Revell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 EZ iL DiK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hercan saatçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kayseri 2. yarı ezdi cidden. gokhan ı ilk kez bu kadar kotu gordum. penaltı dogruydu bence. ayrıca maç 75 dakka uzerinden oynandı resmen. lk yarı en az 8 tane ofsayt oldu 20 tane falanda faul, bide gol ve oyuncu değişikliği oldu ve uzatmalar 1 dakika. 2. yarı en az 6 7 tane ofsayt 20 25 tane faul 5 oyuncu değişikliği 1 gol, 1 penaltı sayısını bilmediğim kadarda sarı kart cıktı. ama uzatma 3 dakika. ha uzatma 3 dakika ama gerçeği 1 dakika falan. uzatmalarda 2 tane oyuncu değişikliği oldu ama hakem efendi tam 3. dakikada maçı bitirdi. bunda art niyet yok diyenin futbol bilgisinden şuphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Farinal said: abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 fede said: hercan saatçiü küfür olduğu için harf ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Revell said: Farinal said: abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim. eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Revell said: Farinal said: abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim. abi berabere bittiyse nasıl kayseri yendi oluyor ki anlamadım ya alla alla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 tamam abi yok bişi. Berabere bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi tamamda nasıl kayseri yeniyor o zaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 post kasıo BAN HIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 GÖKTEN İNEN. AHEUAEHUAEA İLAHİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Guiza açılımıda bu olsa gerek adam bi türlü kapanamadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Revell said: EZ iL DiK!! azmo yada fistan nerde yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 1-0'a yatmaya çalışmaktan vazgeçse artık daum çok güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 MyLifer said: eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım. penaltıdan önce çok önemli işler de yapamadık. Emre dışında adam gibi oynayan yoktu. Gökhan zaten son çeyrekte dağıldı kayserinin sol kanattan yaptığı atakların hepsi gol pozisyonu oldu. Penaltıdan öncesi ve sonrası diye ayrılmıyor oyun, birşeyleri hak ediyorsan maç bitene kadar peşini kovalarsın hakkını verirsin. Ayrıca penaltı, penaltı değildi onlada hem fikirim ama bu kadar beceriksiz forvet hattıyla ve bomboş orta sahayla (sadece emre'nin çabalarıyla) bu işler olmaz. Tamam bizde fenerbahçeliyiz de kötü oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 deplasmanda 1 puan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Penaltı temiz penaltıydı, maçta kayserinin hakkıydı, maçın gidişatına göre daumun kararları ya geç ya da yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 daum abarttı artık 3 puan alayımda nasıl olursa olsun havasında.böyle giderse gelecek haftalardada puan kaybı süpriz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 MyLifer said: bunca yıllık futbol seyircisiyim böyle vermek için can atılan penaltı görmedim. o nasıl bir penaltıdır öyle. geçen haftadan beri futbol izleyen birisi olsan bile yeterli o penaltıyı onaylamaya. bkz. alex vs franco dokunmayacan arkadaş. :) çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 m.topuzun direkten dönen şutu da ne şutmuş be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adam gavura vurur gibi vurdu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Masquerade said: MyLifer said: bunca yıllık futbol seyircisiyim böyle vermek için can atılan penaltı görmedim. o nasıl bir penaltıdır öyle. geçen haftadan beri futbol izleyen birisi olsan bile yeterli o penaltıyı onaylamaya. bkz. alex vs franco dokunmayacan arkadaş. :) çalarlar. +1 ya dokunmucan yada alıp eve götürceksin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ahahah videoda bir an sarılıp öpcek felan sandım nasıl sarılmadır o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ahahaha video süper lan asdsafadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Masquerade said: MyLifer said: bunca yıllık futbol seyircisiyim böyle vermek için can atılan penaltı görmedim. o nasıl bir penaltıdır öyle. geçen haftadan beri futbol izleyen birisi olsan bile yeterli o penaltıyı onaylamaya. bkz. alex vs franco dokunmayacan arkadaş. :) çalarlar. ee? bakış açın bu mu? yani bir hata yapıldıysa o hata, yine aynı şekilde hatayla mı kapatılmalı? (destana gel :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar