Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

o arada kaynamış :) ben yapmayacaktım :)
bu arada resim normalin 5 katı falan çıkıo nedenini bilmiom :) onu birazdaha küçük ince3lereseniz bana benzer bişe görebilirsiniz :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 02 Temmuz 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resmi normal boyutlara getirdim yalnız aynı link olamasına rağmen yukardaki nie çalışmıo anlamadım :)
http://members.lycos.co.uk/ozgurpekcagliyan/DSC02821.jpg ama bu çalışıo[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahan YAKIŞIKLI GÖRSÜN GÖZÜNÜZ GÖNLÜNÜZ

of of gözlerin altıda mor kızlar bayılırya öle gözlerinin altı mor olan şeylere of be karizmaya bak (-1000) yakışıklı yok diyorsunuz birde ayıp ediyorsunuz... :yapma:

[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something

Sosyal ağlarda paylaş

Yani diorsun ki hiç yakışıklı erkek yok türk milletinde hep kızları güzel erkeklerde iş yok kızlar bu berbat erkekleri hak etmiyo. hepsi lanet olası pislik kıçında şey olmuş yaşamayı bile hak etmeyen yüzsüz annesi olmayan pis zenciler mi demek istiyorsun. Ben bunu anladım yani...[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum znci yoksa eğer

hayat buna değer

herşey sahteymiş meğer

Meğer biz lanet olası pislik 100$ lık kıçından şey olmuş yaşamayı bile hak etmeyen yüzsüz annesi belli olmayan pis siyahilermişiz de habarımız yokmuş....[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan Alexi, ulan Alexi, ulan kimseye gülmüyorum sana gülüyorum çok komik adamsın :)

Bu arada zencilerden bir zenci olduğun için mi nefret ediyorsun he seni tipsiz. Biz tipsiz zencileriz
Deep purple dinleriz
Yeeyeyeye
Hush
If you so kloz mi beybe
Sambadiz kolin manneym
Hah-haş-haş
May lod[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...