Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win 7

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Ehem bişi sorucam hehe. Şimdi ultimate kurdum yanlışlıkla makineye ama bendeki key professional için. Varmıdır bunun bi yolu birader buyur senin sistemi professional yaptık ahanda gir productını falan diye? Gelen uyarı ise ya windows 7 setupı calıstır ya da ultimate product key gir diyor yani bi yolu olması ne kuracagını bana sormuş olması lazım ama kacırdım galiba hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Yok normalde her turlu windpws 7 disketinden her turlusunu kurabiliyormussun. yapıcak tek sey Cd klasorunun icerisindeki ei.cfg dosyasını silmek gerekiyormus. onu silince ne kurmak istiyorsunuz diye soruyor :P

http://www.windowssecrets.com/2009/08/20/01-Use-any-version-of-Windows-7-free-for-120-days
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate'ın da her birinden upgrade edilebiliyo olması güzelmiş. tam üşengeç işi ehe
tabi alacak olsam bütçe sarsar, gökten key falan düşse hayır demem anca o olur. okul alsa da gidip ultimate lisansı almaz sonuçta.

edit: sayfa sonunda kalmasın tablo, onu ekledim.

Mum_Chamber said:

http://mossblog.allthingsd.com/files/2009/08/windows-upgrade-chart.png

yesiller upgrade, maviler format
Sosyal ağlarda paylaş

vista hom pre 64 bit var bunu win7 hom pre 64 e yükseltmek mümkün mü ücreti karşılığında, mümkün ise nerden öğrenecem fiyatlarını? google sorduğumda devamlı bana bu hazirandan sonra alınan vistalar için bilgi veriyo ama benim sistem o tarihten eski.

üstteki resimden gördm kadarıylan oluyomuş ama fiyatı ne kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben tırstım vistayı upgrade etmeye. Sıfırdan kurucam temiz olsun diye...

2 partition halinde duruyo HDD'im şu an C: ve D:

Windows C: de

D: ye dosyalarımı back-up lasam, C ye sıfır 7 yi kurarken D: deki dosyalara bişi yapmaz di mi? Win7 nin HDD formatı farklıdır falan D yi de silmeye kalkışır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ehe program da vardı da hayvani miktarda değildi. yalnız şöyle bi feyıl oldum. keyi kabul etmedi eşşoğlueşşek. başta uygun dedi dandirik uyumluluk programı. sonra key falan sormadan sonuna kadar gitti yükledi. her şey bitti sonra key sordu ve kabul etmedi :D adsdas deneme sürümü olarak idare ediyoruz şimdilik, cracklicem mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...