Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IEF 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turnuva oynandı ve bitti. Korelilerin çok zorlandığı bir turnuva olarak ilgi çekti.

Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı. Boxer, Bisu gibi gosular ilk 5-10 dakikada oyun vererek turnuvadan uzaklaştılar. Stork sayesinde kazanan gene bir Kore'li oldu ama, o konuda bir supriz yok.

Turnuva repleri için: http://www.scforall.com/IEF-Starcraft.zip
Mesaj tarihi:
bıraz katılıyorum bende ona, fazla tek yonlu gibi.

hoş tabı cok eskidi artık oyun, alternatif cözümler bulmakda zorlaştı iyice ama bıraz katı oynuyolar.
Mesaj tarihi:
bence koreliler gelinebilicek son noktaya geldiler ufaktan, millet yakalamaya başladı aynı oyun mantalitesini.
gerçi fazla ciddiye almamışlar falan tarzı laflar da duydum, bahanesi heralde bu, ciddiye alan aldı yani yine 1. ve 2. kore.

bu arada stork yorum yapmış kaybettiği maçı niye kaybettiğine ıjaeıja range upgrade'ini unutmuş dingil.
Mesaj tarihi:
tunca said:

huun said:

Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı.

asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence

iki sebepten dolayı dedim bunu: kendilerini çok iyi, yabancı oyuncuları fıs görme anlayışı önde gelen. sadece bu turnuvada değil, çoğu zaman kendini gösteriyor bu.

bisu'nun maçı mesela. proxy gate atmak küçümse değildir; ama gidip herifin kapısının önüne atmak hem de tek gate atmak aynen böyledir.

diğer yandan adamların kapalı bir sc ortamı var. oynadıkları herkes koreli, yabancılar da zaten kore'lileri taklit ediyor. hal böyle olunca farklı oyun tarzları karşısında tekliyorlar zaman zaman.

bence yalan değil yani.
Mesaj tarihi:
huun said:

tunca said:

huun said:

Kore'deki oturmuş oyun şeklinin yavaş yavaş gerçeklerden koptuğu anlaşıldı.

asdfds bu da çok yalan bi önerme olmuş bence

iki sebepten dolayı dedim bunu: kendilerini çok iyi, yabancı oyuncuları fıs görme anlayışı önde gelen. sadece bu turnuvada değil, çoğu zaman kendini gösteriyor bu.

bisu'nun maçı mesela. proxy gate atmak küçümse değildir; ama gidip herifin kapısının önüne atmak hem de tek gate atmak aynen böyledir.

diğer yandan adamların kapalı bir sc ortamı var. oynadıkları herkes koreli, yabancılar da zaten kore'lileri taklit ediyor. hal böyle olunca farklı oyun tarzları karşısında tekliyorlar zaman zaman.

bence yalan değil yani.

kendi kapali ortamlarindan kaynaklı abi bu dediklerin direkte. bir de kore dışındaki oyuncuları takip etmiyorlarsa normaldir.
  • Yeni Oluştur...