fenris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: oha adamin tipi efsaneymis. http://www.allahdostu.org/depo/haber/chat.gif generic_yobaz.png ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sene 2009 hala müslumanım diyor bu osuran yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Osuran_boğa said: arkadaşım olay söyleniş tarzında kelimede değil mesela ben sana öküz desem alınırsın dimi, ama hindua öküz desen alınmaz. boyle düşünmen lazım. mesela cuceye gidip "lan ne pis sakal bırakmışsın kocaman" dese alınırmı?_ alınmaz aksine mutlu olur. Valla türkiyede biri benım musliman olmayışımı gercekten kabul edebilip rahatca dile getirse, mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Gavur: İslam dışındaki diğer abrahamic dinler. Kafir: Ateist, putperest, şamanist, budist, çaşıt çaşıt politeist. Mümin: Müslümboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben müslümanım demedim-değilim de demedim dedim mi? bilmiyorum belki benim çevremde böle ama dinsiz olup ta başkalarının inancına saygı gösteren bi adamla daha tanışmadım.hep bir dalga,hep bir aşağılama. öle bi adamla tanışsam baya bi afallarım heralde cüce arkadaşım sen benim yazdığıma desteklemiş-desteklememiş tarzda yazmışsın.ne desem bilemedim.ama internet üzerinden birisine öküz demek istiyosan bana diyebilirsin sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kafiromu demek? nedenki? kafir, allha cift koşana denmiyomu sonucta? allaha hiç inanmıyoki ne cift koşması sıfır onun için allah. fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çift koşmak değil o sanki şirk koşmak falan gibi bişi diil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sirk evet pardon, ama aynı şey dğeilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cidden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bvana din hocam öle anlatmıştı. ondan dedim. yanı allaha eş birşeyin varlığına inanırsan sırk koşmuş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Farinal said: Gavur: İslam dışındaki diğer abrahamic dinler. Kafir: Ateist, putperest, şamanist, budist, çaşıt çaşıt politeist. Mümin: Müslümboy Evet aynen böyle tablo. Kafa karışıklığı olmasın mesela örnekleyeyim. Alt mahalledeki terzi Hristo gavur, aşağı fırındaki usta Abdullah mümin ve sürekli fular takan gözlüklü "allah yok ama bi güç olmalı abi yeaaaaa" diyen elinde tutmak ve göstermek için felsefe kitapları alan üst komşu üniversite öğrencisi Ekrem ise kafirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben cırt koştum geçen. koslasız kafirim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya kitabında yazıyor osuran, bizim yanımızda izzet ve şeref mi arıyorsun? afasdg. Müslumanlara kafirleri öldürün denecek utanılmasa. Kim kime saygı göstermiyor, gündelik(bu nası bişi) hayatında ateistim de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kimse kimseye zorla dmuz yedirmiyo lan, sacmalamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben gördüm istanbul dışında fasilitelerde zorla ağızlarına tıkıyolardı. yağınıda eritip huniyle içiriyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 eritirse mikrobu ölürki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çişiyle karıştırıyolar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yeterli kişiliğe, gurura, iradeye ve cesarete sahip bir insan nasıl kendisine kölelik edip ibadet etmesi gereken bir yüce varlık olduğuna inanabilir hadi var diyelim inanmayı geçtim gerçekten olsa bile nasıl secde eder ki? koskoca insanoğlusun lan sen titre ve kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ama farkındaysanız forumdaki müslümanlardan ses çıkmıyor.(bağnazları demiyorum bak dikkat) niye çıkmıyor çünkü siz tartışmıyorsunuz.(bu topiğin başında yazan konuyu tartışmayın zaten buraya da dikkat)tamamen karşıdakini yıldırma çalışması,hakaret,dalga sonra yediğiniz naneyi sölediim zaman "sen ne atlıyosun saygı bık bık " diye oluyor.ama ben anlıyorum olay genelde post kasma çalışması.bence forum yüneticileri garbage de post kasmaya izin vermeli yada madalya olayı kalkmalı. yoksa burda ciddiyet sağlanacağı yok hepiniz kazık kadar adamlarsınız ama 13 yaşındakilerle muhabbet ediyor gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pis kafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 öldükten sonra yokolma düşüncesi yüzünden değil mi sanki? şimdi hiçbir dini kötülemiyorum fakat insanın karşılıksız iyilik yapmak gibi bir huyu var belki ve onu ortadan kaldırmıyor mu? iyilik yapın çünkü 'sevap'. karşılığını huriyle alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 niye negzel mesaj attık cevap atmadın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oy oy, ben boğaya tapıyorum ama sen kesip yiyiyorsun, biraz saygı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aldarion said: Domuz ve saksağan eşcinseldir. EE insanda da eşcinsel olan var o zaman hepimiz domuzuz veya saksağanız gibi bir mantık cıkıyor bu yazıdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ki saksağan favori kuşumdur ve hiç zannetmiyorum bu bilginin bilimsel olduğunu. kaynak gösterin pardon babs helal derim ama yani boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar