Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sıcak Gün

Unbreakable

Öne çıkan mesajlar

said:
Ouz_UFO, 07 Temmuz 2004 11:23 tarihinde demiş ki:
hep beraber boğaz köprüsünde öğlen saat 12de safalta şortla yatma eylemi yapalım millet soora baaralım nerde bu yetkililer diye bugün de öyle mahvolsun trafik
evet sapıttım olimpiyata kafam girsin o salak meşale geçicek diye trafikte canına okunan insanların %de kaçı takip ediyo ki lan olimpiyatı başka saatte yapamadınız mı ya tam iş dönüşü noluyo bea daalın hüleaaaaaaayn!!!

sakin ol ouz...:-P[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
solo delikanlıda dikkat etsin kendine isveçtede havalar soğuktur :D

Abi bi bakmadık foruma üstümüzde ne muhabbet dönmüş be. :) Ben soğuğu severim ayrıca. Kız için falan da gitmiyorum(:PP):D[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

Born to cry...
Sosyal ağlarda paylaş

ben burda adeta donuyorum rahat 2 tane kazak giyerim ki ben soguk severim ve asla usumem..bu arada istanbuldayim ama sirketteyim hehe..nasil bir klima sistemi varsa sirketin kapii acinca icerisi ile disarisi arasinda 15 derecelik fark oluyor..ben klimaya bakmaya gidiyorum bakalim kac derecede..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıldı ama sıcak...off off ...Güneşin altına civa termometre koyduk 50ye vurdu patlıyodu çıksa çıkardı 55e oda sıcaklığı 35 vantilatör vardı bi tek gölgede 45 ti...TV'de yanlış veriyo 40 diyo 35 diyo..pff...neyse geçmiş ola dicem ama daha yaz bitmediki...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya'ya gelin püfür püfür esiyo. Fön makinesi gibi mubarek :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...