huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Turnuva oynandı ve bitti. Korelilerin çok zorlandığı bir turnuva olarak ilgi çekti. Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. Boxer, Bisu gibi gosular ilk 5-10 dakikada oyun vererek turnuvadan uzaklaştılar. Stork sayesinde kazanan gene bir Kore'li oldu ama, o konuda bir supriz yok. Turnuva repleri için: http://www.scforall.com/IEF-Starcraft.zip
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Boş boş reply izlemek sıkıcı ya. Birileri anlatsa daha güzel oluyor.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha bisu koreli olmayan birine mi yeniliyo ? izleyelim bakalım
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bisu besbelli artislik yapıcam diye yenilmiş boxerın da eski gosuluğu yok zaten çok garipsemedim
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oo şahane iş bitsede izlesem guz tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 huun said: Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bıraz katılıyorum bende ona, fazla tek yonlu gibi. hoş tabı cok eskidi artık oyun, alternatif cözümler bulmakda zorlaştı iyice ama bıraz katı oynuyolar. J'eon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence koreliler gelinebilicek son noktaya geldiler ufaktan, millet yakalamaya başladı aynı oyun mantalitesini. gerçi fazla ciddiye almamışlar falan tarzı laflar da duydum, bahanesi heralde bu, ciddiye alan aldı yani yine 1. ve 2. kore. bu arada stork yorum yapmış kaybettiği maçı niye kaybettiğine ıjaeıja range upgrade'ini unutmuş dingil. huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tunca said: huun said: Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence iki sebepten dolayı dedim bunu: kendilerini çok iyi, yabancı oyuncuları fıs görme anlayışı önde gelen. sadece bu turnuvada değil, çoğu zaman kendini gösteriyor bu. bisu'nun maçı mesela. proxy gate atmak küçümse değildir; ama gidip herifin kapısının önüne atmak hem de tek gate atmak aynen böyledir. diğer yandan adamların kapalı bir sc ortamı var. oynadıkları herkes koreli, yabancılar da zaten kore'lileri taklit ediyor. hal böyle olunca farklı oyun tarzları karşısında tekliyorlar zaman zaman. bence yalan değil yani. doubtful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Linkler ve yorumlar için teşekkürler. Yorumlardan sonra baya merak ettim bakayım hemen. doubtful Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 VOD'lar için: http://www.gosugamers.net/starcraft/thread/454055-ief-suwon-vods-baezzi pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 huun said: tunca said: huun said: Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence iki sebepten dolayı dedim bunu: kendilerini çok iyi, yabancı oyuncuları fıs görme anlayışı önde gelen. sadece bu turnuvada değil, çoğu zaman kendini gösteriyor bu. bisu'nun maçı mesela. proxy gate atmak küçümse değildir; ama gidip herifin kapısının önüne atmak hem de tek gate atmak aynen böyledir. diğer yandan adamların kapalı bir sc ortamı var. oynadıkları herkes koreli, yabancılar da zaten kore'lileri taklit ediyor. hal böyle olunca farklı oyun tarzları karşısında tekliyorlar zaman zaman. bence yalan değil yani. kendi kapali ortamlarindan kaynaklı abi bu dediklerin direkte. bir de kore dışındaki oyuncuları takip etmiyorlarsa normaldir. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4406614-ief-2009/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 huun said: Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bıraz katılıyorum bende ona, fazla tek yonlu gibi. hoş tabı cok eskidi artık oyun, alternatif cözümler bulmakda zorlaştı iyice ama bıraz katı oynuyolar.
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence koreliler gelinebilicek son noktaya geldiler ufaktan, millet yakalamaya başladı aynı oyun mantalitesini. gerçi fazla ciddiye almamışlar falan tarzı laflar da duydum, bahanesi heralde bu, ciddiye alan aldı yani yine 1. ve 2. kore. bu arada stork yorum yapmış kaybettiği maçı niye kaybettiğine ıjaeıja range upgrade'ini unutmuş dingil.
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tunca said: huun said: Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence iki sebepten dolayı dedim bunu: kendilerini çok iyi, yabancı oyuncuları fıs görme anlayışı önde gelen. sadece bu turnuvada değil, çoğu zaman kendini gösteriyor bu. bisu'nun maçı mesela. proxy gate atmak küçümse değildir; ama gidip herifin kapısının önüne atmak hem de tek gate atmak aynen böyledir. diğer yandan adamların kapalı bir sc ortamı var. oynadıkları herkes koreli, yabancılar da zaten kore'lileri taklit ediyor. hal böyle olunca farklı oyun tarzları karşısında tekliyorlar zaman zaman. bence yalan değil yani.
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Linkler ve yorumlar için teşekkürler. Yorumlardan sonra baya merak ettim bakayım hemen.
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 VOD'lar için: http://www.gosugamers.net/starcraft/thread/454055-ief-suwon-vods-baezzi
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 huun said: tunca said: huun said: Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence iki sebepten dolayı dedim bunu: kendilerini çok iyi, yabancı oyuncuları fıs görme anlayışı önde gelen. sadece bu turnuvada değil, çoğu zaman kendini gösteriyor bu. bisu'nun maçı mesela. proxy gate atmak küçümse değildir; ama gidip herifin kapısının önüne atmak hem de tek gate atmak aynen böyledir. diğer yandan adamların kapalı bir sc ortamı var. oynadıkları herkes koreli, yabancılar da zaten kore'lileri taklit ediyor. hal böyle olunca farklı oyun tarzları karşısında tekliyorlar zaman zaman. bence yalan değil yani. kendi kapali ortamlarindan kaynaklı abi bu dediklerin direkte. bir de kore dışındaki oyuncuları takip etmiyorlarsa normaldir.
Öne çıkan mesajlar