mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yazmayi ubuttum benimki kendi kendine duzeldi artik mehter alayi gibi gezmiyorum sitelerde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Devilmanta said: Mouse budur bu ne len ekşınmen hayası gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benim de kendi kendine düzelmişti işte de yine oldu sonra. bence seninde bozulacak yine, tutkalla lastiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 scroll lastiğinin kayması sorunu ya, bende de olmuştu. ayrıca A4 FARE Mİ PUAHA diyenlere de uzun süre kullanmalarını öneriyorum, gereksiz ağırlık ayarlı sözde gamer farelere göre fiyat - performansı çok çok iyi. hepsini geçtim, şu ince kablo olayı çok çok iyi. ince kablo olayına da logitech falan girmedi hala, oysa farenin kablosu hissedilmiyor, hareket ederken direnç oluşturmuyor. kimi diğer pro gamer farelerde duş borusu, asansör teli gibi kablolar var fareyi çekince geri gidiyor falan. neticede kabloyu çekip koparacağınız derecede kazalar ne kadar ihtimalle olur ki? ama tabiki malzeme kalitesi şu bu derseniz öbür köftehor firmalar da AYNISINI 200 liradan satıyor demiyorum. hor kullanmazsanız mutlaka denenebilecek bir faredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Benim x7yi havaya kaldırdıktan sonra geri koyduğumda algılaması bazen 2 saniye falan sürüyor. Zaman zaman da sanki elektrik gelmiyormuş gibi oluyor, üstündeki ışık falan sönüyor. USB'den çıkarıp geri taktığımda düzeliyor. Var mı aynı sorunları yaşayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yok bende öyle bir sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 x7 kullanıyorum ne iskenceler cekti taş gibi hala öyle trollenesi mouse deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 a4tech x7 = winwinwinsituation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar