Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hep deneyimli eleman arayan firmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elesso said:

pekaziz said:

elesso said:

kariyer net faln yalan hiç bulaşmayın. çalıştığım yer baya küçük biyer bi ilan verdi 2-3 günde 1000 kişiden fazlası başvurdu. çoğu başvuruya bakılmıyo bile.

Keriz gibi bir ayımı bu sitelere harcadım mezun olunca. Pederden azar işitiyordum bir de ortalamamı daha yüksek tutamadım diye.

sonra naptın?

Devlette 1-2 yerden haber bekliyorum. Bu ay da KPSS var :P
Mesaj tarihi:
interneti bırak bu hafta bikaç yere sırf kapısındaki ilan yüzünden gittim. yani internetten aramadım bile, kapı kapı dolaşıp iş bulma olayına dönüştü benimkisi. bunlarda da deneyim muhabbeti çıktı. iki kuruş harçlık çıksın diye girmek istedim sadece.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

interneti bırak bu hafta bikaç yere sırf kapısındaki ilan yüzünden gittim. yani internetten aramadım bile, kapı kapı dolaşıp iş bulma olayına dönüştü benimkisi. bunlarda da deneyim muhabbeti çıktı. iki kuruş harçlık çıksın diye girmek istedim sadece.
Site var ismini unuttum bana sürekli part time iş ilanları gönderiyor , bir dahakini söz sana e-postalıycam :)
Mesaj tarihi:
Bella ve soulberry
Bayrampaşa Forum İstanbul'u deneyin derim. Kariyer.net teki ilanlarında deneyim aramıyoruz gelin başlayın tadında yazmışlar ki eleman açığı baya bir fazla zara-koton vs. bir çok mağazaya birden eleman arıyorlar. Başvuru yaptım ben henüz cevap gelmedi.
Mesaj tarihi:
aga geçen vardı

abartısız

25yaşını aşmamış en az 2yıl deneyimli askerliğini yapmış ünilerin iibf den mezun seyahat engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyorlardı.
Mesaj tarihi:
ben de iş ilanlarını gördükçe diyorum -iş arayacak yaşa gelmesem de- lan yeni mezunlar ne ara deneyim sahibi olsun her yer deneyimli arıyor diye =p
  • Yeni Oluştur...