fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mordred vardı, vampiric dagger. diğer artifactlerin aksine random değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Evet Mordred questi vardı, bir kutudan alıyordun. Aldım hatta ama unuttun hangi dancın olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mordred'i dragoon's keep'ten alıyorduk. questini de free haven'dan. ama ben mordredi tercih etmiyorum. aslında vampiric silahları tercih etmiyorum. minor heal desteğindense yaratığı daha çabuk öldürmek daha çok işime geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Castle darkmoor sana laflar hazırladım... Oyun tarihinin en iğrenç dungeonıdır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 orayı geçmenin en temiz yolu arkaya metallica enter sandman koymak ve zigzag çizerek power lichlerden kaçmak ehue maddening eye ların debuffları hayattan soğutuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar