barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben yeni başladım oyuna. marksman seçtim.ctrl+s ye basınca açılan pencerede carbine 1 yeteneğini kazandım.sol yukarı köşede my professions da marksman gözüktü. sonra aynı pencerede bir şeye bastım skillerle ilgili. bana yes yazmamı istedi. yazdım.ok.sonra o pencere yani benim yetenekleri gösteren.sarı çubuk şeklinde yanında barlar var ben o yeteneği kullandıkça artan hani o sayfa bomboş. nasıl eski haline getirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tam olarak okumadigin seylere yes deme :D Surrender etmissin skill lerini. spatial dan /find yazip enter a bas. sonra cikan ekranda Trainer:Marksmann i secip OK tusuna bas. waypoint cikacaktir o wp yi takip edip o npc ye git ordan novice marksmann i ogren tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cevap için teşekkürler.peki bu surrounder ne oluyo ne işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sahip oldugun skill lerden sıkılırsan bırakıp baska meslek yapmak ıstersen skill puana ihtiyacin olacak. Surrender sayesinde sahip oldugun istedigin skill leri birakip skill puanlarini kazaniyorsun. oyunun basinda 250 skill puanin vardir. Basic skiller asagidan yukariya dogru 2 - 3 -4 - 5 olmak uzere skill puani kullanirlar. Elite Proffession larda bu tam tersidir asagidan yukariya 5 - 4 - 3 - 2 skill puanlari kullanirlar. Zaten o skill penceresinin ustune mouse u getirirsen gerekli aciklamalari gorursun. [Bu mesaj Dethatt tarafından 08 Temmuz 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar