karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 pop! nasıl böyle bir şey söylersin?!?!!?!? tanıdıgım fedo, bonepart gibi olmaktansa tek başına yürüyecektir! zira insan arada bir aynana bakmak ister! hey gidi bonepart hey! bre iç anadolunun kaplanı, bre esen rüzgara baş kaldıran halk kahramanı! sen bu hallere düşecek adam mıydın? *! çekirdeğe devam* said: Popeye, 06 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki: eheh fedo durumun çok kötü hoca normal yollarla aradın hatun bulamadın milleti sap yapmak için forumda kampanyalar düzenledin ki sırf millet sap olsun hatunların başı boş kalsın ama yine hatun bulamadın devrimci oldun yine bulamadın şimdi motorculukla deniyosun senin iş zor be abi allah yardımcın olsun ehe [Bu mesaj karakedi tarafından 06 Temmuz 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kedi iyi atiyosun ha oltayi ortaliga. du bakalim fedo cevap vericek mi. gerci bone fena ezdi gibime geldi de du bakalim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 heyt be unitiiiii sende bize ver bakalım ara gazı :) heyyy gidi unitii heyyy ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abicim cok belli ediyosun. resmen baltaliyosun gidisati. hayir ben gecevardiyasinda da hareketlendirmeye calisiyorum ortaligi ama milletin ici gecmis artik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hem boşuna tartışmayınız en çirkin benim benden çirkini yok bonepart kainat yakışıklısıdır böle zamanına maşallah gibi asmışlardır omzundan aşşağıya *!en çirkin benim*[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 peki. :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 babacum sen bu noktaya nasıl gelebildin ki bu konu başlıgından? cidden tebrik ettim. gözlerim yaşardı, o halde yani. said: BabacumMostors, 06 Temmuz 2004 01:32 tarihinde demiş ki: hem boşuna tartışmayınız en çirkin benim benden çirkini yok bonepart kainat yakışıklısıdır böle zamanına maşallah gibi asmışlardır omzundan aşşağıya *!en çirkin benim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 burda eglence cikmaz abi. herkes trojanin mesenjerine dolusmustur simdi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehu milleti bilmem de ben oradayım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kıskançlıktan azizim ahmet haşim gibi çirkin herifin biriyima slında o albümde resmin gördüğünüz çocuğa da para verdim arada bu gençlerle halı saha maçlarına gitsin diye ama artık kabullenmeliyim ben çok çirkinim ve sizi kıskanıyorum[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 icqdaki chat gibi mesenjerde de yapilabiliyo mu ? yapilabiliyosa acsin bi kanal eglenelim hepberaber.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kedidir kedi babacum geçer birazdan[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: karakedi, 06 Temmuz 2004 01:33 tarihinde demiş ki: babacum sen bu noktaya nasıl gelebildin ki bu konu başlıgından? cidden tebrik ettim. gözlerim yaşardı, o halde yani. said: BabacumMostors, 06 Temmuz 2004 01:32 tarihinde demiş ki: hem boşuna tartışmayınız en çirkin benim benden çirkini yok bonepart kainat yakışıklısıdır böle zamanına maşallah gibi asmışlardır omzundan aşşağıya *!en çirkin benim* said: BabacumMostors, 05 Temmuz 2004 17:56 tarihinde demiş ki: birazdan dışarıya çıkacam bir süreliğine ortalıkda yakışıklı görebilirsiniz :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 gördüğünüz gibi çirkin olduğum kadar yalancıyımdır da kıskançlıktan efend,m kskançlıktan[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BabacumMostors, 06 Temmuz 2004 01:46 tarihinde demiş ki: gördüğünüz gibi çirkin olduğum kadar yalancıyımdır da kıskançlıktan efend,m kskançlıktan yok lan sakal bırak bence yani resimlere baktım sakalsız veled olluyon :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tuh offline olmus trojan. eee bu kadar millet nerde peki ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 burdayıııız :tebrikz:[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben onu bunu bilmem de bence trojan ın we kedinin mesajları editlensin, trojanın msn i silinsin o mesajlardan bence. yazık sora gören atlicak. istemese eklemez de pm die bişi war.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: BonePART, 03 Temmuz 2004 20:07 tarihinde demiş ki: trojan yakısıklıları bilmiyorumda periler hurilere karıstı bizim forum once diablesse simdi http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1399 ben anamıyorum bu resimdeki güzel bayan eskiden aquilanın imzasındaki bi linkteydi. gördüğüm anda ağzımın suyu aktığı için aquila ya sordum kimdir nedir diye. 1988 doğumlu izmirli bi afetmiş. normalde resimde gösterdiği kadar büyük göstermiyomuş. akıllının biri kızın resmini almış biraz elden geçirmiş tepesine de "my goddess" yazıp oraya buraya sitelere wermiş heralde. hatta bunu yapan akıllı bizim forumdan bile olabilir çünkü aquila başka sitelerde gösterip durmuyodu heralde fotoyu. tabi bu durumda beni düşünmeyin öle saçma sapan bişe yapmam, ama kızı delicesine beğendim o ayrı *!aquila'ya atılan pm'lerin kokusunu alır*[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oha çüşş bu bayan 88 li ise ben giderim buralardan... bu ne be[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o benimdir o benim, kalbimindir ancak :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bonepart'ın "Bütün suçu kabul ediyorum" adlı sabit konusuna bir göz atalım mı? Atalım atalım... Zira kedi cimridir (bakınız bir chip dergisi almamak için dökülen dil), boşuna okadar tutkal kullanıp o konuyu oraya yapıştırmaz.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: BabacumMostors, 06 Temmuz 2004 03:36 tarihinde demiş ki: oha çüşş bu bayan 88 li ise ben giderim buralardan... bu ne be aquila nın yalancısıyım sorarsınız ama bu aralar foruma pek takılmıyo sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bomb bencede yalancisin cunku o kiz 88 li olcak ve de izmirli olcak? hadi izmir i gectim ole gusel kizlar izmir den cikarda 88 lisi a$ar bence =) kulliye yalan =) chip bu arada hormonlarin mi kabardi kocum gene? =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yoo yok öle bişi..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar