dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 331. dönem sonuçları facebook çılgınlığı yarattı. 4887 üyeye ulaşan sayı giderek artıyor. Tsk sonuç sayfası kademeli olarak kitleniyor... Sonuçların saat 03:30 da açıklanacağı bilgisine ulaştık. bari 03.31 yapsaydilar soyle eglenceli olsaydi tribal. ben zaten hemen bi trip. of. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yok abi beklenmez o zaman kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 gerçek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sallamışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ona bakılırsa 00:00 da gerçekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yarın akşam 5 te sinawim war be bekleyemem ben o kadar yatıyorum ben bana msg atin aciklanir acıklanmaz bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bence her an açıklanabilir f5 e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 neyse zaten 05 den önce yatmam, o vakte kadar girsinler kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 biz beklicez mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pm atcaktim uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 beklerken princess bride diye 87 den kalma, masal tarzı film bitirdim. şimdi de iç hizmet kanunu na bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 AHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA EPIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben de topology notlarini soyle bi karistirdim ya resmen bi elim f5te iş yapmayi ogrendim kadinin geldigi yere bakin beley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 AHAHA kac kere F5 ledin abi o mesaji almak icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 -Vatan bizim neyimiz? -ANAMIZ :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 VERDİĞİN NUMARAYI ARADIM. DEDİĞİN GİBİ TEKNİK ARIZA VARMIŞ,TEKNİK EKİP UĞRAŞIYORMUŞ. BU GECE MUTLAKA AÇIKLANACAK DEDİ ORADAKİ BEY SABAHA KALIR MI DİYE SORDUM SABAHA KALMAZ DİYE CEVAP VERDİ ! beynim amcıklandı artık, istihbarat fazlasından gg olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 said: TERTİPLER SANIRIM KARA KUVVETLERİ SİTEYİ KENDİSİ KAPATTI 15-20 DK DIR KİMSE 330 YAZISINI BİLE GÖREMİYOR ADAMLARDA SİTEDE SORUN VAR YAPILINCA DEDİKKLERİNE GÖRE BU İŞ BU GECE AÇIKLANIR AMA SAAT KAÇ TA BİLİNMEZ TABİİ said: arkadaşlar kkk 312 411 11 18 numaralı telden aradım, çok yüklenme nedeni ile serverlarda çokme olmuş, sistemciler çalışıyormuş, ilerleyen saatlerde açıklanacakmış net saat söylemediler. Biraz daha baskı kuralım diyorsanız yukarıdaki numarayı arayalım belki psikolojik baskı kurmuş oluruz daha erken açıklarlar BU GECE AÇIKLANIRMI DEDİM TABİKİDEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ultima gençliği alın http://www.ghost-mouse.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 16 dakika önce facede yazan yazı said: Kara kuvvetlerini aradım az önce neden geciktiklerini sordum. Serverlrı aşırı yüklemeden çökmüş. 1-2 saate yayınlıcaz merak etmeyin dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 LAN 331 DİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Server is too busy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 331 sorgu ekranı geldi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hadi hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar