Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders Müziği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pati'de illa ki daha önce açılmıştır bu başlıktan ama olsun.

Ders çalışırken (kitap okurken de diyebiliriz) özellikle dinlediğiniz albümler varsa diyiverin biz de bakalım

ben albüm ismi isterim ama tabi şarkı, sanatçı falan da diyecek olanlar vardır olsun buyursunlar
Mesaj tarihi:
100-Best Film soundtrack diye bi albüm indirmiştim seneler önce sadece klasik parçalardan olşuyo çoğunluğu mozart, bach, verdi hep ders çalışırken onu dinlerdim. şimdide uyurken yada kitap okurkene dinliyorum.
Mesaj tarihi:
Okuduğunu anlaman için müzik gerekiyosa yazdıklarımı müzik açıp tekrar oku lütfen.
Ders çalışırken dinlenecek müziğin kriterleri tartışılır da gelip komik yazarsan ciddiye almam kusura bakma.
İkisi de enstrumental (spastic ink de az vokal var bazı sarkılarda) eğlenceli, focusu müziğe vermedikçe çok yormayan gruplar.
Mesaj tarihi:
kızıl saçlı bi ablamız vardı böyle hoş hafif müzikler yapardı

laura diceğim var adına soy adına da mckemmit diceğim geldi ama

üşenmedim google C.C sordum Loreena McKennitt dedi
Mesaj tarihi:
en iyisi arkada

DANGADADANGANTISDIMTAKKIDIBAMBAM

diye müzik gitçek sen de 120 saniye ders çalışıp gözler kıpkırmızı hale gelince tırlataraktan balkondan atıcan kendini.

how to cinnet in 120 sec.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Okuduğunu anlaman için müzik gerekiyosa yazdıklarımı müzik açıp tekrar oku lütfen.
Ders çalışırken dinlenecek müziğin kriterleri tartışılır da gelip komik yazarsan ciddiye almam kusura bakma.
İkisi de enstrumental (spastic ink de az vokal var bazı sarkılarda) eğlenceli, focusu müziğe vermedikçe çok yormayan gruplar.

ah pardon tam acid rain çalıyordu da anlayamadım okuduğumu.
Mesaj tarihi:
dufrasne said:

abvblizzard said:

ah pardon tam acid rain çalıyordu da anlayamadım okuduğumu.
dlkjasdkjaslkd
  • Yeni Oluştur...