Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gel görürsün anyayı teksası[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Öğlen karşıdan kola almaya gittim don,atlet,terlik, Asfalta yapıştım kaldım o ne sıcaktır. Klima saolsun. Pst:İzmir.[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ızmır yasanmaz yazın ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Epxmadcat, 07 Temmuz 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Öğlen karşıdan kola almaya gittim don,atlet,terlik, Asfalta yapıştım kaldım o ne sıcaktır. Klima saolsun. Pst:İzmir. İzmirdeyim evdeki klima bozuk. Klima Tavsiyeleri[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 lan oranın sıcak oldugunumu zanlediyorsunuz antalyada hiç yaşanmaz bıraksan burayı çöle döner vallaha daha 1 ay önceki karşımızdaki ağaç yemyeşilken sapsarıya döndü... ağaca yazık :( [signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Antalyayla izmirin nemi bir mi?[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla ızmırın sıcagı hıc bıryerde yoktur sanırım nedemısler kızına ve havasına guven olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Llama, 07 Temmuz 2004 01:09 tarihinde demiş ki: valla ızmırın sıcagı hıc bıryerde yoktur sanırım nedemısler kızına ve havasına guven olmaz izmirin kızına, havasına ve llamasına güven olmaz... yürü ulen :) [signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 07 Temmuz 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sen gel nemi görürsün duş al 2 dakka sonra arkan yine sırıl sıklam yaaaa öle böle değil kahvaltımı yapıom 2 saat sonra duş alıom bide yatmadan önce duş alıom SUX! yaa siz ne sanıonuz hemde bumbuz suda ohhhhhhh okadar soğuk değil tabkide :D soğuk rulles :D bi cıkıom bumbus ohhhhhh bide klimanın karşısına geçik gevşiyom soğuk suyunda verdiği hazla ohhhhhhh ne güzel dünya :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ama klimayı bozdum bugun kapıya koşarken klimanın fişine takıldım mefta oldu :([signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bana neden guven olmuyormus lem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 01:11 tarihinde demiş ki: ama klimayı bozdum bugun kapıya koşarken klimanın fişine takıldım mefta oldu :( Yardım bizim gibi klimasızlara... Klima Tavsiyeleri[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Proxa, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :) heeee sonra sabah bi kalkcaz aha böbrekler nerde??? yok abi ben kalmam artık bundan sonra başkasında :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Proxa, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :) zengınlık basa bele anasını satayım bız gazete ıle yellenmeye devam edelım 250 lıraya serınlıyoruz valla posta gazresı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Llama, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: bana neden guven olmuyormus lem orda kafiye olsun diye yazdım... :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 alla size sabir versin yagmur dualarim sizinle :-p kendim icin boyle dualara ihtiyacim yok bari size edim :-)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sosyal sorunlarımız olmasa türkiye gerçekten güzel bi ülke istanbulundna anadolusuna kadar ... 2 Temmuz 2004 Yer : RTN Sahnede Katatonia 'We are happy to be in your beautiful country again ! '[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 heEEE??????[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Llama, 07 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :) zengınlık basa bele anasını satayım bız gazete ıle yellenmeye devam edelım 250 lıraya serınlıyoruz valla posta gazresı öle deme klima var cok yakıyo diye açtırmıyolar evdekiler ehehe :) ben buz gibi dolaşmayı seviyorum ama...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 01:13 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :) böbrek ? biz koyun tercih ediyoruz heeee sonra sabah bi kalkcaz aha böbrekler nerde??? yok abi ben kalmam artık bundan sonra başkasında :D [signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:58 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki: buda sıcaksa.... pıff... KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!! *!isyan eder* *!halfmumi'yi izmir'e davet eder* gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;) Su doldurcak Çeşme ve Yokuş var mı? geliyorum o zaman yarın :P olmadı Çeşme yoksa,biri arabayla eşlik eder suluk uzatmak için :p Sağlam yokuşların olmasıda sert aranan özellik..Mümkünse ormanlık alanda olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Halfmumi, 07 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki: said: Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:58 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki: buda sıcaksa.... pıff... KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!! *!isyan eder* *!halfmumi'yi izmir'e davet eder* gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;) Su doldurcak Çeşme ve Yokuş var mı? geliyorum o zaman yarın :P olmadı Çeşme yoksa,biri arabayla eşlik eder suluk uzatmak için :p Sağlam yokuşların olmasıda sert aranan özellik..Mümkünse ormanlık alanda olacak :P :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Başladı bile sıcak kendini hissettirmeye..[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hep beraber boğaz köprüsünde öğlen saat 12de safalta şortla yatma eylemi yapalım millet soora baaralım nerde bu yetkililer diye bugün de öyle mahvolsun trafik evet sapıttım olimpiyata kafam girsin o salak meşale geçicek diye trafikte canına okunan insanların %de kaçı takip ediyo ki lan olimpiyatı başka saatte yapamadınız mı ya tam iş dönüşü noluyo bea daalın hüleaaaaaaayn!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar