Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayrak Yasağı

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Stada Türk bayrağı sokulmadı
TELEFONDA Mahmut Günkut var. Kahramanmaraşspor’un Başkanı: “Sabahattin Bey kahroluyorum. Kahır içindeyim!...” Araya girmeme fırsat vermeden devam ediyor: Şehrimizde takımımız Kahramanmaraşspor’la Adıyamanspor’un maçında ne oldu biliyor musunuz?

Polise bu emri kim verdi?
KENDİ sorusunu kendi cevaplıyor: Türk bayrağı yasaklandı! İşgal yıllarında Fransız gavurunun bile yapmadığını bu iktidar yaptı. Elinde bayrak olan taraftar, polis tarafından stada sokulmadı, üstlerinde bayrak aramaları yapıldı.

Sabahattin ÖNKİBAR’ın yazısı

AKP, Fransız’ın yapamadığını yaptı
ve Maraş’ta Türk Bayrağını yasakladı!
Telefonda Mahmut Günkut var. O kim mi?
Kahramanmaraşspor’un Başkanı.
Mahmut Bey başarılı bir işadamı.
Siyasi bir kimliği de yok!
Herkese aynı mesafede!
Kürt açılımı girişimine başlangıçta destek veren bir isim.
Öyle ki Türklerle Kürtler kardeştir mesajını vermek için Zahospor’la başkanı olduğu Kahramanmaraşspor arasında dostluk maçını yaptırmıştı.
İşte böyle bir isim dün telefonda zerre mübalağa etmiyorum sinirinden ve üzüntüsünden ağlıyordu.
Niçin mi?
Onu kendisinden
dinleyelim:
- “Sabahattin Bey kahroluyorum. Kahır içindeyim!...”
Araya girmeme fırsat vermeden devam ediyor:
- “Ben ki Kürt açılımından bir şeyler uman biriydim. Ben ki bu açılımla anneler artık ağlamayacak diyen biriydim.. Meğer bütün o söylenenler yalanmış! Meğer aldatmışlar bizi”
Aldatanlar kim dememle konuşmasını sürdürüyor:
- “Kim olacak, açılımla analar artık ağlamayacak edebiyatını yapanlar.. Meğer bu iş istismar ve aldatmaca imiş. Bunu yaşayarak gördüm. Meğer bu Kürt açılımı hikayesi gerçekten bölünme ve ayrışma projesinin bir parçasıymış”
Mahmut Günkut derin bir soluk alıyor:
- “Ben bu açılım olayının bayrağımızdan vazgeçmek olduğunu emin ol
4 gün öncesine kadar bilmiyordum”
Araya girip “Ne oldu
4 gün önce” diyorum..
Mahmut Günkut:
- “Şehrimizde takımımız Kahramanmaraşspor’la Adıyamanspor’un maçı oldu”
Mahmut Bey devam ediyor:
- “Sabahattin bey bu maçta ne oldu biliyor musunuz?”
Kendi sorusunu kendi cevaplıyor:
- “Türk bayrağı yasaklandı.. Evet yanlış duymuyorsunuz, ayyıldızlı şanlı bayrağımızın şehrimizin stadına girmesi yasaklandı.”
Başkan, olmaz öyle şey diyorum...
Mahmut Günkut:
- “Olmaması lazım ama oldu, yaptılar bunu.. Bütün Kahramanmaraş buna şahittir. İşgal yıllarında Fransız gavurunun bile yapmadığını ya da yapamadığını bu iktidar yaptı.. Bayrağımızı bize yasakladı. Elinde bayrak olan Kahramanmaraşlı, polis tarafından stada sokulmadı ve insanların üstünde bayrak aramaları yapıldı.”
Peki ama neden?
Mahmut Günkurt:
- “PKK’lılara ve ağababalarına şirin görünmek için herhalde. Çünkü bu işin başka izahı yok. Şu işe bakar mısınız, şanlı bayrağımız artık suç unsuru muamelesi görüyor. Bunu yapan güya mukaddesatçı iktidar. Yazıklar olsun.. Ben de bunlara oy vermiştim. İçim acıyor Sabahattin Bey, içim acıyor.. Sütçü İmam’ın memleketinde bu olaydan sonra acı ve hüzün var.”
Telefonu kapatıyorum.
Cumhuriyetimizin 86. yılını kutladığımız bugün bu tabloyu ve çığlığı görmeyen gözlere, duymayan kulaklara armağan ediyorum!

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=25408

Yazık diyorum başka da bir şey diyemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok şaşırdım ve hemen bir google da haber ile araştırma yaptım. Beklediğim ve tahmin ettiğim gibi de haber yalan.

said:
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 'Bayrak Rezaleti' Haberiyle İlgili Suç Duyurusunda Bulunacak

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, bir gazetede yer alan Kahramanmaraşspor- Adıyamanspor maçına Türk bayrağının alınmadığı yönündeki haberin asılsız olduğunu açıkladı.

Yeniçağ Gazetesi'nin dünkü manşetinde, Sabahattin Önkibar imzasıyla Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda hafta sonu oynanan maça Türk bayrağının alınmadığı yönünde bir haber yer aldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, yazılı bir açıklama ile konuya açıklık getirdi.

Aydın, açıklamasında, "Hanefi Mahçiçek stadyumunda Kahramanmaraşspor ve Adıyamanspor maçının başlamasından yaklaşık 8-10 dakika sonra kuzey kapalı tribün giriş kapısı içerisinde, ellerinde torbalar ve yakalarında bir siyasi partinin rozeti bulunan 10-15 kişilik bir grubun görülmesi üzerine, kendilerine torbalarda ne olduğu sorulmuştur. Gruptakiler, torbalarda Türk bayrakları ve bir adette pankartın bulunduğu, bayrakları tribünlerde dağıtacaklarını ve pankartı da açacaklarını beyan etmişlerdir. Görevlilerimizce gruptakilerin ellerinde bulunan torbalar stadyum giriş kapısı önünde açılarak kontrol edilmiş, bayrakların tribünde dağıtılmasına izin verilmiş, ancak pankartın spor ile ilgisi olmadığından dolayı içeriye alınmasına müsaade edilmemiştir." ifadesine yer verdi.

Olayın bu şekilde geliştiğini kaydeden Aydın, bayrakların stadyum içerisinde dağıtıldığına dair olay günü görevlilerce, kamera ve fotoğraf çekimleri ile yapılan tespitlerin, tanzim edilen tutanağın her şeyi açıkça gösterdiğini vurguladı.

Gazetenin haberinin asılsız olduğunu ifade eden Aydın, "Türk bayraklarının stadyum içerisine alınmaması ve dağıtımına engel olunması gibi bir olay vuku bulmamıştır." açıklamasını yaptı.

Aydın, haberle ilgili adli mercilere de suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 30.10.2009 17:16 [1793552]

kaynak

İlk bulduğum yerden alıntı yaptım. Başka birçok haber sitesinde de yeralmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de böyle bi haber gerçekte olabilirki. Yapar akp yani bunda şaşılacak bişiy varmıki? Geçen günde şehit yakınları meclise girerken ellerinden türk bayrakları toplandı. Sonra içerde yanlış hatırlamıyosam Oktay Vural araya girerek tekrar bayrakları dağıttırdı şehit yakınlarına.

Bunu da araştır horizon?
Tahmin ettiğin gibimi cıkıcak bakalım lol.

Horizon said:

Çok şaşırdım ve hemen bir google da haber ile araştırma yaptım. Beklediğim ve tahmin ettiğim gibi de haber yalan.

Çok şaşırılacak bişiy :D. Ondan sonra "bize hakaret etmeyin bik bik.." .

Ya yemin ediyorum sanki farklı ülkelerde yaşıyoruz. . Teröristleri havai fişeklerle karşılayıp, ayaklarına savcı yollayıp, düzmece mahkeme kurduktan sonra serbest bırakan bu zihniyetin bu haberdeki olayıda yapması gayet normal karşılanmamalı mı? Ha şimdi olmamış olabilir (ki daha belli değil). Ama gayette beklenmelidir şuan ki vaziyette.
Sosyal ağlarda paylaş

Taraf said:

Kahramanmaraşspor Başkanı Ergenekoncu

Kahramanmaraş spor başkanı ergenekoncu.Ergenekon terör örgüt üyelerine,antreman yapacak yer sağlıyormuş.Kahramanmaraş sporda 93 yıldır görev yapan gizli bir tanık,kahramanmaraşsporun bu duruma düşmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirttiği bir ihbar mektubu göndermiş.Mektubun bir ucunun yanık olduğunu belirten kaynaklar,ergenekon yapılanmasının spor ayağının çözüldüğünü söylediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Eaglewingg ,

Ben şaşırdım, şaşırdığım için hakareti mi haketmiş oldum nasıl bir mesajdır o ?

Kendi okuduğun haberi kendin araştır ben senin araştırma görevlin değilim. Bir haberi okuyorsan tabiki araştırmasını yapman gayet doğal birşeydir.

Sataşmak için boş ve saçma mesaj atma lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ben ki Kürt açılımından bir şeyler uman biriydim. Ben ki bu açılımla anneler artık ağlamayacak diyen biriydim.. Meğer bütün o söylenenler yalanmış! Meğer aldatmışlar bizi"

Diyaloğun başı bu. Yalan olduğunu bu kadar belli etmeyin yahu. İlkokula 5'e giden kardeşim böyle saflık içinde olmaz.

Siyasi kimliği yokmuş, herkese yakınmış falan diye palavra sıkıyor bir de. Hadi oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

şaşıranların şaşırdığına şaşırtma ile şaşkınlık içinde şaşkalozlar şaşılaştı..

üüüüüffffffffffffffffffffffff

neyse, gazeteciler halkı iyice keriz yerine koymaya çalışıyorlar herhalde.

yapmayın canlarım. kötü ile kötü, yalancı ile yalancı olmayın..

bir yalancı çobanımız var zaten, bi sürü de sadece ajans haberi geçen haber kaynağı olmayan gazetemiz var. daha fazla sayıda gereksizliğe ihtiyaç yok bak.

neyse ben şaşırmadığıma şaşırmak üzereyken şaşkınlığımdan şakacılığımı şaşılıkla şaşalayıp şororororo dedim birden.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bikac sey yazicam bayrakla ilgili millet cok rahatsiz olucak

sehit ailelerini kapsam disi birakirsak bizim bayrak biraz follos oldu

bayrak bir ulusun bagimsizliginin semboludur, kurulus ideolojisinin veya yonetildigi ideolojinin, herhangi bri siaysi partinin veya halkin bir kisminin sembolu degildir

bayrak kutsaldir ve politikanin ustundedir
gene ayni sekilde bayrak cok ama cok guclu bir semboldur, ve ulkenin birlik ve beraberligini sembolize eden belkide en onemli nesnedir

bayrak yok (turklerin kazandigi rastgele savas alani ismi)nde shit kanina vuran ay yildiz hikayesinden kutsal degildir

bayrak dalgalanmasi icin verilen maddi ve manevi bedeller ve akan kan yuzunden kutsaldir, her ulke icin boyledir bu
her ulke bayragini dalgalandirmak icin bir bedel oder

bizim bazi milliyetciler bayragi bariz boluculuk icin kirli ellerine alet etti, "bu bayragin sahibi sen degilsin benim" mesaji icin degerini ayaklar altina aldilar

miting meydanlarina tasindi bayrak, basta CHP olmak uzere AKP dahil DTP haric butun partiler secim meydanlarina soktu bayragi "BU ULKENIN ASIL SAHIBI BIZIZ" carpik dusuncesi ile

yazik yani, yapilan bildigin o bayrak icin kanini akitmis insanlarin uzerinden pirim saglamaya calismaktir ve pastadan cikan ataturk gibi kas yapiyi mderken goz cikartmaktir

o bayragi gercekten elinde sallamaya hakki olan guruplardan biridir sehit aileleri, cocuklarinin cesedi topraga o bayraga sarili halde tasinma serefine erismistir, o bayrak dalgalansin diye hizmet verirken ellerinden alinmsitir cocuklari

yapmayin etmeyin
bayragin serefi ile oynamayin
gidin kendinize yeni bayrak yapin belli bir ideolojiyi veya fikri duyurmak istiyorsaniz
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ırak işgale uğradığında "oh olsun araplara ayrıştılar şii sünni kürt yezidi vs diye başlarına bu geldi" demiştim kendimce.Sonra anlaşıldı çözülemeyen sorunlarımızın başkaları tarafından çözüleceği ve yardakçılarının amaçları.Çok güzel de yaptılar istediklerini, şimdi çıkacak ilk karışıklıkta" bakınız milliyetcilikle olmuyo biz din kardeşiyiz" masalları duyacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...