Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Office 2007'ye sp2 yüklüyordum ki netbook kilitlendi, ağır geldi zavallıya installer belki. SP2 yüklenemedi böylece. restart atıp tekrar yüklemeye çalıştığımda some files corrupted gibi bişe dedi yine yüklenmedi. ben de silip tekrar yükliyim dedim. uninstall ettim, edildi filan dedi ama program ekle kaldırda hala duruyor. kısayolları filan da duruyor başlatta, ama tıklayınca çalışmıyor, birşey gelmiyor ekrana. şu anda yine uninstall etmeye çalıştığımda "the product installation has been corrupted. run setup again from cd..." hatasını veriyor. yüklediğim orjinal cdden tekrar yüklemeye çalışınca da hata veriyor, zaten "sil, onar" gibi seçenekler çıkmıyor, direk office'i hiç yüklenmemiş veya sorunsuz uninstall edilmiş gibi görüyor. Yükleme sonlarına doğru "microsoft office 2007 encountered an error during setup" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 power uninstaller dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 temp klasorunu bosaltip bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 windows install clean up diye bişe buldum, microsoftunmuş, yükleyip onla kaldırdım oldu wallaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar