parvus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 https://firsatciyiz.com/firsat/Sony-PS3-120-GB-Slim-Console/KMP0000146.aspx https://firsatciyiz.com/firsat/Nintendo-Wii-Sports-Pak-HW-Beyaz---5-li-Oyun/KMP0000150.aspx türkiye'deki oyun fiyatları ne alemde ? bir de lcd monitör ile hdmi kullanabilir miymi ? hangisini almak daha mantıklı ? 1 sene filan oynayıp satarım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 soru mu? :D ps3 tabiki ama oyunları pahalı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 wiide korsan oyun oynayabiliosun. bide kız arkadaşınla falan oynamayı planlıosan wii al, ps3te 2 kişi eğlenmek pek mümkün değil bi kaç oyun dışında ama wii hep grup oyunlarına yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bide wii için bu fiyatlar çok pahalı be. ben zamanında çipli olarak 350ye sıfır almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ps3 dede gayet mumkun co-op oynayip eglenmek ama wii ile yarisamaz tabiki co-op konusunda iki konsolda var bende gorusumu soyliyim wii yi gecen sene haziranda aldim ps3 u bu sene haziranda ps3 le toplam oynadigim zaman wii ile toplam oynadigim zamani ikiye katlamistir eheh wii de single oyun oynamak ASIRI bayik, online veya co-op aticak adam yoksa wii den uzak durun pisman olursunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 eet wii tek başına pek bi işe yaramıyoki son zamanlarda wiiye iddaalı oyun pek çıkmıyor gördüğüm kadarıyla. wii olan eve diğer konsollardanda bi adet kesin lazım ama wiide kenarda durması lazım. en temizi iyi bi bilgisayarın olcak senede bir ufak tefek upgrade 3 senede bir major upgrade yapıcan. çipli wii kenarda durucak karı kız geldikçe çıkarılcak veya arkadaş grubu gelince. bi tanede xbox aldınmı tamamdır. ps3 gereksiz biraz. bi kaç tane sağlam oyununu gidip arkadaşlarda veya ps3 kafelerde oynayıp hevesi alıp bırakmak lazım. evde bulundurmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 psp versek: http://forum.paticik.com/read.php?27,4366104 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 "ciddi oyuncu"ysan ps3 al, eğlencelik otururum arada 2 oynar kalkarım diyosan wii al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ekonomik bişey istiyosan, xbox360 tavsiye ederim,oyunları bedavadan oynarsın.ayrıca xboxı LCD monitörüne vga kablosu ile bağlayıp 720p hdready tv kalitesinde kullanabilirsin. ama illa ki wii ya da ps3 diosan bence ps3.hem multi hem single gayet tatmin eder. yalnız ps3ün monitör desteği yok,tv şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: yalnız ps3ün monitör desteği yok,tv şart. yok oyle birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kas yapmak istiyorsan wii al :).Tenis fln resmen kas yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Wii nin çoğu oyunu yoruyor insanı hani onuda göz ününde bulundurmak lazım. Öyle yorgun argın eve gelince kafa dağıtiim fln diyorsan ps3 ama şöle 2-4 kişi ile wii oyunları baya zevkli oluyor orasıda ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Viktor said: said: yalnız ps3ün monitör desteği yok,tv şart. yok oyle birsey :) monitör desteği yok derken VGA girişli monitörleri kastediyorum,tabiki de hdmi girişli monitöre gayet bağlanır da,hdmi girişi olan monitörlerin fiyatına gayet hayvan boyutlu tv alabiliyosun zaten o da ayrı konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kucuk bir vga box alip istedigin monitore bagliyabiliyorsun ps3u birde wii nin olayi baymasi degil, hemen hemen cikan her wii oyununu oynadim cogu minigame formatinda, adam gibi hikaye anlatimi sunumu seslendirmesi olan oyun sayisi cok az arkadas filan varken deli gibi oynatiyorda solo su oturup bilgisayara akrsi tek basina manapoly satranc vs vs oynamaya benziyor online ile bunu cozebildigin super oyunlar varda oturup smash bros subspace i co-op oynamanin verdigi zevki vermiyor random elemanlarla brawl atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 burun damlası mı alsam yoksa bir tapir mi? ps3 al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Viktor said: kucuk bir vga box alip istedigin monitore bagliyabiliyorsun ps3u görüntü kalitesinden deli gibi ödün vermek istiyosan evet,yapılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yoo kaliteden odun filan vermiyorsun kaede kullaniyor onami inaniyim yoksa asilsiz internet efsanelerinemi gayet HD cikti aliyorsun VGA box dan 1080p dahil her modu destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 peki kaç paralık vga box bu? deli gibi fark var aralarında ondan söylüyorum ve çoğu kaliteyi bozuyor.marka ve fiyat verebilirseniz benim de işime yarar açıkçası,sırf tv muhabbetinden dolayı almıyodum ps3 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Tabi bunun içinde Monitörünün Hd olması lazım. Hatta 1080p için Full hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 soruya gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 spawn77 said: Tabi bunun içinde Monitörünün Hd olması lazım. Hatta 1080p için Full hd LCD monitörlerin hepsi zaten 720p hdready ama 1080p full hd ille de şart değil kanımca,720p'yle de idare ederim ben :) zaten 2-3 tane oyun var 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Zaten o kadar küçük ekranda Full hdnin etkisi minimum olur. 720p idealdir. Ama sonuçta para veriyorsun, Hd televizyonlarında fiyatları ucuzladı. Eğer yeni alıcaksan en azından bi 32inch Hd televizyon almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ha bak şunu söyliyim. Ben mecburiyetten vgabox alıp monitöre bağladım, seçim şansım yoktu. Şehir dışında okuduğum için tv yi yanımda taşıyamazdım zaten bilgisayarı götürdüğüm için ucuza güzel çözüm oldu hala tv yi tercih ederim. istanbula döndüğüm gibi de tv alıcam wii vs ps3 konusunda da şunu söyliyim. wii de kendini kaptırıp saatlerce oynıycağın bir oyun yok singleplayer. olanlarda çok az flagship titlelar. ayda yıldı bir çıkıyor. multi zevki de tamamen arkadaş çevrene bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gecen nintendodan aciklama geldi "cikan oyunlar konusunda biraz sorunumuz var diye" gecen japonyada bir oyun cikarmislar 100 tane satip rekor kirmis en az satan oyun olarak bu jenereasyonun DS le beraber cop konsolu oldu wii, oyun yapmasi asiri basit, grafik kasman gerekmiyor birde en cok satan konsol butun cop oyunlar wii ye cikiyor bu ara ps3 de tam aksi devoloperlar maliyetlerden ve oyun yapim zorlugundan korkup cikartamiyor keyiflerince, tales of vesperia misal "beta" versiyon xbox a cikardilar ordan kazandiklari kar ile ps3 versiyonu cikartiyorlar adam gibi tamamlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu arada bende hanns-g'nin hdmi girişli monitörü var, 300 liraya falan almıştım geçtiğimiz nisan civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar