fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 vista'lı laptop aldık yeni, nasıl win7'ye yükseltiyoruz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 win7 cd keyin varsa cd yi koyuyorsun next next. 6. sayfada tablo var ordan bakabilirsin neye yükseltebileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 fistan hangi dilde lisansı varsa onu kuracan işte, dvdsinin olup olmaması bişey değiştirmiyo. internetten indirirsen de dokunulmamış temiz bi iso bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bi de şöyle bi nokta var, bütün vistalar upgrade olmuyo cort diye. oluyo sanıyodum ben de. taa ki... bi bilgisayara yükleyene kadar :D şerefsiz bi de herşeyi yükledikten sonra soruyo seri numarasını. upgrade olduğu için heralde sormayacak sandım yükleme sırasında, işi bitti işletim sistemi çalışır oldu, key sordu. girdim olmaz dedi. ben de eben dedim tabi. key yazmadan deneme sürümü olarak bıraktım. deneme sürümü de normalde 30 günlük, ama run'dan kek bi komut yazarak 4 aya kadar uzatabiliyosun. 30 gün bitmek üzereyken komutu yazıyosun, bi 30 gün daha veriyo sfd. tabi 3. kullanımdan sonra babayı alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yarın bakiyim o zaman nerde varmış. peki temiz iso microsoft veriyor mu, nerden bulacam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 windows 7 msdn iso diye arat nette var. ama indirdikten sonra yine microsoft hashları ile kontrol et www.hashsum.com adresinden. orjinal hashlara da şuradan bakabilirsin http://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 microsoftun sitesinden DL olsa cd key girip super olurdu ffsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 MS aslında temiz iso veriyo, ama şöyle : kargoyla DVD yolluyolar. niye böyle moronca bişey var bilmiyorum, Türkiye'ye 20 dolara mı ne yolluyo diyodu sitesinde. İnternetten indirilecek bi hede olmaması salakça resmen. bi de MSDN sürümü son sürüm değil yau? RTM mi neydi son sürümün adı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yoo msdn üyeliği olanlara download izni verio hatta windows serverı filan halka açık verio yani görmüştüm bne linki çektim bile, trial tabi. benim dediim şey de aynı hesaba gelio, msdn hashı tutan bitane iso indirin, orjinaldir o işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yani, öyle yapıyo herkes zaten. MSDN üyelii vardı babamın ya dur bakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ben keyimi ebayden aldım ve sorunsuz activation yaptım toplam fiyat 35$ ultimate icin :P Ama satıcıyı iyi kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oha bal :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 adam ayni key'i tekrar satarsa ne olacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 nasıl 300 dolarlık şeye 35 dolar verip güvenebildin merak ettim doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 başkasına satsa bişey olmaz ki artık sanırım. sonuçta abso aktivasyonu çakmış gitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 e yani abso format atarsa tekrar yukleyemeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yüklücek. key artık absonun babasının keyi. tepe tepe formatlar kurar tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 nasil ayirt edecek aktivasyonda onu diyorum =) donanim bilgilerine gore olacak desek, upgrade edince mi calismayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ghost at abso windows fazla şişmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hehehe duzenli backup alıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 windows icin guzel bir incremental backup programi var mi ki? soyle network storage yapsam, duzenli olarak oraya backup alir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 acronis in guzel urunleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu back up işini programsız yapabiliyo muyuz? hiç yapmadım daha önce de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 win7 teması süper. official wallpaperlar (tu) http://img291.imageshack.us/img291/1744/nanamiwallpaper1.jpg http://img69.imageshack.us/img69/4909/nanamiwallpaper2.jpg http://img687.imageshack.us/img687/4862/nanamiwallpaper3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 DoruK said: xpde yapamayıp bunda yapabildiğiniz nedir? ben geçmek için bir sebep göremiyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyorum xp'de ve win 7 kurulu iki bilgisayar benimle beraber masaya oturup batak oynamayacaksa yükseltip düzenimi bozmak saçma geliyor. Ben şahsen vistadan memnun olmadığımdan 4 gözle bekledim ve gelir gelmez kurdum Win7 yi... Ama senin Xp de oturmuş bi düzenin varsa bozmasanda olur. Yinede en kısa zamanda upgrade etmeni tavsiye ederim, arayüz XP ye göre çok daha farklı. Uzuuun süre uzak kalıp OS piyasasından yarın yeni PC aldığında içinden yeni bi OS çıktığında kullanmakta zorluk çekersin. Şimdiden alış dersim yenisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar