Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlara domuz yedirenlerin akıbetleri

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

Osuran_boğa said:

arkadaşım olay söyleniş tarzında kelimede değil

mesela ben sana öküz desem alınırsın dimi, ama hindua öküz desen alınmaz.
boyle düşünmen lazım.
mesela cuceye gidip "lan ne pis sakal bırakmışsın kocaman" dese alınırmı?_ alınmaz aksine mutlu olur.

Valla türkiyede biri benım musliman olmayışımı gercekten kabul edebilip rahatca dile getirse, mutlu olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben müslümanım demedim-değilim de demedim dedim mi? bilmiyorum belki benim çevremde böle ama dinsiz olup ta başkalarının inancına saygı gösteren bi adamla daha tanışmadım.hep bir dalga,hep bir aşağılama. öle bi adamla tanışsam baya bi afallarım heralde

cüce arkadaşım sen benim yazdığıma desteklemiş-desteklememiş tarzda yazmışsın.ne desem bilemedim.ama internet üzerinden birisine öküz demek istiyosan bana diyebilirsin sorun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Gavur: İslam dışındaki diğer abrahamic dinler.
Kafir: Ateist, putperest, şamanist, budist, çaşıt çaşıt politeist.
Mümin: Müslümboy

Evet aynen böyle tablo. Kafa karışıklığı olmasın mesela örnekleyeyim. Alt mahalledeki terzi Hristo gavur, aşağı fırındaki usta Abdullah mümin ve sürekli fular takan gözlüklü "allah yok ama bi güç olmalı abi yeaaaaa" diyen elinde tutmak ve göstermek için felsefe kitapları alan üst komşu üniversite öğrencisi Ekrem ise kafirdir.
Sosyal ağlarda paylaş

ama farkındaysanız forumdaki müslümanlardan ses çıkmıyor.(bağnazları demiyorum bak dikkat) niye çıkmıyor çünkü siz tartışmıyorsunuz.(bu topiğin başında yazan konuyu tartışmayın zaten buraya da dikkat)tamamen karşıdakini yıldırma çalışması,hakaret,dalga sonra yediğiniz naneyi sölediim zaman "sen ne atlıyosun saygı bık bık " diye oluyor.ama ben anlıyorum olay genelde post kasma çalışması.bence forum yüneticileri garbage de post kasmaya izin vermeli yada madalya olayı kalkmalı. yoksa burda ciddiyet sağlanacağı yok hepiniz kazık kadar adamlarsınız ama 13 yaşındakilerle muhabbet ediyor gibi hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...