sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Aklıma birşeyler gelirse yazarım buraya. edik: Last.fm chillout diye taglemiş kendilerini mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mokoko said: sesu said: Valla kendisi normalde House yapıyor ama bu pek house değil. Bilemedim gerçekten. Nasıl istersen öyle classify et^^ bilmediğimden sormustum ztn. yinede saol. bunun gib bole slow gibide değil gibide şarkılar arıodumda. :D goregrindmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mulgear6 said: mokoko said: sesu said: Valla kendisi normalde House yapıyor ama bu pek house değil. Bilemedim gerçekten. Nasıl istersen öyle classify et^^ bilmediğimden sormustum ztn. yinede saol. bunun gib bole slow gibide değil gibide şarkılar arıodumda. :D goregrindmiş hehe "roket adam" said: yalnız liste çok iyi ya. tüm listeyi rarlayıp rapide atsan bile indiririm o derece. playlist alalım en azından. aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "roket adam" said: yalnız liste çok iyi ya. tüm listeyi rarlayıp rapide atsan bile indiririm o derece. playlist alalım en azından. Valla kaydediyorum bütün playlistlerimi. İsterseniz yaparım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hiç fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kendileri müzik elçisiymiş nasıl olsa;) Bi yerlerde okumuştum. Çok güzel yayın, ellerinize sağlık efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ahah teşekkür ederim, dinleyen herkese de ayrıca. Osman da uyudu zaten bu son şarkı sdf. Playlistleri upload edersem öm atarım size mokoko ve rocketadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yahu ben tam ders çalışmaya başlıodum bitmesin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya Osman istedi diye öyle 2 dakikada playlist hazırlamıştım, yarına yeni birşeyler bulur çalarım yine. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 playlistine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cumartesi ders caliscaksam, eglenceli calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 EEt eet sen ders çalış biz müzik dinleyelim eğlenelim.. çılgınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Korkma korkma.. sadece eylencez piz.. biraz eylencez sonra parti daalcek .. soen ders çalıştıktan sonra toplarsın ortalıı.. :) ps: bide az önce çocun birini gördüm banyoda kusuodu ama sanırım ıskaladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kafan ne acaip sanki? yayin bitti, hon'a hero gelmis, ben denemeye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Korktu anlaşılan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 giriyorum yayına steel panther çalıcam albüm olarak. Eski klasik rock ve glam tadında acayip geyik şarkılar yapmış adamlar ^^ keyifli dinlemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Lex hacı sen izmirdeydin dimi gördüm seni arkadaşın face'inde hallowen day fotoraflarında asdsadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 evet evet ^^ güzel parti yaptık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ahahahaha gördüm bi baktım faceten bi arkadaşın yanında sen varsın asfhgabga ilk başta patide gördüğümü hatırladım seni sonra kim olduğunu arkadaşa sordum söyledi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eski püskü bişeyler çalayım :D iyi dinlemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bitane de mindfuck şarkı olsun bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kandırmacalı şarkılara devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ne dedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 60's 70's var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar