yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Pati'de illa ki daha önce açılmıştır bu başlıktan ama olsun. Ders çalışırken (kitap okurken de diyebiliriz) özellikle dinlediğiniz albümler varsa diyiverin biz de bakalım ben albüm ismi isterim ama tabi şarkı, sanatçı falan da diyecek olanlar vardır olsun buyursunlar
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ders çalışırken müzik mi dinliyosun? çok ayıp.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 eğer illaki dinliycem diyosan pink floyd the wall albümü işine yarayabilir.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Liquid tension experiment spastic ink
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 100-Best Film soundtrack diye bi albüm indirmiştim seneler önce sadece klasik parçalardan olşuyo çoğunluğu mozart, bach, verdi hep ders çalışırken onu dinlerdim. şimdide uyurken yada kitap okurkene dinliyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sözsüz şarkılar daha iyi olur gibi biraz da melankolik.Onlar daha çok hafif tıngırtı gibi geliyo kulağa.
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abvblizzard said: Liquid tension experiment spastic ink çok komik.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben direk normalde ne dinliyosam onu dinlerim ama çok sertleri atlarım müziksiz çalışılmıyo zaten (hoş düz de çalısılmıyo o ayrı )
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çelik ayna deyin bari de tam olsun:P
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ulan sessizken dikkat veremiyorum aklım hep başka yere kayıyor. müzik çalarken ders çalışmaya kassam mavi ekran vermem muhtemel.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ya zaten ders dedigin 30ar saniyelik periyotlar halinde çalısılır bi cümle oku müzige eşlik et şarkı bitince bi 30 sn daha :P
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 işte vokal olmicak ki eşlik etmiceksin sdf.
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 evet hayvani teknik gitar soloları imkansız aksak davullar olacak ki okuduğumuzu daha iyi anlayalım.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Okuduğunu anlaman için müzik gerekiyosa yazdıklarımı müzik açıp tekrar oku lütfen. Ders çalışırken dinlenecek müziğin kriterleri tartışılır da gelip komik yazarsan ciddiye almam kusura bakma. İkisi de enstrumental (spastic ink de az vokal var bazı sarkılarda) eğlenceli, focusu müziğe vermedikçe çok yormayan gruplar.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kızıl saçlı bi ablamız vardı böyle hoş hafif müzikler yapardı laura diceğim var adına soy adına da mckemmit diceğim geldi ama üşenmedim google C.C sordum Loreena McKennitt dedi
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 en iyisi arkada DANGADADANGANTISDIMTAKKIDIBAMBAM diye müzik gitçek sen de 120 saniye ders çalışıp gözler kıpkırmızı hale gelince tırlataraktan balkondan atıcan kendini. how to cinnet in 120 sec.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Andy mckee de iyidir. Tek akustik gitar var döktürüyo adam.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abla filan dedin aklıma geldi she tells lies dinle last.fmde kendi sitesinde filan bi ton bedava şarkısı var mükemmeldir
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abvblizzard said: Okuduğunu anlaman için müzik gerekiyosa yazdıklarımı müzik açıp tekrar oku lütfen. Ders çalışırken dinlenecek müziğin kriterleri tartışılır da gelip komik yazarsan ciddiye almam kusura bakma. İkisi de enstrumental (spastic ink de az vokal var bazı sarkılarda) eğlenceli, focusu müziğe vermedikçe çok yormayan gruplar. ah pardon tam acid rain çalıyordu da anlayamadım okuduğumu.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 "god is an astronaut" u deneyin vokalsiz istiosanız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dufrasne said: abvblizzard said: Okuduğunu anlaman için müzik gerekiyosa yazdıklarımı müzik açıp tekrar oku lütfen. Ders çalışırken dinlenecek müziğin kriterleri tartışılır da gelip komik yazarsan ciddiye almam kusura bakma. İkisi de enstrumental (spastic ink de az vokal var bazı sarkılarda) eğlenceli, focusu müziğe vermedikçe çok yormayan gruplar. ah pardon tam acid rain çalıyordu da anlayamadım okuduğumu.dlkjasdkjaslkd
Öne çıkan mesajlar