Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Can sıkıntısından bu iki karakterden birini kasmayı düşünüyorum. Daha önce 61'de bıraktığım bir shamanım ve 30 civarı bir paladinim var. sahamnı bırakmamın nedeni o zmanalar baya bir soğumuş olamamdı. Şuaralar fena gözükmüyor. Paladininse durumu zaten belli. Siz ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://www.blogcdn.com/www.wow.com/media/2009/09/isimode-faesrol.jpg Go paladin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Niye pala niye shaman. Bunların şuan ne artıları var? Hayatını hep dps(rogue>>hunter>>DK) oynıyarak geçirmiş biri olarak işin healerlık kısmında bilgisizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kolay oynanış istiyorsan Pala. Ama gerek adapte olabilme gerek oynanış stilinin zevk vermesi açısından shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Druid/Priest tavsiye ederim ikiside oldukça zevklidir. Paladin bir süre hoş gelir ama sonra bayar seni uyarmadı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben oyunu bıraktığım zaman palalar tek atıyodu ya da vurduğu yerden ses getiriyodu da denilebilir tabi baya oldu(yaklasık 9 ay felan) ne haldeler bilmiyorum shamanında healerlığı hosuma gidiyodu.totem felan baya supportta sağlıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Peki hangisinin healerlık performansı daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 işte o soruya aktif oyuncuların cevap vermesi lazım 1 patch ile dünya kadar şey değişiyor ama bana göre her zaman shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Raiddeki rolüne, bossa göre değişiyor abi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ozaman bir süre shamandan devam edeyim. 61 nasıl olsa, daha hızlı kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kişisel olarak en zevk aldığım healer classlar şu şekilde olurdu sanırım. Druid > Priest > Shaman > Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paladini GC yerin dibine sokmayı planlıyormuş yakında, Shaman kas abi sen. Healingi nerflüyormuş, healerlara challenge olsun, daha çok eğlensinler diye bundan sonra Paladinlerin attığı heallar friendly fire olacakmış. Ayrıca Divine Plea kullandığın zaman manan gidecek, ama bu süre içerisinde attığın heallar dmg koyamayacakmış. Divine Illumination'dan gelen mana getirisi de %3'e düşüyormuş. Paladin kadar kafana taş düşsün sevgili GC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Shamanı düşünmemin tek nedeni zaten paladinin çok sivrilmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İkisini de bufflanır nerflenir diye kasma, bundan 2 ay önce shaman yalanların en büyüğüydü, bugün her speci terör estiriyor. Paladin de yine WotLK'un başında vurduğunun yarısı boşa giden bir classtı, artık sadece %50 götürebiliyor tek stunda. Şimdiye kadar WoW'da hunter hariç her classla oynadım, paladin en sıkıcılarıydı içlerinde, shamanın varsa paladini asla tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Valla Druid dışında bütün classlarla oynadım, Paladin en keyif aldıklarımdan biriydi. DPS oynamadım ama Paladinle hiç, DPS olmaktan pek keyif almıyorum. Ha bu bütün classlarla WotLK'de oynamadığım için WotLK'de daha keyifli olmuş olabilir elbette Shaman vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 shaman dışardan dünyanın en güzeli class ıdır ama 1 ay oyna 2 ay oyna nefret ediyosun.. ben gerçi baya bi önce bıraktım ama yinede çok bi değişiklik yok. shaman kasıp da dps olacağını sanmam resto abanır resto takılırsın ve 3 gün sonra ? gerçi oyun stili baya değişti ama bilmiyorum sen karar ver o konuda ben hatırladığımı yazıyorum. pala ki bence en zevksiz en çirkin class olmasına rağmen çekici.çünkü her işte iyi her şekilde gerekli. bence gg warlock yada mage takıl hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 lock-mage oyna zamanım olsa 2 sinden birini kasıcamda dru kasıyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Shamanla elemantel oynamaya başladım. Anlamadığım birşey var. Daha önce DK ve hunterımla tekbaşına yapabildiğim elite questler shamanla baya kasıyor. Bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 shamanla elemental olup grp questlerini sololamak istiyorsan baya 1 gear lazim =) o yuzden lv kasarken enhance en rahati,fire elemental+kurtlar+hero ile 70 den sonra solo elit questlerin cogunu rahat yaparsin,ama elemental i unut gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Enchanti çok sevmemiştim :( lvl63 için önerebielceğin bir build var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Rock said: Enchanti çok sevmemiştim :( lvl63 için önerebielceğin bir build var mı? enchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben elemental kastım 70e kadar dayan sonra elemental gidebilirsin cogu elite gorevide yaptım tabi ustumde 70de saglam gear vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hozceri said: Rock said: Enchanti çok sevmemiştim :( lvl63 için önerebielceğin bir build var mı? enchant Pardon Enhancement. Dün akşam biraz yorgundum. Büyük ihtimalle benim üstümde salam gear olamaycak 70'e geldiğimde. Fazla instance yapan yok, yapanlar da healer arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar