pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elesso said: pekaziz said: elesso said: kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile. Keriz gibi bir ayımı bu sitelere harcadım mezun olunca. Pederden azar işitiyordum bir de ortalamamı daha yüksek tutamadım diye. sonra naptın? Devlette 1-2 yerden haber bekliyorum. Bu ay da KPSS var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 interneti bırak bu hafta bikaç yere sırf kapısındaki ilan yüzünden gittim. yani internetten aramadım bile, kapı kapı dolaşıp iş bulma olayına dönüştü benimkisi. bunlarda da deneyim muhabbeti çıktı. iki kuruş harçlık çıksın diye girmek istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 soulberry said: interneti bırak bu hafta bikaç yere sırf kapısındaki ilan yüzünden gittim. yani internetten aramadım bile, kapı kapı dolaşıp iş bulma olayına dönüştü benimkisi. bunlarda da deneyim muhabbeti çıktı. iki kuruş harçlık çıksın diye girmek istedim sadece.Site var ismini unuttum bana sürekli part time iş ilanları gönderiyor , bir dahakini söz sana e-postalıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 tüm kapital sahiplerinin allah belasını versin sdklfj amma bela okudum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 pekaziz said: Hay ağzını öpeyim Bella, ne güzel dedin öyle. abi konunun burda kitlenmesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bella ve soulberry Bayrampaşa Forum İstanbul'u deneyin derim. Kariyer.net teki ilanlarında deneyim aramıyoruz gelin başlayın tadında yazmışlar ki eleman açığı baya bir fazla zara-koton vs. bir çok mağazaya birden eleman arıyorlar. Başvuru yaptım ben henüz cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bayrampaşa bana çok uzak.imkansız o. sağol ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 servis falan vardır öyle yerlerde belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 metrobüs servis gibi zaten maşallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella , yukarda bir yerlerden beni izliyorsan , mesaj kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ayarlarım size iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aga geçen vardı abartısız 25yaşını aşmamış en az 2yıl deneyimli askerliğini yapmış ünilerin iibf den mezun seyahat engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben de iş ilanlarını gördükçe diyorum -iş arayacak yaşa gelmesem de- lan yeni mezunlar ne ara deneyim sahibi olsun her yer deneyimli arıyor diye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 En güzeli insanın kendi işini yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 2 - 3 ortak çıksa çekirge çiftliği kurup üretim işine geçicem. Var mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 deneyimli eleman arayan ilanlara inanmayın. başvurun gitsin. tecrübe konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar