fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 şimdi bunu daha once çok tartışılmıştır ama mümkünse basitçe level 5 ten sonra hangisini seçmek gerekir bi fikir verirseniz sevinirim normalde hib oynadığım için albiondakiler hakkında bir bilgim yok... şimdiden sağolun[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 merc gralz diyorlar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 İyi sınıf yoktur iyi oyuncu vardır sen neden zevk alcaksan onla oyna kısca sana şöle anlatiim Mercenary-Blademaster Armsman-Hero Paladin-Oyundaki en defansif class ama çok az hasar çıkışı var Reaver-Lifetap stilleri ile gayet zevkli bir light tank[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 tam değil aslında yani bazı sınıflar gerçekten de oynanmayacak kadar kötü olmuş, tabi patchlerle durum her an değişebiliyor, bakınız infiltratorlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Hazir acilmis sunu soriym bende: Merc kastiktan sonra birden sogudum ve armsman acmaya ve defansif spec yapmaya karar verdim. Simdi silah olarak en cok crush hosuma gidiyor ama weapon efflere baktigimda crushin hib tanklarina kotu vurdugunu gordum. Birisi bana bu eff olayinin ne kadar ciddi oldugunu soyleyebilirmi yani crush ile hib tanklarina verilebilicek dmg iyi olmazmi?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: BlackRose, 04 Temmuz 2004 19:02 tarihinde demiş ki: tam değil aslında yani bazı sınıflar gerçekten de oynanmayacak kadar kötü olmuş, tabi patchlerle durum her an değişebiliyor, bakınız infiltratorlar oynanmicak class yok sadece bazı classlar hayattan bezdiriyo seni(archerlar)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: preas, 04 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Hazir acilmis sunu soriym bende: Merc kastiktan sonra birden sogudum ve armsman acmaya ve defansif spec yapmaya karar verdim. Simdi silah olarak en cok crush hosuma gidiyor ama weapon efflere baktigimda crushin hib tanklarina kotu vurdugunu gordum. Birisi bana bu eff olayinin ne kadar ciddi oldugunu soyleyebilirmi yani crush ile hib tanklarina verilebilicek dmg iyi olmazmi? Resist table lara göre en iyi silah trust.Soru şu: Ben ne kesmek istiyorum[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 canım tabi istersen oynarsın da mesela hiberniada champ kalmamış artık, demek ki oynanacak hali yok o sınıfın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bide infiltratorların nesi varki?En güçlü stealther hala[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Gayette oynanacak hali var bence. Özellikle buffbotunuz yoksa gerçekten hayat kurtarıcı bir sınıf. Özellikle debuffların bufflı düşmanlara extra kayıp sağlaması buffbotlu oyuncuları hayatından bezdirecek. Daha RVR ye çıkamadım ama Bg yi solo capledim. Düşman debuffları yiyip lvl 1deki statlarına dönünce büyük bir avantaj kazanmış oluyorsunuz=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 excaliburda birkaç gün gezinip hiç champ görmememizin bir nedeni olmalı o zaman infiltrator da nerf yedikten sonra darbe yedi, oynanmayacak halde değil tabi ki ama her an herşey değişebiliyor, bir çok infili olan insan da neden artık "pek" o karakterleriyle oynamıyor onun da bir nedeni olmalı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Neden çok champ yok bende anlamış değilim. Weapon skilli ve hitsi self-buffı ile heronunkini geçebiliyor. Ah, şimdi hatırladım. Champlerin determinationa erişimi yok. Vede debufflarda critical şansı kaldırıldı.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği [Bu mesaj zlorwf tarafından 04 Temmuz 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zlorwf tarafından 04 Temmuz 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 infile ne nerf geldi? [signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 04 Temmuz 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: BlackRose, 04 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: canım tabi istersen oynarsın da mesela hiberniada champ kalmamış artık, demek ki oynanacak hali yok o sınıfın ;) champlerin yeni gelen RA lari resmen hayvan. 5snde bi 3sn unresistable stun ediyo 1 tane ra, rr5de gelen free RA, actigin zaman etrafindaki herkeze cloth armora vurur gibi vuruyosun bana yani plate e 600vuran champ gordum. nfden sonra champ oynamayanin aklindan zoru vardir. debufflarina hic girmiyorum zaten.[signature][hline]What does not kill,makes stronger. [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Temmuz 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ohoo sen bunu soruyosan ben boşa kürek çekiyorum burda :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: thanatos, 04 Temmuz 2004 19:51 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 04 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: canım tabi istersen oynarsın da mesela hiberniada champ kalmamış artık, demek ki oynanacak hali yok o sınıfın ;) champlerin yeni gelen RA lari resmen hayvan. 5snde bi 3sn unresistable stun ediyo 1 tane ra, digeri actigin zaman etrafindaki herkeze cloth armora vurur gibi vuruyosun bana yani plate e 600vuran champ gordum. nfden sonra champ oynamayanin aklindan zoru vardir. debufflarina hic girmiyorum zaten. ha onu bilemem bak yani NF öncesinden bahsediyorum ben açtırmıştım excaliburdaki accountumu o zaman 2 ay vardi daha NFe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: zlorwf, 04 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Neden çok champ yok bende anlamış değilim. Weapon skilli ve hitsi self-buffı ile heronunkini geçebiliyor. Ah, şimdi hatırladım. Champlerin determinationa erişimi yok. Vede debufflarda critical şansı kaldırıldı. gerçi emin değilim hero muydu yoksa champ mıydı kimsenin artık oynamadığı sınıf, karıştırıyo olablirim ikisinden biri resmen excaliburdan silinmiş gibiydi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Merc dışında classları takip etmiyorum bide merakla bekliyorum bazı classlara ne zaman nerf gelcek(onlar kendilerini biliyo)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ehe umarim herdy ile karsilasmazsin kayda :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Proxa, 04 Temmuz 2004 19:48 tarihinde demiş ki: infile ne nerf geldi? dragonfangin stuni 9snden 5snye dusuruldu.[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Champdir kesin. Koca serverda (prydwen=)) bazen 10dan az champ olduğunu görüyorum.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 preas şu an yazamişyor bana telefon etti bişi sorucakmiş :D kesmeden kasit,tanklar kapiştiğinda ayakta kalabilmek ,gerekirse karşıdaki tankı kesmek ama daha çok( rvr yi tam bilmiyorum ama) tank faslindan sonra olasi casterlari filan kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 rvr combatta ilk once caster ve healerlar dovulur onun icin healerlarin armorlarina bonuslu silahlari kullan, tankler onemli degil. ayrica alb tanklerin genelde slash secerler. oyundaki en iyi vuran anytime style slashde cunku.(amethyst slash)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Temmuz 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hm o zmn şimdi oyunda eleman paladin yaptı arada race briton yani bi de slashing gidiyorum şu an 4 yaptım yani trusta m ıgeçmek gerek onun yerine? ayrıca armsmanle merc farkı bitek plate giyilememesi mi hero blademaster gibi bi de merc bi silah kategorisinde mi spec oluyor sadece blademaster bladelerle dalıyordu mesela çunku?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: thanatos, 04 Temmuz 2004 19:57 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 04 Temmuz 2004 19:48 tarihinde demiş ki: infile ne nerf geldi? dragonfangin stuni 9snden 5snye dusuruldu. E yeni değilki bu ? :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar