Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win 7

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Bi de şöyle bi nokta var, bütün vistalar upgrade olmuyo cort diye. oluyo sanıyodum ben de. taa ki... bi bilgisayara yükleyene kadar :D şerefsiz bi de herşeyi yükledikten sonra soruyo seri numarasını. upgrade olduğu için heralde sormayacak sandım yükleme sırasında, işi bitti işletim sistemi çalışır oldu, key sordu. girdim olmaz dedi. ben de eben dedim tabi. key yazmadan deneme sürümü olarak bıraktım.

deneme sürümü de normalde 30 günlük, ama run'dan kek bi komut yazarak 4 aya kadar uzatabiliyosun. 30 gün bitmek üzereyken komutu yazıyosun, bi 30 gün daha veriyo sfd. tabi 3. kullanımdan sonra babayı alıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

MS aslında temiz iso veriyo, ama şöyle : kargoyla DVD yolluyolar. niye böyle moronca bişey var bilmiyorum, Türkiye'ye 20 dolara mı ne yolluyo diyodu sitesinde. İnternetten indirilecek bi hede olmaması salakça resmen. bi de MSDN sürümü son sürüm değil yau? RTM mi neydi son sürümün adı...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

xpde yapamayıp bunda yapabildiğiniz nedir? ben geçmek için bir sebep göremiyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyorum xp'de ve win 7 kurulu iki bilgisayar benimle beraber masaya oturup batak oynamayacaksa yükseltip düzenimi bozmak saçma geliyor.

Ben şahsen vistadan memnun olmadığımdan 4 gözle bekledim ve gelir gelmez kurdum Win7 yi...

Ama senin Xp de oturmuş bi düzenin varsa bozmasanda olur.

Yinede en kısa zamanda upgrade etmeni tavsiye ederim, arayüz XP ye göre çok daha farklı. Uzuuun süre uzak kalıp OS piyasasından yarın yeni PC aldığında içinden yeni bi OS çıktığında kullanmakta zorluk çekersin. Şimdiden alış dersim yenisine..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...