası ya ? şu anda adam dışarıda bişiler yükleyecek ve evdeki bilgisayarını açacak öyle mi? Mesela HP serverlarda ILO diye bişey var (international labour organisation değil bu tabii) mesela, onunla bırak açmayı istediğin gibi kullanıyosun makinayı. uzaktan. çook uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 WiFi WoL yok galiba. Zaten sacma olurdu havada surekli WiFi paketleri dolaniyor. Sanirim WWoL farkli bir amac icin kullaniliyor ve E/FE WoL lere gore biraz daha farkli. http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/prowireless_mobile.htm Intel'in varmis boyle bir urunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 serverlarda olur tabi de ben şimdi iş yerindeyim burdan bişi indirsem nası açıcam ya evdeki pc yi ? ona bi ayar gerekmiyor mu, IP adresini de bilmiyosun falan nasıl lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 iste bilmen gerekir. router dan da disardan gelen belli paketleri filtrelenmesini onlersen wol yollayip acabilirsin. sonra torrent web interface falan artik ne lazimsa. tabi ugras babam ugras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 E modemini ve PC indeki NIC i ayarliyorsun iste, mis gibi oluyor. Neden olmasin ki ? "LAN dan Wake Up yapabildigine inaniyorsun da, Internet'ten mi Wake Up yapabildigine inanmiyorsun.", demis Nasreddin Hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ya biostan bulamadım ayarını (anakart asus p5kse) internetten bakayım dedim adam da bulamamış sonra şey yapmış olmuş. Aygıt yöneticisinden lan controllerı bulup gelişmiş özelliklerden Shutdown wake up özelliğini on yapmış olmuş. Bende öyle yapayım dedim, bir yaptım bilgisayar internete girmemeye başladı. Off yaptım tekrar bi işe yaramadı. Modem açık wirelessla laptoptan girebiliyorum ama desktop ethernetten bağlı olan modemi bile görmüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Cmd de ipconfig yazınca hiçbir şey çıkmıyor?! Sadece Windows IP yapılandırması yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 heh res atınca düzeldi ama bir türlü açmayı başaramadım bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ohoo modemi pc yi ayarladıktan sonra ben de açarım uzaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben onu bile beceremedim dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ya şeyi sorucam ben. Şimdi hallettim de sadece magicpakcet yollayan programlarla açabiliyorum. Yani internet sitelerinden açamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mr_Hand said: Fistan said: nası ya ? şu anda adam dışarıda bişiler yükleyecek ve evdeki bilgisayarını açacak öyle mi? Mesela HP serverlarda ILO diye bişey var (international labour organisation değil bu tabii) mesela, onunla bırak açmayı istediğin gibi kullanıyosun makinayı. uzaktan. çook uzaktan. ILO (integrated lights-out) çok tatlı bir nane, çok araştırdım ev kullanıcısı için mevcutmudur bu tarz bir anakart yada ek modul bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ev icin IPKVM ler var. Onlardan bagla, direk IP uzerinden ulasirsin. iLO, ALOM, etc. onlar sadece server type donanimlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yaw wake on lan senelerdir olan bi teknoloji deil mi zaten neden sasirdiniz ki bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Banada çok lazımdı bu benim anakat desteklemiyor heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ILO'ya ustune para oduyorsun birde.. IP KVM lerden de nefret ediyorum tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar