Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Ya etrafta yakışıklı erkek olmayışından konu güzel kızlara nasıl geldi anlamadım :) Bu arada kızlar bence hızlı davranın bende bi tane kaptım kapanın elinde kalıyo bunlar... elinizdekileride çıkartmayın idareli kullanın gerçekten düzgün erkek bulmak çok zor artık :)[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

:)

kırk yılın başında bişi çalalım dedik olmadı valla.

said:
Emaleth, 06 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
said:
-MrBomb-, 06 Temmuz 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
...ama kızı delicesine beğendim...

mesela böyle mi?

*!yeri gelmişken ekler*
bu kareyi sağda solda kullanan bazı adminler varmış, kendilerine şöyle seslenmek istiyorum:
kopirayt mopirayt aga!
Sosyal ağlarda paylaş

ulen yeterin be, ben buraya şapşal sarışın hatun resimleri koyup aazınızın suyunu akıtın diye topik açmadım, gidin "öfff, ufff, şapı şupur" gibi nitelikli başlıklar açın orda yapın napcaksınız, hasta etmeyin beni, zaten canım burnumda sıkıntıdan :yapma:
*! karyolanın altından hattori hanzoyu çıkarır, tozunu alır usulca*
Sosyal ağlarda paylaş

trojan apla 1010 doğumlu ema apladan 10 yaş küçük :D ema apla 1k yılında doğdu trojan apla 1010 arada 10 yaş fark var ama maşallah 2 side süper

*! muck diye ses cıkarır elini kulağına götürür çeker ve tahtaya vurur *[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm... şimdi dikkatimi çektide

ema apla biraz mumyalaşmış beaaa....

10 yıl sonra senide gorecez trojan apla böle mumyalanmış :D gözler pörtlek :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

niye yaw? espirik yaptık

*! ema apla işallah görmez diye dua eder *[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...