Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sıcak Gün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gel görürsün anyayı teksası[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Epxmadcat, 07 Temmuz 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Öğlen karşıdan kola almaya gittim don,atlet,terlik,
Asfalta yapıştım kaldım o ne sıcaktır.
Klima saolsun.
Pst:İzmir.

İzmirdeyim evdeki klima bozuk.

Klima Tavsiyeleri[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
lan oranın sıcak oldugunumu zanlediyorsunuz antalyada hiç yaşanmaz bıraksan burayı çöle döner vallaha

daha 1 ay önceki karşımızdaki ağaç yemyeşilken sapsarıya döndü... ağaca yazık :(
[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]

[Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 07 Temmuz 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
valla ızmırın sıcagı hıc bıryerde yoktur sanırım
nedemısler kızına ve havasına guven olmaz

izmirin kızına, havasına ve llamasına güven olmaz...

yürü ulen :)

[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 07 Temmuz 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen gel nemi görürsün duş al 2 dakka sonra arkan yine sırıl sıklam yaaaa öle böle değil kahvaltımı yapıom 2 saat sonra duş alıom bide yatmadan önce duş alıom SUX! yaa siz ne sanıonuz hemde bumbuz suda ohhhhhhh okadar soğuk değil tabkide :D soğuk rulles :D bi cıkıom bumbus ohhhhhh bide klimanın karşısına geçik gevşiyom soğuk suyunda verdiği hazla ohhhhhhh
ne güzel dünya :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ama klimayı bozdum bugun

kapıya koşarken klimanın fişine takıldım mefta oldu :([signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :)

heeee sonra sabah bi kalkcaz aha böbrekler nerde??? yok abi ben kalmam artık bundan sonra başkasında :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :)

zengınlık basa bele anasını satayım bız gazete ıle yellenmeye devam edelım 250 lıraya serınlıyoruz valla posta gazresı[signature][hline]
Mesaj tarihi:
alla size sabir versin yagmur dualarim sizinle :-p
kendim icin boyle dualara ihtiyacim yok bari size edim :-)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
heEEE??????[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 07 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
said:

zengınlık basa bele anasını satayım bız gazete ıle yellenmeye devam edelım 250 lıraya serınlıyoruz valla posta gazresı
öle deme klima var cok yakıyo diye açtırmıyolar evdekiler ehehe :) ben buz gibi dolaşmayı seviyorum ama...[signature][hline].
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 07 Temmuz 2004 01:13 tarihinde demiş ki:
said:
böbrek ? biz koyun tercih ediyoruz

heeee sonra sabah bi kalkcaz aha böbrekler nerde??? yok abi ben kalmam artık bundan sonra başkasında :D
[signature][hline].
Mesaj tarihi:
said:
Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
buda sıcaksa....
pıff...
KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!!
*!isyan eder*

*!halfmumi'yi izmir'e davet eder*

gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;)

Su doldurcak Çeşme ve Yokuş var mı?
geliyorum o zaman yarın :P
olmadı Çeşme yoksa,biri arabayla eşlik eder suluk uzatmak için :p
Sağlam yokuşların olmasıda sert aranan özellik..Mümkünse ormanlık alanda olacak :P
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
buda sıcaksa....
pıff...
KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!!
*!isyan eder*

*!halfmumi'yi izmir'e davet eder*

gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;)

Su doldurcak Çeşme ve Yokuş var mı?
geliyorum o zaman yarın :P
olmadı Çeşme yoksa,biri arabayla eşlik eder suluk uzatmak için :p
Sağlam yokuşların olmasıda sert aranan özellik..Mümkünse ormanlık alanda olacak :P

:D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
hep beraber boğaz köprüsünde öğlen saat 12de safalta şortla yatma eylemi yapalım millet soora baaralım nerde bu yetkililer diye bugün de öyle mahvolsun trafik
evet sapıttım olimpiyata kafam girsin o salak meşale geçicek diye trafikte canına okunan insanların %de kaçı takip ediyo ki lan olimpiyatı başka saatte yapamadınız mı ya tam iş dönüşü noluyo bea daalın hüleaaaaaaayn!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...