BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yeni geldi demedik ki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ne bilim yeni gibi anladım ben hehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 inf oynanamaz halemi gelmis? 1100 dmg leather armor a PA gibi bir durum var casterlara nsta kill filanmi bekliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 infil trust olmak zorunda değilki casterlar zaten netural e infille gidip scale armorlı adama dalmicağına göre? slash daha güzel geliyo bana df nerf inden sonra[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 peki fighter classları için de mi aynı şey geçerli yani slash daha mı iyi?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fortinbras, 04 Temmuz 2004 20:03 tarihinde demiş ki: hm o zmn şimdi oyunda eleman paladin yaptı arada race briton yani bi de slashing gidiyorum şu an 4 yaptım yani trusta m ıgeçmek gerek onun yerine? ayrıca armsmanle merc farkı bitek plate giyilememesi mi hero blademaster gibi bi de merc bi silah kategorisinde mi spec oluyor sadece blademaster bladelerle dalıyordu mesela çunku? briton paladin! bence ilerde pişman olursun yol yakınken highlander a geç ve slash e devam.[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com www.generaller.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yani briton için mi iyi değil demek istedin paladin yoksa genelde briton mu kotu?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hayır saracen trust ac[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Beni bu fighter isi bozdu en iyisi elementalist class oynamak :) 50 fire 20 earthmu yapmali yoksa iceada bi parca vermelimi?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ice a verme hiç rr5 ten önce Pbaoe sınıfları rezil sadece.Para biriktir rr5 e kadar 50 fire 20 earth al rr5 ten sora 50 ice 20 earth yap[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Su pbaoe olayini anlamiyorum?Bu olayi yapmak icin 300 radius degilmi max?Peki bu kadar kisa bir menzilden nasil etkili oluyor bu meret :)[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Öyle bir veriyoki :) ayrıca onun range i yok malesef 300 radius a yayılıyor alan etkili yani.Direk senden çıkıyo büyü[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bir kac gundur okuyorum rvr boardlarinida rvrde fire kullanin diyorlar pbaoeye pek iyi degil cunku dot yiyince castlenemiyor falan diyorlardi.[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o zaman caster oynama :) her caster damage alınca büyüsü bozulur[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: fortinbras, 05 Temmuz 2004 10:38 tarihinde demiş ki: yani briton için mi iyi değil demek istedin paladin yoksa genelde briton mu kotu? Paladin olarak dedim yani eğer Paladin oynamak istiyorsan Britonu seçme Highlander i seç sonrada slash e devam et biraz karışık oldu sanırım kısaca Highlander Paladin yap ve slash git pişman olmazsın. Briton dan Paladin olmaz diye nedenmi diyorum? Benim Paladin de Briton da ondan :) şu anki aklım olsa hemen Highlander açardım [Bu mesaj Daggerfall tarafından 05 Temmuz 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paladin highlander olmamalı bence(benimkide highlander :)) çünkü paladinin özelliği parry ve block ları eğer saracen alıp 10 str 10 con 10 10 dex verirsen bide MoP ve MoB alırsan inanılmaz parry ve block rate lerin olcak.Trust gittiğin içinde ortalama hasar verebilirsin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 peki britondan ne olur?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Çok nefis haşlama olur[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bu arada birde sunu soriym istedigimiz kadar RA alabiliyormuyuz yoksa bir capi varmi?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 var realm level denilen basamaklar var 1L1 1L2 1L3......10L10 a kadar gidiyor her basamakta 1 realm skill poing kazanırsın[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben wizzie olucam sanirim RAlarida hosuma gitti gerci RvRden hiiic anlamiyorum daha ama bakalim ogrenicez elbet :) wowa daha coook var[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Wizard düşük rr de çok boktan bence sen sorc aç :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sorcun dmglarina falan baktim pek iyi gelmedi gozume ama?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Sorc oyundaki en iyi mezzer(mesmerize) bolt menzilli ae mezz var elemanda hasar büyüsüyle kendini iyleştiriyor bide kendi levelındaki yaratıklara mind control aatabiliyosun :) senin oluyo yani[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Wizard ın hangi ra si hoşuna gitti :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar