Pluton Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Merhabalar, bugün CNBC 'de gördüğüm Merlin filmini arıyordum orda burda ama bir sürü merlin çıktı karşıma. Bazıları; Merlin's Apprentice (2006) Merlin And The Book Of Beasts (2009) Merlin and the War of the Dragons (2008) Bunların arasında bu gördüğüm film yok. Şimdi sormak istediğim bu bi seri mi ? Merlin'i böle büyük bi büyücü olarak biliyorum ben ama hiç kitabını yada filmini izlemedim. Eğer bu bi seriyse yada değilse Merlin hakkında film tavsiyesi verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o merlin filmi degil dizisi cnbc-e deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 mulgear6 said: o merlin filmi degil dizisi cnbc-e deki O zaman daha iyi =) Gerçi ejderhayı biraz kolpa yapmışlar ama olsun. Tam bi adı var mı bu dizinin yoksa direk "Merlin" mi? Birde bu film sorusunu hala soruyorum bir seri falan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 merlin dizisindeki herşey kolpa be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 MEHALİN diyo ya o ingiliz aksanıyla bitiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yok ama bilimum kral arthurlu filmlerde geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Anladım. Kolpa olsun önemli olan o duyguyu yaşamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 2 bölümlü Merlin filmi vardı o baya iyiydi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Pluton said: Merhabalar, bugün CNBC 'de gördüğüm Merlin filmini arıyordum orda burda ama bir sürü merlin çıktı karşıma. Bazıları; Merlin's Apprentice (2006) Merlin And The Book Of Beasts (2009) Merlin and the War of the Dragons (2008) Bunların arasında bu gördüğüm film yok. Şimdi sormak istediğim bu bi seri mi ? Merlin'i böle büyük bi büyücü olarak biliyorum ben ama hiç kitabını yada filmini izlemedim. Eğer bu bi seriyse yada değilse Merlin hakkında film tavsiyesi verir misiniz? Merlin Britanya mitolojisinde efsanevi bir büyücü kahramandır. Kral Arthur ve yuvarlak masa şovalyelerinin yanında yer alan sarayın bilge büyücüsüdür. Kimine göre Roma'nın son devrinde(5-6. yüzyıl), kimine göre Vikinglerin İngiltere'yi işgali devrinde(9-10. yüzyıl) geçmektedir olaylar. CNBC'de izlediğin bir dizi ve orada karakterlerin genç zamanlarına dair yeni yazılmış maceralar anlatılıyor. Senin yazdıklarına ek olarak Kral Arthur ve Son Lejyon filmleri var son zamanlarda sinemalara gelmiş olan, ama Merlin karakterine ne kadar yer verdiklerini hatırlamıyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 şu arthur fimleri içinde bi tanesi vardı gündüz kuşağında starda gösterilmişti, baya bi vuruş vardı arthurun annesiyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İffet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 iffetliydi kadın aslında. merlin büyü yapıodu düşman kralı kendi kocası sanıodu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 excalibur sanırım o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sam neil ın merlin i oynadığı bi mini seri vardı. o fena değildi. tv8 vermişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 cnbc de vardı yıllar önce bir merlin filmi adını hatırlamadığkım hatta merlinin gençliğini falan anlatıyordu 2 bölüm halinde merlinide tudorstaki piskopos oynuyordu. Onun dışında kitapları çok daha eğlenceli. Avalonun sislerine falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tudors daki dediğin sam neil işte :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 senin mesajı görmemişim 10 dk da ağır ağır yazınca. Doğru ondan bahsediyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 1 Sezonunu indirdim bakalım izlemeye başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 dizi sux lancelot ne lan oyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Diziyi izlememin tek sebebi Katie McGrath (morgana) oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sence sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3643690 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Peki bişi sorucam, bu merlinin tüm hikayesini anlatan film, dizi, kitap(türkçe) bulabilir miyim? Bu diziden sonra iyice sardım öğrenmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 fenris said: sam neil ın merlin i oynadığı bi mini seri vardı. o fena değildi. tv8 vermişti sanırım. güzeldir o ya bende vardı... Tavsiye ederim. Pluton said: Peki bişi sorucam, bu merlinin tüm hikayesini anlatan film, dizi, kitap(türkçe) bulabilir miyim? Bu diziden sonra iyice sardım öğrenmem lazım :D internetten arturian legend diye aratırsan baya bir şey çıkar Bunun dışında kitap olarak mist of avalon var. Türkçeside vardı ismide avalonun sisi miydi neydi Birde artur hikayeleri çok karışıktır. İnsanlar değişmezde insanların aldığı roller her versiyonda bayaa bayaa kavar. Mesela yeni çıkmış arthur filmi vardı orda merlin kötüydü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar