Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Fenerbahce 01.11.09 @ 20.00

Odeon

Öne çıkan mesajlar

kayseri 2. yarı ezdi cidden. gokhan ı ilk kez bu kadar kotu gordum. penaltı dogruydu bence. ayrıca maç 75 dakka uzerinden oynandı resmen. lk yarı en az 8 tane ofsayt oldu 20 tane falanda faul, bide gol ve oyuncu değişikliği oldu ve uzatmalar 1 dakika. 2. yarı en az 6 7 tane ofsayt 20 25 tane faul 5 oyuncu değişikliği 1 gol, 1 penaltı sayısını bilmediğim kadarda sarı kart cıktı. ama uzatma 3 dakika. ha uzatma 3 dakika ama gerçeği 1 dakika falan. uzatmalarda 2 tane oyuncu değişikliği oldu ama hakem efendi tam 3. dakikada maçı bitirdi. bunda art niyet yok diyenin futbol bilgisinden şuphe ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

Farinal said:

abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S

ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim.

eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

MyLifer said:

eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım.

penaltıdan önce çok önemli işler de yapamadık. Emre dışında adam gibi oynayan yoktu. Gökhan zaten son çeyrekte dağıldı kayserinin sol kanattan yaptığı atakların hepsi gol pozisyonu oldu. Penaltıdan öncesi ve sonrası diye ayrılmıyor oyun, birşeyleri hak ediyorsan maç bitene kadar peşini kovalarsın hakkını verirsin. Ayrıca penaltı, penaltı değildi onlada hem fikirim ama bu kadar beceriksiz forvet hattıyla ve bomboş orta sahayla (sadece emre'nin çabalarıyla) bu işler olmaz. Tamam bizde fenerbahçeliyiz de kötü oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

MyLifer said:

bunca yıllık futbol seyircisiyim böyle vermek için can atılan penaltı görmedim. o nasıl bir penaltıdır öyle.

geçen haftadan beri futbol izleyen birisi olsan bile yeterli o penaltıyı onaylamaya.

bkz. alex vs franco

dokunmayacan arkadaş. :) çalarlar.

+1 ya dokunmucan yada alıp eve götürceksin adamı

Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

MyLifer said:

bunca yıllık futbol seyircisiyim böyle vermek için can atılan penaltı görmedim. o nasıl bir penaltıdır öyle.

geçen haftadan beri futbol izleyen birisi olsan bile yeterli o penaltıyı onaylamaya.

bkz. alex vs franco

dokunmayacan arkadaş. :) çalarlar.

ee? bakış açın bu mu? yani bir hata yapıldıysa o hata, yine aynı şekilde hatayla mı kapatılmalı? (destana gel :p)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...