Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 330 açıldı gene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abanmak. ekine köküne nasıl ayrılır lan bu. kökü neki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 açıklansın da hon a gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 şuan haraslamamızın tek amacı ......ken çok mu acıyacak yoksa az mı acıyacak diye. Böylede mazoşist bir toplumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 niye bu kadar heyecan yapıyosunuz olm. herkes gidecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 52. sayfa memleketime geldi, hadi açıklansın artık lan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 balon said: İstanbul deniz müzesi- beşiktaş Burda uzun dönem yapılır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fede said: niye bu kadar heyecan yapıyosunuz olm. herkes gidecek işte. döverim bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bilader gidecekte, 2 gün sonra gidiyosun nereye gittiğini bilmiosun, bi bilsem en azından hah tamam 4 hafta surdayım diyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 gecenin köründe thy yi haraslicaz yoksa elbet gidicez bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 benim sıram gelince beklicem, arasınlar. nerdesin sen diyince evdeyim gelin alın dicem. otobüs parasından da yırtıcam. kaçtığım için de 1 hafta hücrede kalıcam. dolayısıyla herkes kaynaşmış olcak ben de cool bi hava vericem kendimi kızlara yazıcam sonra ordaki.. dur bu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hala 330 bilader nasıl iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya inşallah thy haraslıcak bi yer olmaz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 escape said: abanmak. ekine köküne nasıl ayrılır lan bu. kökü neki? ayıramıyorum diyim kardeşim o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 refreshten ban yedim artık heralde fsdf.. hiçbir şey açılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fede said: benim sıram gelince beklicem, arasınlar. nerdesin sen diyince evdeyim gelin alın dicem. otobüs parasından da yırtıcam. kaçtığım için de 1 hafta hücrede kalıcam. dolayısıyla herkes kaynaşmış olcak ben de cool bi hava vericem kendimi kızlara yazıcam sonra ordaki.. dur bu olmadı. disko'da bi çoştururlar seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 disko kralı olursun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 gitmeden racon tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 benide alın askere! bende silah tutmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 eksiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu duyumları kim nasıl alıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kimden duyum alcak bu saatte, fede gibi birileridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 blöftür. refreshleyeni azaltmak için ucuz bi numaradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 askerlik şubesinde tanıdığı olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 wildpervert said: kimden duyum alcak bu saatte, fede gibi birileridir ahahahaha. inş sivastan doğuya, ankaradan aşşa gitmezsiniz. merzifon güzel bi yer mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar