vaqta Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bilgisayarın özellikleri: 256 mb ekran kartı 1 gb ram 3.40 Ghz CPU (Pentium(R) 4) Tv kartı (modelini bilmiyorum bilgisayara ilk format atıldığından beri kullanamıyorum bir işe yaramıyor diyebilirim) Cd-rom (LG marka) 7,8 kere format atıldı Windows XP Professional Service Pack 3 Şimdi ben bu bilgisayarı satmaya kalksam ne kadara satabilirim? Eklememi istediğiniz bir takım şeyler olursa lütfen yazın Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 max 350 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 350 fazla. kesinlikle fazla tek çekirdek bi sistem için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 donanımhaber 2. el ciler pati hesaplarını mı hek!!ledi hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Monitor varsa ve adamakilli bi fiyat verirsen gorusebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bu haline 200 ytl max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar