Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Her girişte bir kere dc yemeden oyuna giremiyorum. Bunun çözümü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Xperl-Dominos-deadly bossmods vb addonlar kullanıyorsan ve sadece Dalaranda oyuna girerken düşüyorsan addonlarını bi upgrade etmeyi dene Questhelper recount vb addonlar kullanıyorsan kayıt ettikleri datayı temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 deadly boss ve recount kullanıyorum evet dediklerini yapayım hemen teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çözünce buraya da yazarmısın? bir arkadaş var o 1 karakteri ile ilk girişte mutlaka 1 dc yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aynı sorundan muzdaribim ben de. hemen güncelleyim alçak addonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok fazla görsel addons varsa xperl falan gibi charı da kalabalık bir yerde bırakıysanız (dalaran) chara girmeden dc yeme olayı olabiliyor addonları kapayın girin gene cözülmezse addonları kapatın ve wtf klasörünün içindekilerini silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar