roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://www.tomshardware.com/news/Windows-Laptop-Internet-hotspot-Connectify,8971.html#xtor=RSS-181 şu adresteki yazıya göre, bir wireless ağ üzerinden internete çıkan laptop, bahsi geçen yayını tekrar "yayınlayarak" kapsama alanını artırabilecek. doğru mu özetledim yoksa bi yerde yanlış mı anladım çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 eet öyle disabled bi özelliği var, enable edebiliyormuşsunuz. ben etmem şahsen, girip çıkmasın başkasının sinyalleri makinama, zaten şarj da önemli dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 herkesin bu özelliği enable ettiği ve tek bir wireless ağı onlarca kişinin kullandığı bir dünya düşlemiştim.. ama insanoğlu bencilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 haha, imdadına fm frekansı kullanan wireless bağlantı geliyor roket, korkma. Çok uzak mesafelerde WLAN yaratılabiliyo yani. ABDde bi bölgede denenmeye başladı. (adamlar büyük ölçüde dijital radyoya geçtiği için artık bu frekanslar boşalıyor, parazit yok yani) Tabi, burda ofiste 2,5 Ghz civarı frekansta çalışan dış mekan antenleri bile parazitten çekemeyebiliyo bazen (bizzat bi yaz boyunca bu sorunla uğraştım. saç baş yoldurdu. sonradan kanal deneye deneye parazitsiz bi tane tutturdum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 wimax'den çok ümitliydik, caddelerimiz sokaklarımız wimaxler ile dolacaktı, evlerimize kadar girecekti, aylık ücret ödeyip adsl gibi ama her yerden faydalanacaktık, baz istasyonu benzeri roaming özelliği olacaktı arabadayken bile sürekli çekecekti. ama olmadı. ayrıca mr_hand çok uğraştıysan aslında şirkete bi 100 dolarlık masraf yazıp wifi inspector tarzı wifi analiz aletlerinden alabilirdin çok daha rahat bulurdun parazitsiz kanalı diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 işte sorun orda, parazit olduğundan haberimiz yoktu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 boyle herkesin eristigi efil efil internetten baska pratikde baya guzel kullanim alanlari var aslinda. bugun kullanma sansim oldu gayet problemsiz kuruluyor baglantilar. yalniz daha gelismis ayar yapabilecegimiz tool lara ihtiyac var, su anda hotspot oldum/olmadim , ismim bu , sifrem bu dan daha ote bisey ayarlamak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar