Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Fighter Classı

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

said:
fortinbras, 04 Temmuz 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
hm o zmn şimdi oyunda eleman paladin yaptı arada race briton yani bi de slashing gidiyorum şu an 4 yaptım yani trusta m ıgeçmek gerek onun yerine? ayrıca armsmanle merc farkı bitek plate giyilememesi mi hero blademaster gibi bi de merc bi silah kategorisinde mi spec oluyor sadece blademaster bladelerle dalıyordu mesela çunku?

briton paladin! bence ilerde pişman olursun yol yakınken highlander a geç ve slash e devam.[signature][hline]Mirzabey / Paladin
Daggerfall / İnfiltrator
DAOC Kay
www.the-huns.com
www.generaller.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 05 Temmuz 2004 10:38 tarihinde demiş ki:
yani briton için mi iyi değil demek istedin paladin yoksa genelde briton mu kotu?

Paladin olarak dedim yani eğer Paladin oynamak istiyorsan Britonu seçme Highlander i seç sonrada slash e devam et

biraz karışık oldu sanırım kısaca Highlander Paladin yap ve slash git pişman olmazsın.

Briton dan Paladin olmaz diye nedenmi diyorum?
Benim Paladin de Briton da ondan :)
şu anki aklım olsa hemen Highlander açardım

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 05 Temmuz 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin highlander olmamalı bence(benimkide highlander :)) çünkü paladinin özelliği parry ve block ları eğer saracen alıp 10 str 10 con 10 10 dex verirsen bide MoP ve MoB alırsan inanılmaz parry ve block rate lerin olcak.Trust gittiğin içinde ortalama hasar verebilirsin[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...