nas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yeni aldığımız bi iş için bana iç mekanda kullanabileceğim bambular lazımdı ama müşteri 2 metrelik istediği için bulamadım yakınlarda ben de alternatifler arıyorum açılacak olan yer çin mutfağı mekan da istinye park house cafe nin içinde müşterimiz de uzun uzun bitkiler istiyor ama çin kültürü lazım bana şimdiye kadar bulabidiim tek güzel şey Sanseveria Cylndrica oldu
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Cin kulturuyle ilgili bildigim tek sey hicbirsey bilmedigimdir..
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çin saraylarının bahçelerini araştırmayla başla bence.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çinde bahçe japonyadaki gibi oldukça kuvvetli ve önemli bir kültür. bambu da bir numaralı bitkileri değil. söğüt ağaçlarının çokluğu ve bitkilerin bile akan su gibi durması ilginç gelir bana mesala. dünyada çin lokantalarının olmazsa olmazları ejderha figürlü resimler ve bir sürü akvaryum içinde devasa balıklar. bitkiler hep yapma oluyor :) bambu yerine bonsai düşünebilir mesala. çok daha anlamlı olur bence.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çin işi japon işi bunu yapan iki kişi erkek dişiye taktı fişi löolo
Öne çıkan mesajlar