Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Ouz_UFO, 07 Temmuz 2004 11:23 tarihinde demiş ki: hep beraber boğaz köprüsünde öğlen saat 12de safalta şortla yatma eylemi yapalım millet soora baaralım nerde bu yetkililer diye bugün de öyle mahvolsun trafik evet sapıttım olimpiyata kafam girsin o salak meşale geçicek diye trafikte canına okunan insanların %de kaçı takip ediyo ki lan olimpiyatı başka saatte yapamadınız mı ya tam iş dönüşü noluyo bea daalın hüleaaaaaaayn!!! sakin ol ouz...:-P[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:31 tarihinde demiş ki: solo delikanlıda dikkat etsin kendine isveçtede havalar soğuktur :D Abi bi bakmadık foruma üstümüzde ne muhabbet dönmüş be. :) Ben soğuğu severim ayrıca. Kız için falan da gitmiyorum(:PP):D[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben burda adeta donuyorum rahat 2 tane kazak giyerim ki ben soguk severim ve asla usumem..bu arada istanbuldayim ama sirketteyim hehe..nasil bir klima sistemi varsa sirketin kapii acinca icerisi ile disarisi arasinda 15 derecelik fark oluyor..ben klimaya bakmaya gidiyorum bakalim kac derecede..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nasıldı ama sıcak...off off ...Güneşin altına civa termometre koyduk 50ye vurdu patlıyodu çıksa çıkardı 55e oda sıcaklığı 35 vantilatör vardı bi tek gölgede 45 ti...TV'de yanlış veriyo 40 diyo 35 diyo..pff...neyse geçmiş ola dicem ama daha yaz bitmediki...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 esentepe rulz. bütün gün esti, bahçede üşüdük bile ehühe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Emaleth, 07 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: esentepe rulz. bütün gün esti, bahçede üşüdük bile ehühe... ohh esintide uzatacan ayaklarını yorgunluk çayını içecen ilaç gibi gelir vallaha...ohh ohh :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tarih 8 temmuz burda firtina cikti $iddetli yagmur ve deli esen bi ruzgar =) hawadaki bulutlar bile ruzgarin hizindan ne kdr hizli ilerlior gormenis lasim eha[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Antalya'ya gelin püfür püfür esiyo. Fön makinesi gibi mubarek :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar