Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monitörüm bozuldu

soulberry

Öne çıkan mesajlar

geçici olarak bi laptop'tayım. şey sormak istiyorum, televizyona bağlayabilir miyim bilgisayarı? yani şu giriş çıkış meselelerinden hiçbi şey anlamıyorum. tam olarak ne gerektiği ve nasıl yapıldığını ilkokul seviyesinde anlatırsanız sevinirim. çünkü bu kısımdan hiç anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet baktım. ekran kartı olduğunu düşündüğüm yerde vardı öyle bi delik. monitörün takıldığı yer işte, ekran kartı yani belli.. gittim aldım kablo, 37 ekran tv ye taktım scart ucuyla. anlattı işte neyi nasıl takıcağımı, aynen yaptım.

bilgisayar açılana kadar olan siyah ekranlar geliyo, görüyorum. ama sonra tam masaüstü açılcağı zaman görüntü gelmiyo. normalde bi şey çalışmazken mavi durur tv deki av kanalı. o şekilde duruyo yani masaüstü gelmeden. neden bilmiyorum, saçma bi şey. yani görüntünün geldiği belli, ama iş masaüstüne gelince çalışmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

gecici olarak tasinabilir bi bilgisayar ustunde sanirim. monitorun girdigi yer falan tarzinda cumleler olduguna gore problem masaustu bilgisayarda.

svideo dan cikmak icin masaustu sagklik, ozellikler, gelismis kisminda multiple display ayarlari olmasi lzm. ki zaten svideo direk tertemiz calismasi lzm.

edit: ben yazana kadar ztn yazilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...