Valeron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 arkadaşalr bu media player tarzı external hdd'ler var hem uzaktan kumandalı falanlı filanlı,bu tarz bişey olmadan external harddiskimizden tv de film izleyebilirmiyiz ? mesela bu external hdd'ler usb'yle bağlanıyo bilgisayara ya,usb çıkışı olan herhangi bi dvd player'dan falan bağlanabiliyo mu ? veya direk external hdd'den tv ye bağlamamızı sağlıcak herhangi bi araç var mı ? teşekkür ettim ilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 usb çıkışı olan dvd playerlarla oluyor, ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hdd'yle alakası yok mu peki hiç ? uyum sorunu falan olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 fat32ye falan formatlamak gerekebiliyo galba bazı playerlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 evet ben de fat32 olarak formatlanması gerekiyo diye biliyorum dvd/divx playerların görmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Direk external HDD'den TV'ye baglamak istiyosan araya WDTV gibi bişey koyman lazım, yoksa zor oluyor. Bazı DVD playerların USB girişi oluyo ama genelde FAT32 disk istiyolar da vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bu konuda cihaz önerebilecek var mı? 1TB disk alıp, filmleri dizileri doldurup, USB ile DVD Playera bağlamak ve izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar