Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Excel + Kutucuklar yapmak => Delirmek

Sypro

Öne çıkan mesajlar

Excel ile kutucuklar yapmak ve onları belli şekillere sokmak durumundayım, öğrneğin:

gibi bir şeyde yukarıdan aşağıya 13px soldan sağa 20px olan bir yapı var, arada 26x40 gibi, 26x60 gibi bölümler var. Bunları tek kutu olarak kabul etmesi benim arzuladığım şey. Nasıl ki 13x20 yi seçtiğimde tek bir kutu olarak görüyor 26x100 lük olanı da mesela tek kutu olarak görüp ona göre muamele yapması. Umarım anlatabildim derdimi, zira ben bile pek anlamış değilim. Özetle 4, 6, 8 kadar kutuyu tek kutucuk gibi bir formata sokmaya çalışıyorum, haliyle başaramıyorum.

not: yukarıdaki imajda anlatmaya çalıştığım şeyin bir özeti var. orada olan gibi bir şey yapmak amacım zaten. ama mantığını çözemediğim için sadece orada olan kutuları kopyalayıp yapıştırarak ilerleyebiliyorum. Bu da pek hoş değil, bazen istediğim ölçülere sahip bir seçenek olmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Excel'i hayatı boyunca 4 defa anca açmış biri olarak 3. açışımda bu işe kalkıştım, 4.de yapamadığımı fark ettim.

Sağ olun, sorun çözüldü :)

Tabi eğer sorun olarak görülebilirse. Zira benim de sorunu algılamam biraz uzun sürdü yazdıklarımı okuyunca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...