Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Fighter Classı

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

şimdi bunu daha once çok tartışılmıştır ama mümkünse basitçe level 5 ten sonra hangisini seçmek gerekir bi fikir verirseniz sevinirim normalde hib oynadığım için albiondakiler hakkında bir bilgim yok... şimdiden sağolun[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

İyi sınıf yoktur iyi oyuncu vardır sen neden zevk alcaksan onla oyna kısca sana şöle anlatiim
Mercenary-Blademaster
Armsman-Hero
Paladin-Oyundaki en defansif class ama çok az hasar çıkışı var
Reaver-Lifetap stilleri ile gayet zevkli bir light tank[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

tam değil aslında
yani bazı sınıflar gerçekten de oynanmayacak kadar kötü olmuş, tabi patchlerle durum her an değişebiliyor, bakınız infiltratorlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Hazir acilmis sunu soriym bende:
Merc kastiktan sonra birden sogudum ve armsman acmaya ve defansif spec yapmaya karar verdim. Simdi silah olarak en cok crush hosuma gidiyor ama weapon efflere baktigimda crushin hib tanklarina kotu vurdugunu gordum.
Birisi bana bu eff olayinin ne kadar ciddi oldugunu soyleyebilirmi yani crush ile hib tanklarina verilebilicek dmg iyi olmazmi?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 04 Temmuz 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
tam değil aslında
yani bazı sınıflar gerçekten de oynanmayacak kadar kötü olmuş, tabi patchlerle durum her an değişebiliyor, bakınız infiltratorlar
oynanmicak class yok sadece bazı classlar hayattan bezdiriyo seni(archerlar)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
preas, 04 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
Hazir acilmis sunu soriym bende:
Merc kastiktan sonra birden sogudum ve armsman acmaya ve defansif spec yapmaya karar verdim. Simdi silah olarak en cok crush hosuma gidiyor ama weapon efflere baktigimda crushin hib tanklarina kotu vurdugunu gordum.
Birisi bana bu eff olayinin ne kadar ciddi oldugunu soyleyebilirmi yani crush ile hib tanklarina verilebilicek dmg iyi olmazmi?
Resist table lara göre en iyi silah trust.Soru şu: Ben ne kesmek istiyorum[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

canım tabi istersen oynarsın da mesela hiberniada champ kalmamış artık, demek ki oynanacak hali yok o sınıfın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Gayette oynanacak hali var bence. Özellikle buffbotunuz yoksa gerçekten hayat kurtarıcı bir sınıf. Özellikle debuffların bufflı düşmanlara extra kayıp sağlaması buffbotlu oyuncuları hayatından bezdirecek. Daha RVR ye çıkamadım ama Bg yi solo capledim. Düşman debuffları yiyip lvl 1deki statlarına dönünce büyük bir avantaj kazanmış oluyorsunuz=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Sosyal ağlarda paylaş

excaliburda birkaç gün gezinip hiç champ görmememizin bir nedeni olmalı o zaman

infiltrator da nerf yedikten sonra darbe yedi, oynanmayacak halde değil tabi ki ama her an herşey değişebiliyor, bir çok infili olan insan da neden artık "pek" o karakterleriyle oynamıyor onun da bir nedeni olmalı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Neden çok champ yok bende anlamış değilim. Weapon skilli ve hitsi self-buffı ile heronunkini geçebiliyor. Ah, şimdi hatırladım. Champlerin determinationa erişimi yok. Vede debufflarda critical şansı kaldırıldı.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

[Bu mesaj zlorwf tarafından 04 Temmuz 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zlorwf tarafından 04 Temmuz 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 04 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki:
canım tabi istersen oynarsın da mesela hiberniada champ kalmamış artık, demek ki oynanacak hali yok o sınıfın ;)

champlerin yeni gelen RA lari resmen hayvan.
5snde bi 3sn unresistable stun ediyo 1 tane ra,
rr5de gelen free RA, actigin zaman etrafindaki herkeze cloth armora vurur gibi vuruyosun bana yani plate e 600vuran champ gordum.
nfden sonra champ oynamayanin aklindan zoru vardir.
debufflarina hic girmiyorum zaten.[signature][hline]What does not kill,makes stronger.

[Bu mesaj thanatos tarafından 04 Temmuz 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 04 Temmuz 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 04 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki:
canım tabi istersen oynarsın da mesela hiberniada champ kalmamış artık, demek ki oynanacak hali yok o sınıfın ;)

champlerin yeni gelen RA lari resmen hayvan.
5snde bi 3sn unresistable stun ediyo 1 tane ra,
digeri actigin zaman etrafindaki herkeze cloth armora vurur gibi vuruyosun bana yani plate e 600vuran champ gordum.
nfden sonra champ oynamayanin aklindan zoru vardir.
debufflarina hic girmiyorum zaten.

ha onu bilemem bak
yani NF öncesinden bahsediyorum ben
açtırmıştım excaliburdaki accountumu o zaman 2 ay vardi daha NFe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 04 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
Neden çok champ yok bende anlamış değilim. Weapon skilli ve hitsi self-buffı ile heronunkini geçebiliyor. Ah, şimdi hatırladım. Champlerin determinationa erişimi yok. Vede debufflarda critical şansı kaldırıldı.

gerçi emin değilim hero muydu yoksa champ mıydı kimsenin artık oynamadığı sınıf, karıştırıyo olablirim ikisinden biri resmen excaliburdan silinmiş gibiydi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

rvr combatta ilk once caster ve healerlar dovulur onun icin healerlarin armorlarina bonuslu silahlari kullan, tankler onemli degil.
ayrica alb tanklerin genelde slash secerler.
oyundaki en iyi vuran anytime style slashde cunku.(amethyst slash)[signature][hline]What does not kill,makes stronger.

[Bu mesaj thanatos tarafından 04 Temmuz 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hm o zmn şimdi oyunda eleman paladin yaptı arada race briton yani bi de slashing gidiyorum şu an 4 yaptım yani trusta m ıgeçmek gerek onun yerine? ayrıca armsmanle merc farkı bitek plate giyilememesi mi hero blademaster gibi bi de merc bi silah kategorisinde mi spec oluyor sadece blademaster bladelerle dalıyordu mesela çunku?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...