fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 lvl atlamak için eğitime gittiğinde baya vakit geçiyor. öyle öyle yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Lvl 45 oldum oracleı buldum ama midem bulandı bütün hatasonu oynamaktan.. Şimdi obeliskleri toplama peşindeyim. Aslında o obelisk questindeki chest bugıyla kriegspiredaki 5000ga 5000xp veren havuzu abuse ederek unlimited level şansın olur, ama yapacağını sanmıyorum kimsenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Wispy said: Lvl 45 oldum oracleı buldum ama midem bulandı bütün hatasonu oynamaktan.. Şimdi obeliskleri toplama peşindeyim. Aslında o obelisk questindeki chest bugıyla kriegspiredaki 5000ga 5000xp veren havuzu abuse ederek unlimited level şansın olur, ama yapacağını sanmıyorum kimsenin oyun ilk ciktiginda yapmistik kuzenler ile, unlimited olmuyor ama belli bir levela kadar oluyordu gerisi icin cok cok experience gerektirdigi icin 5000 5000 almasi cok kasmisti.. Levela gonderelim mi filan die geyik yapmistik.. daha sonra birisi bununla level ayin hilesi odulunu kazanmisti, son model bi bilgisayar.. hala yanarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sabahtan beri stonecutter arıyorum enroth üzerinde cleric questi için abv albert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Save Reload. New sorpigale git çıkana kadar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 diger topicde vardı göremedim burda bodybuilding ve meditation nasıl, level 14 üm şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 çok bi etkileri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Valla archer için lazım onlar bence çünkü iki tarafı da kullanması gerekiyo ve büyü yapınca anında mananın dibini görmek hoş değil. Bodybuilding biraz da olsa sorclara vermek lazım aslında meleede hemen ölmesinler diye.. Sonuçta hangisinde daha azsa ona arttıranı vermek daima avantajlıdır bence. Tabi ben noobum ama yine de faydasını görüyorum bu skillerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 easter egg varmış nwc dungeonuna oyunun başında gitmeyi sağlayan, yani oyunun başında infinite parayla oynanabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi hileden farkı yok onun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben gittim oraya başında oyunun. sonsuz para değil de on bin küsür, bi sürü item (en değerlisi 26 ac veren chain di sanırım) filan. bi oraya giderken tüm statlara +20 veren monolith var. yani çok da etkilemiyor uzun vadede; başları kolaylaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sparkcaster said: sabahtan beri stonecutter arıyorum enroth üzerinde cleric questi için abv albert free havendak tamir etmen gereken templeın hemen güneyindeki evlerden birinde sabit stonecutter var. dışarda bulmaya kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pcsd partym ama aklım 3sorc bi cleric party lerde kaldı :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Fenris Csss oyunun başında hasta eder ya. Ama oyun sonunda lulz shrap metal shrap metal shrap metal shrap metal diye spamlaya spamlaya gidersin. Obelisk chestini açtım, 3 tane artifactimi ve 250.000 goldu götürdüm. Dün gece 2 tane de oracle questi yaptım sırada allahın belası castle darkmoor ve ToV var ama napıcam tomb of varnı bilmiyorum ya, haftaya cmt ye kadar FM falan oynarım herhalde, sonra haftasonu oturur tomb of varnı bitiririm :( Level 45i geçti adamlar bu arada, skill pointler yağıyorr. Multisi olsaydı şu oyunun çok keyifli olurdu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben de level42ler cıvarıyım da csss veya cssd team olayı aklımı çelmeye başladı. bu saatten sonra reroll mu yapsam napsam? karma başka bi teamle çok önceden de oynadıydım zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 full casterlar magic immunue mobları nasıl kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 armmaster skilli olmadığı için silah kullanmada çok bi fark olmaz sanırım. full immune mob ne vardı hatırlamıyorum. ama kısaca vurarak keser :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Full Magic immune olan mob yok gibi birşey diye hatırlıyorum. Varsa bile dragon's breath, shrap metal, rock blast işliyor onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mal gibi dark magic icin notorius oldum şimdi light için nasıl saint olcam, respectable üstüne çıkamıyorum donate abanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bazı questler rep veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sparkcaster said: full casterlar magic immunue mobları nasıl kesiyo sorcererlar expert dagger skille (4+3+2=9 puanla) 2 dagger equip ederek baya baya yardırabiliyor icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kriegspire castle da vulch u kesmeye çalışırken mana bitmişti herkes aslan hamiyet 60 dmg vuruyordu dagger proclayınca :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://img81.imageshack.us/img81/3141/ddotd.jpg sorcererına bundan 2 tane ayarlayabilirsen, 2 tane dragon sword takmadığı sürece knight veya paladininle yarışabilir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ooo iyiymiş Bu random drop herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evet random drop. bu seviye silahları ve armorları golden dragonlar bolca düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar