calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kimlandracula arkadaşımızın şu çalışmalarını dinle çok huzur verici:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 heheh teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 salak salak tartışmayın hadi yatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kimlandracula said: heheh teşekkür ettim :) eheh asıl ben teşekkür ederim, pantera, metallica, manowar dan falan sonra oldukça iyi geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kel alaka olmuş benim denemeler ama onlardan sonra iyi gelebildiyse bu güzel bişi olsa gerek asdlşjk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 pandoradan freebird plistimi aciyorum, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kimlandracula said: kel alaka olmuş benim denemeler ama onlardan sonra iyi gelebildiyse bu güzel bişi olsa gerek asdlşjk :D ya çeviri yapıyodum, uzun zamandır da takılmamıştım (müzik olarak) o taraflara :) arkadan da bunlar çalıyodu hasret gidermek amaçlı. ama kafa gidiyo tabi, dikkat dağıtıyo falan. and then comes peace:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 calimero said: kimlandracula arkadaşımızın şu çalışmalarını dinle çok huzur verici:) güzelmiş bu. tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 arkadaşlar gecenin,hatta sabahın bu saatinde bildiğin aragaz oldu yorumlarınız :) çok sağolun,seviyorum paticiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 mulgear6 said: abla filan dedin aklıma geldi she tells lies dinle last.fmde kendi sitesinde filan bi ton bedava şarkısı var mükemmeldir bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kimlandracula said: arkadaşlar gecenin,hatta sabahın bu saatinde bildiğin aragaz oldu yorumlarınız :) çok sağolun,seviyorum paticiği :) tekrar açtım.cidden çok hoş arkadan çalıyo böyle hafif hafif. yenileri gelince topic falan açmalısın ki dinleyelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yeni bişeyler yapabilirsem bu ara koştura koştura açacağımdır topici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 helal lan bi yaralı parmağa işeyebilmişsin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 calimero said: kimlandracula arkadaşımızın şu çalışmalarını dinle çok huzur verici:) bayıldım yahu. devam etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ders çalışırken internet açıksa http://somafm.com/ 'a girilir, Lush kanalı afiyetle dinlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 led zepplin dinliyordum demin şimdi fark ettimki son 1.5 saattir ders çalışmayı bırakmış led zeppelin dinliyormuşum. lez zeppelin dinlemeyin yani çalışırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 benim radyoyu dinneyin ders çalışırken sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bilimum vokalsiz postrockçılar godspeed you black emperor mesela, müzik hoş ama kafanı da meşgul etmiyor da pek öyle, arka fonda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Benim son 15 senedir yaşadıklarıma göre... Enstrümantal şarkıları dinlemek, sözlü şarkılara göre insanı daha kolay dersten soğutuyor. Bir süre sonra uyuklamaya başlıyorsun, salıp gidiyorsun. Sözlü şarkıların da sıkıntısı 5-10dk adaptasyon sorunu yaşamak oluyor. En başta şarkıya eşlik ediyorum, mırıldanıyorum, bir süre sonra o arkada kendince takılırken ben derse yoğunlaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cco6RJLPmA4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar