Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

butun yakısıklıları gordugum yerde tek tek ımha edıyorum kı benım gıbın gobeklı bakımsız lara yer acalım ortamlarda ...
bakınız tr de nufus nıye artmıyor ...
benım sayemde ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

[Bu mesaj The_Delucian tarafından 04 Temmuz 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bilmiyoru. ben beişktaşda gezdiğimde ordaki tum muthis afet kızların yanındakiler kro tipler oluyo. ama su gun rtn ye gittim görmedigim kadar guzel kızı bi arada gordum ve yanlarındkailerde bizim kategoridendi bi biz bulamadık şöyle metalci hatun ona yanıyorum. heralde unide falan olcak?

zaten bended kız konusund sorun var. benim begendiklerim hep buyuk oluyo kardeşim napıyım ya. benim yaşımdakiler de kapılmış oluyo. bazı benden buyukler ise cok can yakcan suna bak esmer yakışıklısı filan diyo, ya bi sktirin gidin dememek icin kendimi zor tutuyorum.hani nerde kız mız yok kardeişm ya. bana bakanları ben begenmiyorum. ulan şu tiplerin yerinde adam gibi bi metalci kız yada benim begendigim tipte biri olsa keşkeeee... şöyleki bana bakanlar 36982163 kere çıkmıştır biriyle ama benim hayatta bakmıyacagım tipler...

Öfff öfff başlıcam şimdi

Sapım,sapsınız,saplar[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Trojan bende aynı şeyleri yaşıyorum burda.
çıkıyorum mesela spkağa tüm erkekler yakışıklı bi tane mi güzel kız olmaz? bakıyorum delikanlılar vücut yapmış saçlar şekil kıyafet yerinde herkesin kendine has bi tarzı var.ama kızlar? yok hepsi tek tip gibi geliyo aynı tşortler aynı etekler vs.
saçlar hepsinin boya makyaj göz çevresi karartılmış falan bi hava bi hava ama güzel diceğim kız yok.ha ruslar falan var onlarla idare ediyoruz Antalyada.

yani senin sorunun cevabı burda gizli yakışıklı erkekler antalyada güzel kızlar orda :P[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 03 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Ahan YAKIŞIKLI GÖRSÜN GÖZÜNÜZ GÖNLÜNÜZ

of of gözlerin altıda mor kızlar bayılırya öle gözlerinin altı mor olan şeylere of be karizmaya bak (-1000) yakışıklı yok diyorsunuz birde ayıp ediyorsunuz... :yapma:

OHA abi bunu benmi yapmışım OHA OHA! hiç hatırlamıyorum bürst destur yuh ya[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

size bi iki resim gösteriim de gözü gönlü açan adam nası oluomuş görün. madem gerçei yok, bunnarla idare edecez artık :(

[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

Sosyal ağlarda paylaş

walla zahmet etmesin, ben arabayı da kullanırım muslukları da tamir ederim, o bişey yapmasa da olur ehheheee. haa bi de şu gerçek var tabii:
[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 04 Temmuz 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kimin nerde ne işe yarıcaa belli olmaz dostum ;) zaten biz de satranç oynamak ya da felsefe tartışmak için istemioz bunnarı, onu yapacak adam çoook :) neyse demem o ki yakın çevrenizde varsa bööle bişiiler hemmen haber verin gelip paketleyelim. oralarda ziyan olmasın.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 04 Temmuz 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

canım sen zahmet etme, işin zevki gelip paketi kendin yapmakta ;) ööle armut piş aazıma düş olmas ki, di mi ama...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

işte yanlış anlıosunuz, bunlar göz zevkini okşamak için, piç olmayan adam zaten kalmadı ki arayalım, ben o sevdadan geçeli çok oldu walla. baktık karakterli ve yakışıklı bulunluo, sadece bire indirdik kıstası naapalım. yakışıklı ve zeki adam hele üstüne bi de karakterli adam arayacak kadar sapıtmadık henüz allaha şükür ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...