sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Aklıma birşeyler gelirse yazarım buraya. edik: Last.fm chillout diye taglemiş kendilerini mesela.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mokoko said: sesu said: Valla kendisi normalde House yapıyor ama bu pek house değil. Bilemedim gerçekten. Nasıl istersen öyle classify et^^ bilmediğimden sormustum ztn. yinede saol. bunun gib bole slow gibide değil gibide şarkılar arıodumda. :D goregrindmiş
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mulgear6 said: mokoko said: sesu said: Valla kendisi normalde House yapıyor ama bu pek house değil. Bilemedim gerçekten. Nasıl istersen öyle classify et^^ bilmediğimden sormustum ztn. yinede saol. bunun gib bole slow gibide değil gibide şarkılar arıodumda. :D goregrindmiş hehe "roket adam" said: yalnız liste çok iyi ya. tüm listeyi rarlayıp rapide atsan bile indiririm o derece. playlist alalım en azından. aynen :D
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "roket adam" said: yalnız liste çok iyi ya. tüm listeyi rarlayıp rapide atsan bile indiririm o derece. playlist alalım en azından. Valla kaydediyorum bütün playlistlerimi. İsterseniz yaparım bir ara.
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kendileri müzik elçisiymiş nasıl olsa;) Bi yerlerde okumuştum. Çok güzel yayın, ellerinize sağlık efenim.
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ahah teşekkür ederim, dinleyen herkese de ayrıca. Osman da uyudu zaten bu son şarkı sdf. Playlistleri upload edersem öm atarım size mokoko ve rocketadam.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yahu ben tam ders çalışmaya başlıodum bitmesin ya :D
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya Osman istedi diye öyle 2 dakikada playlist hazırlamıştım, yarına yeni birşeyler bulur çalarım yine. Sorry.
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cumartesi ders caliscaksam, eglenceli calisayim.
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 EEt eet sen ders çalış biz müzik dinleyelim eğlenelim.. çılgınca :)
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Korkma korkma.. sadece eylencez piz.. biraz eylencez sonra parti daalcek .. soen ders çalıştıktan sonra toplarsın ortalıı.. :) ps: bide az önce çocun birini gördüm banyoda kusuodu ama sanırım ıskaladı..
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kafan ne acaip sanki? yayin bitti, hon'a hero gelmis, ben denemeye gidiyorum
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 giriyorum yayına steel panther çalıcam albüm olarak. Eski klasik rock ve glam tadında acayip geyik şarkılar yapmış adamlar ^^ keyifli dinlemeler.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Lex hacı sen izmirdeydin dimi gördüm seni arkadaşın face'inde hallowen day fotoraflarında asdsadaf
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 evet evet ^^ güzel parti yaptık yahu
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ahahahaha gördüm bi baktım faceten bi arkadaşın yanında sen varsın asfhgabga ilk başta patide gördüğümü hatırladım seni sonra kim olduğunu arkadaşa sordum söyledi asdf
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eski püskü bişeyler çalayım :D iyi dinlemeler
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bitane de mindfuck şarkı olsun bu :p
Öne çıkan mesajlar