Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SOTC (Yakında açıklanacak yeni bir isim altında toplanıyor...


Heno

Öne çıkan mesajlar

Beni bu forumlarda felan fazla göremezsiniz. Ancak beni ismen yada oyundan tanıyan herkes gerçek hayattada tanışma fırsatı bulmuştur. Bizler SOTC yönetimi olarak her zaman kendi çıkarlarımızı en son planda bırakmışızdır. Ben SOTC'nin kurulduğu günden beri raid lideriyim. Burda abuk subuk tepki veren arkadaşlar için söylüyorum.
Sizler daha yokken bz türkiye'nin en iyi guildi olmak için bengi vs abuk subuk oynayan oyuncularla dünyanın belkide gelmiş geçmiş en iyi server olan (classic'te) Magtheridon'da ilk 5'e yerleştik ve o zmn sadece Revolution, İnvadoria ve biz vardık düzgün progress yapan.

Bu guild yıllarca arkadaşlık için ve birazda progress için var oldu. Hiçbir zmn çıkarlar uğruna isim karalanmadı. Evt tam 9 karakter yaptım bu guild için, ve hepsini healer oynadım. Yönetimde ki bir çok arkadaşım da aynı şeyi yaptı. Guildin ne ihtiyacı varsa onu kastı. Eski charlar bulunan yada referansla gelen kişilere karşılıksız verildi. Hatta bu arkadaşlar bizlerin onlara verdiği charlarıalığp guildden de çıktı.

Neyse biz hardcore hep oynamak istedik. Ancak duygusal davranmamız dolayısıyla bu durumlara kadar geldik. Ben ilk RL'lik yaparken 22-23 yaşındaydım. Şimdi 27 yaşındayım. Sonunda şöle bi karar verdik. Yıllarca (4 sene); arkadaşlarımız kırılmasın, yüzlerine baktık, aman item muhabbeti olmasın, aman raidden atmayalım gibi düşüncelerle oynadık. Ve artık diyoruz ki bunlar bitti. Biz arkadaşlarımız uğruna 4 yıl boyunca büyük sıkıntılar çektik. Ve hiçbirini kırmadan bu sefer kendi istediğimiz gibi oynamaya karar verdik.

Haftada min. 4 gün boyunca bizlerle raid yapabilecek, classına hakim, olgun oyuncularla birlikte Stormrage serverında horde olarak oyuna devam ediyoruz. Pek te acelemiz yok açıkçası. Icecrown geldiğinde guildimiz hazır olacaktır ve bunu da duyururuz.

NOT: Sonunda şu fikirdeyiz. Hep alttan alıp insanların gönüllerini hoş ettik. Onlara ayıp olmasın die resmen zaman harcadık. Ama sonuç. bir kısmı hariç arkadaşlıklarımız devam etmiyor. Ve elde var koca bir 0. Demek ki biraz sert olup, katı kurallarla oynamak lazımmış. Bunu biliyorduk ama karakterlerimizde uymuyordu. Ama artık bir kere olsun bu oyunu istediğimiz gibi oynamak adına bu sefer gerekenleri yapmaya sonuna kadar kararlıyız.

Kendine güvenen, hardcore oynayabilecek, saatlerce progress için çabalayacak, oyunculara kapımız açıktır.

Ben Heno ve diğer yönetimdeki arkadaşlarım; (Tinu, Anggrath, Iccor, Ashriell, Wolkhan) her zmn birlikteyiz ve bu seferde başarıcaz her zmn olduğu gibi. Catalysm gelmeden kim ne yapmış görüşmek üzere. Herkese bol şans...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sizin tek derdiniz "hardcore" zamanında xaviusda aldın guildin yarısını gittin biz harcore takılacaz diye abi dediğiniz adamı bıraktınız bi köşede o zamanlarda aynı böyle sorun çıktı devamını getiremediniz valla kaç yıldır böyle sorun bi dikiş tutturamıyorsunuz ben olsam biraz kendimi sorgulardım en azından biraz özeleştiri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

sizin tek derdiniz "hardcore" zamanında xaviusda aldın guildin yarısını gittin biz harcore takılacaz diye abi dediğiniz adamı bıraktınız bi köşede o zamanlarda aynı böyle sorun çıktı devamını getiremediniz valla kaç yıldır böyle sorun bi dikiş tutturamıyorsunuz ben olsam biraz kendimi sorgulardım en azından biraz özeleştiri.


aha crit geldi ^^

Hardcore derken top 50 100 falan mı ? Türk guildleri bu konuda iş yapamaz patide bile 3-5 kişinin bu derece tecrübesi ve yeteneği var yabancılarla kaynaşmadan o iş zor yinede gl diyelim :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı olsun, şansınız bol olsun bu sefer. Arabasına bindiğim Ashriel, masasında yemek yediğim Heno, Wolkhan ve Icco'ya gönülden başarılar. Wow oynamış çoğu Türk'ün bildiği bir guildtir SoTC, ister içinde olun, ister dışından izleyin. Bu kadar senedir birlikte durabilmek bile önemlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW da tek şey öğrendim;

Türk'den guild olmaz, hele hardcore hiç olmaz. Nitekim guild gibi herhangi bir oluşumu toplumumuzda bile gösteremedik. Bugün avrupa gibi katı ve kesin yasa/kurallar çerçevesinde yaşayamıyorsak bunun tek sebebi hemşericilik. Ve hepinizde biliyorsunuz ki bunu en iyi işfa ettiğimiz yer sanal alem.(Oyun oynayan kısımdan bahsediyorum) Bu hiçbirzaman değişmeyecek. Hiçbirzaman Türk, Türk ile yapıcı olamayacak. O yüzden yalansınız...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi bende aklım başıma gelene kadar hep dediğin gibi denedim.

Çokta başarılı işlere imza attık, bunları atlamamak lazım tabii ki. Ama en nihayeti ve sonucu olarak hep ya item kavgasından dağılıyolar, ya kankacılıktan yada büyük egolarından. Ki bu arakdaşta bu konuda zaten yeterince muzdarip olmuş, adeta dolmuş taşmış...
Bu söylediklerim bir Türk olduğum için benim içinde geçerlidir. Yanlış anlaşılmasın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde şunu eklemeden edemeyceğim, evet çok disiplinli oluyoruz çünkü OYUN kavramından ilk 20 leveldan sonra uzaklaşıyoruz. Karakter bizim için artık ego tatmin etme, hınç çıkarma, öc alma, tecavüz ve bilimum içimizde barındırdığımız duyguları dışar vurum aracı haline geliyor.

Yabancılardan kastım burda başlıyor, onlarla OYUN çerçevesinde Teamspeak olsun Ventrilo olsun sabahlara kadar gülüp eğlenip, GAMING COMMUNITY olabiliyorken, bizimkilerle ya enrage olup Ventten çıkarsın, yada dota atarken kullanırsın... Sosyal olabilmek, oyunu OYUN olduğu için oynarken rolüne bürünüp, karakterinin rolünde disipline olabilmek... İşte bu doğru olanı.

Sanırım anlatabildim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özledim aslında oyunu , ama bu turk isi hardcore pek bi yalan geliyor be cidden.
aslında evet en disiplinli oynayanlar turkler ama malesef bu dısıplının karsılıgını dkp ne gore almadıkca o hardcore un bı anlamı kalmıyor.
yınede bu saatten ve bu kadar yıldan sonra bol şanslar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

revo denemesi tutmadi sanirim :)


Revo cok başarılı özellikte doktor ve emraha çok çok iyi insanlar hiç bir sorunda yaşamadık, tamamen kendi isteğimizle ayrıldık çünkü sayı olarak biraz daha kalabalık olacaktık,revo ya da kalabalık olacağımız için rahatsızlık olmasın istedik, tamamen sebeb bu ama umarım bi gün tekrar revo ile beraber oynarız özellikle Drerd ve Khall a cok tesekkurler. Umarım bir gün tekrar bir arada oynarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...