Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 görüş mesafesi en fazla 40 metreye kadar düşünce ve denetlemeye bikaç gün kalmış olmasına rağmen atış yapmamış olunca oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 -20 Bişimi la. dsfgs Kısa kollu ile gezilir o havada vanda. :D Neyse işte sonunda bitti gitti kurtardık paçayı sıradakiler düşünsün artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 benzin gitmesin diye gtt leri sırtımızda taşıyorduk biz o değilde hayatın özgürlüğün ailenin değerini öğrendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu arada asker adamın üzerinden geçinip, asker anılarını anlatan insanlar. size sesleniyorum. hayatımı tükettiniz lan. ben askerden yeni gelmişim, kendi anılarımı unutmak istiyorum. bir de sizinkileri dinlemek çok ağır geliyor. arada bana da onaylamam için sorular sormayın, "sizde de şöyle miydi?" falan da demeyin. kafayı gömecem, az kaldı. bu da kayıtlara geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Çok şükür bitti. Hayatımın bu 5 ayını bir daha asla hatırlamak istemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar