Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sıcak Gün

Unbreakable

Öne çıkan mesajlar

gel görürsün anyayı teksası[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

lan oranın sıcak oldugunumu zanlediyorsunuz antalyada hiç yaşanmaz bıraksan burayı çöle döner vallaha

daha 1 ay önceki karşımızdaki ağaç yemyeşilken sapsarıya döndü... ağaca yazık :(
[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]

[Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 07 Temmuz 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
valla ızmırın sıcagı hıc bıryerde yoktur sanırım
nedemısler kızına ve havasına guven olmaz

izmirin kızına, havasına ve llamasına güven olmaz...

yürü ulen :)

[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 07 Temmuz 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen gel nemi görürsün duş al 2 dakka sonra arkan yine sırıl sıklam yaaaa öle böle değil kahvaltımı yapıom 2 saat sonra duş alıom bide yatmadan önce duş alıom SUX! yaa siz ne sanıonuz hemde bumbuz suda ohhhhhhh okadar soğuk değil tabkide :D soğuk rulles :D bi cıkıom bumbus ohhhhhh bide klimanın karşısına geçik gevşiyom soğuk suyunda verdiği hazla ohhhhhhh
ne güzel dünya :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ama klimayı bozdum bugun

kapıya koşarken klimanın fişine takıldım mefta oldu :([signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 07 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :)

heeee sonra sabah bi kalkcaz aha böbrekler nerde??? yok abi ben kalmam artık bundan sonra başkasında :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bizim evde 2 tane kilma var bursada oturan varsa uygun bir ücret karşılığında eve alabilirim :)

zengınlık basa bele anasını satayım bız gazete ıle yellenmeye devam edelım 250 lıraya serınlıyoruz valla posta gazresı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

heEEE??????[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 07 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
said:

zengınlık basa bele anasını satayım bız gazete ıle yellenmeye devam edelım 250 lıraya serınlıyoruz valla posta gazresı
öle deme klima var cok yakıyo diye açtırmıyolar evdekiler ehehe :) ben buz gibi dolaşmayı seviyorum ama...[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 07 Temmuz 2004 01:13 tarihinde demiş ki:
said:
böbrek ? biz koyun tercih ediyoruz

heeee sonra sabah bi kalkcaz aha böbrekler nerde??? yok abi ben kalmam artık bundan sonra başkasında :D
[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
buda sıcaksa....
pıff...
KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!!
*!isyan eder*

*!halfmumi'yi izmir'e davet eder*

gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;)

Su doldurcak Çeşme ve Yokuş var mı?
geliyorum o zaman yarın :P
olmadı Çeşme yoksa,biri arabayla eşlik eder suluk uzatmak için :p
Sağlam yokuşların olmasıda sert aranan özellik..Mümkünse ormanlık alanda olacak :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
Unbreakable, 07 Temmuz 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
Halfmumi, 07 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
buda sıcaksa....
pıff...
KIŞ GİBİ YAZ İSTEMİYORUM BEN!!
*!isyan eder*

*!halfmumi'yi izmir'e davet eder*

gel gör istediğininden fazlasını bulursun ;)

Su doldurcak Çeşme ve Yokuş var mı?
geliyorum o zaman yarın :P
olmadı Çeşme yoksa,biri arabayla eşlik eder suluk uzatmak için :p
Sağlam yokuşların olmasıda sert aranan özellik..Mümkünse ormanlık alanda olacak :P

:D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

hep beraber boğaz köprüsünde öğlen saat 12de safalta şortla yatma eylemi yapalım millet soora baaralım nerde bu yetkililer diye bugün de öyle mahvolsun trafik
evet sapıttım olimpiyata kafam girsin o salak meşale geçicek diye trafikte canına okunan insanların %de kaçı takip ediyo ki lan olimpiyatı başka saatte yapamadınız mı ya tam iş dönüşü noluyo bea daalın hüleaaaaaaayn!!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...