Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wii mi alsam ps 3 mü

parvus

Öne çıkan mesajlar

https://firsatciyiz.com/firsat/Sony-PS3-120-GB-Slim-Console/KMP0000146.aspx

https://firsatciyiz.com/firsat/Nintendo-Wii-Sports-Pak-HW-Beyaz---5-li-Oyun/KMP0000150.aspx

türkiye'deki oyun fiyatları ne alemde ? bir de lcd monitör ile hdmi kullanabilir miymi ? hangisini almak daha mantıklı ? 1 sene filan oynayıp satarım büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 dede gayet mumkun co-op oynayip eglenmek ama wii ile yarisamaz tabiki co-op konusunda

iki konsolda var bende gorusumu soyliyim

wii yi gecen sene haziranda aldim ps3 u bu sene haziranda

ps3 le toplam oynadigim zaman wii ile toplam oynadigim zamani ikiye katlamistir eheh

wii de single oyun oynamak ASIRI bayik, online veya co-op aticak adam yoksa wii den uzak durun pisman olursunuz sonra
Sosyal ağlarda paylaş

eet wii tek başına pek bi işe yaramıyoki son zamanlarda wiiye iddaalı oyun pek çıkmıyor gördüğüm kadarıyla. wii olan eve diğer konsollardanda bi adet kesin lazım ama wiide kenarda durması lazım.

en temizi iyi bi bilgisayarın olcak senede bir ufak tefek upgrade 3 senede bir major upgrade yapıcan.

çipli wii kenarda durucak karı kız geldikçe çıkarılcak veya arkadaş grubu gelince.

bi tanede xbox aldınmı tamamdır.

ps3 gereksiz biraz. bi kaç tane sağlam oyununu gidip arkadaşlarda veya ps3 kafelerde oynayıp hevesi alıp bırakmak lazım. evde bulundurmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ekonomik bişey istiyosan, xbox360 tavsiye ederim,oyunları bedavadan oynarsın.ayrıca xboxı LCD monitörüne vga kablosu ile bağlayıp 720p hdready tv kalitesinde kullanabilirsin.

ama illa ki wii ya da ps3 diosan bence ps3.hem multi hem single gayet tatmin eder. yalnız ps3ün monitör desteği yok,tv şart.
Sosyal ağlarda paylaş

kucuk bir vga box alip istedigin monitore bagliyabiliyorsun ps3u

birde wii nin olayi baymasi degil, hemen hemen cikan her wii oyununu oynadim

cogu minigame formatinda, adam gibi hikaye anlatimi sunumu seslendirmesi olan oyun sayisi cok az

arkadas filan varken deli gibi oynatiyorda solo su oturup bilgisayara akrsi tek basina manapoly satranc vs vs oynamaya benziyor

online ile bunu cozebildigin super oyunlar varda oturup smash bros subspace i co-op oynamanin verdigi zevki vermiyor random elemanlarla brawl atmak
Sosyal ağlarda paylaş

ha bak şunu söyliyim. Ben mecburiyetten vgabox alıp monitöre bağladım, seçim şansım yoktu. Şehir dışında okuduğum için tv yi yanımda taşıyamazdım zaten bilgisayarı götürdüğüm için ucuza güzel çözüm oldu

hala tv yi tercih ederim. istanbula döndüğüm gibi de tv alıcam

wii vs ps3 konusunda da şunu söyliyim. wii de kendini kaptırıp saatlerce oynıycağın bir oyun yok singleplayer. olanlarda çok az flagship titlelar. ayda yıldı bir çıkıyor. multi zevki de tamamen arkadaş çevrene bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen nintendodan aciklama geldi "cikan oyunlar konusunda biraz sorunumuz var diye"

gecen japonyada bir oyun cikarmislar 100 tane satip rekor kirmis en az satan oyun olarak

bu jenereasyonun DS le beraber cop konsolu oldu wii, oyun yapmasi asiri basit, grafik kasman gerekmiyor birde en cok satan konsol

butun cop oyunlar wii ye cikiyor bu ara

ps3 de tam aksi devoloperlar maliyetlerden ve oyun yapim zorlugundan korkup cikartamiyor keyiflerince, tales of vesperia misal "beta" versiyon xbox a cikardilar ordan kazandiklari kar ile ps3 versiyonu cikartiyorlar adam gibi tamamlanmis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...