Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 NAsıl ya anlamadım nasıl vista lisansı ile kuruyorsun? Bende vista pro var onunla kurabilimiyim yani W7yi????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 7 lisansi demek istemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hayır yau, ugrade olabilen lisans var işte? vista ile almıştım bilgisayarı ama 7 yükleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ehem bişi sorucam hehe. Şimdi ultimate kurdum yanlışlıkla makineye ama bendeki key professional için. Varmıdır bunun bi yolu birader buyur senin sistemi professional yaptık ahanda gir productını falan diye? Gelen uyarı ise ya windows 7 setupı calıstır ya da ultimate product key gir diyor yani bi yolu olması ne kuracagını bana sormuş olması lazım ama kacırdım galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ultimate i pro olarak kuramiyorsun pro key ile. yani ultimate hepsini kapsiyor evet ama daha dusuk key girerek daha dusuk seviye de bir os kurmak mumkun degil. durum bu degil mi , ben yanlis anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yok normalde her turlu windpws 7 disketinden her turlusunu kurabiliyormussun. yapıcak tek sey Cd klasorunun icerisindeki ei.cfg dosyasını silmek gerekiyormus. onu silince ne kurmak istiyorsunuz diye soruyor :P http://www.windowssecrets.com/2009/08/20/01-Use-any-version-of-Windows-7-free-for-120-days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eet yaw zaten bütün x86 ve x64lerin kendi içinde dosya boyutları aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 türkçe home premium mudur nedir onu netten keyini nerden satın alabilirim ? veya download edebilirim ? upgrade edeyim diyorum da vistadan? ya da akademik sürümü nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ebayda direk key satanlar var . guvenilir bi satıcıdan direk key almayı deneyebilirsin ama sonu ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Key almadan evvelkesinlikle windows 7 kurun hangisini kurdugunuza emin olup ondan sonra key satın alın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Temiz Win 7 kurmayıp vistasını upgrade eden oldu mu? sorun yaşadı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 win 7 home premium key'im var işletim sistemim vista formatlamadan geçebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 vista ne yuklu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 http://mossblog.allthingsd.com/files/2009/08/windows-upgrade-chart.png yesiller upgrade, maviler format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 imba bişe koymuşun müm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ultimate'ın da her birinden upgrade edilebiliyo olması güzelmiş. tam üşengeç işi ehe tabi alacak olsam bütçe sarsar, gökten key falan düşse hayır demem anca o olur. okul alsa da gidip ultimate lisansı almaz sonuçta. edit: sayfa sonunda kalmasın tablo, onu ekledim. Mum_Chamber said: http://mossblog.allthingsd.com/files/2009/08/windows-upgrade-chart.png yesiller upgrade, maviler format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 vista hom pre 64 bit var bunu win7 hom pre 64 e yükseltmek mümkün mü ücreti karşılığında, mümkün ise nerden öğrenecem fiyatlarını? google sorduğumda devamlı bana bu hazirandan sonra alınan vistalar için bilgi veriyo ama benim sistem o tarihten eski. üstteki resimden gördm kadarıylan oluyomuş ama fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya ben tırstım vistayı upgrade etmeye. Sıfırdan kurucam temiz olsun diye... 2 partition halinde duruyo HDD'im şu an C: ve D: Windows C: de D: ye dosyalarımı back-up lasam, C ye sıfır 7 yi kurarken D: deki dosyalara bişi yapmaz di mi? Win7 nin HDD formatı farklıdır falan D yi de silmeye kalkışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yok hayır, eskiden nasılsa yine öyle. Dilediğin bölümü silip kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu win 7 nin korsanla mücadele sistemi nasıl . Burdamı başka bi yerde mi yazıodu ne . Anti-Korsan timi olcakmış fln filan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yalan o korsan işleri pirates ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şu an upgrade yapıyorum. home premium 32 bit ingilizce vistadan aynı seviye win7ye. normalden uzun sürdü evet. yarım saatte formatlayıp yüklerdi. 23 GB belge - müzik - foto vs. var kullanıcı klasöründe. bakalım nereloloyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 belge muzik foto degil de yuklenen programlar ve registrynin dolulugu zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ehe program da vardı da hayvani miktarda değildi. yalnız şöyle bi feyıl oldum. keyi kabul etmedi eşşoğlueşşek. başta uygun dedi dandirik uyumluluk programı. sonra key falan sormadan sonuna kadar gitti yükledi. her şey bitti sonra key sordu ve kabul etmedi :D adsdas deneme sürümü olarak idare ediyoruz şimdilik, cracklicem mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Tavsiye ediyomusunuz . Xp kullanıyorum . Sırf görüntüden mi ibaret yoksa geç baba durma hiç mi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar