b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dün bi şekilde deli virüs kaptım. avg nin resident shield'inde de gözüküyor durmadan. baya bi var. ama hiç bişi yapamıorum ne "move to vault" çıkıo sağ tıklayınca ne de "heal". sadece remove threat çıkıyo. ona da tıklıyınca "not succesful" dio. bi bilginiz var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kaspersky yükle, temizlet adam gibi. sonra avgyi geri yüklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 system restore'u kapatıp safe modda full scanle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 e abi o zmn avg niye kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kullanma avg o zaman demekki temizleyemiyo adam gibi. avirada da aynı sorun var, buluyo silemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 napçam ben ya biri yardım etsin. evet avira yükledim o da beceremedi. bi de bişi sorucam. bi dosyaya virüs bulaştıysa o dosyayı silmem mi gerekio tamamen avg temizleyebildiklerini öyle temizlio, dosya tamamen siliniyo. şaka maka yıllardır böyle saldırı olmamıştı napçamı şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ilk mesajımda dediğimi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar