DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Silth yazımı ii okursan anlarsın şekerim =o) "Beğendiysem demekki gözüme yakışıklı göründü dimi?" Dom : yakışıklılık insana göre değişir, esmer olsun benim boyumda olsun, güzel anlamlı gözleri/bakışları olsun, mümkünse saçları uzun olsun ( şart deil ama ii olur hani) benim olsun" benim yakışıklı anlayışım, eski defterlerdeki resimleri koydurtmayın şimdi buraya !!! aaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: HerenIstiaron, 05 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Sana ortam yaratmaya çalışıyo , hani konuşmayan göğsünde yeşil taş olan adam göğsünde yeşil taş.. hmm.. çıkaramadım kim o? :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 05 Temmuz 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Silthanas, 05 Temmuz 2004 23:02 tarihinde demiş ki: $imdi erkek ister guzel kiz, orayi kari$tirmayalim..=) ama kizin istemesi garip geliyor, piyasadaki kazmalarin alayinin kiz arkada$i warken biz sap geziyoruz =) orası öle bunu kızlardanda duydum güzel kızlar çirkin erkek bulur güzel erkekler böle güpgüsel kızlarla beraber olmuyor gibi bi geyik var şimdi hobarey diye atlıycaksınız ama bi durun böle yavaş yavaş zaten saniyede 12 msg geliyor thread rate = 12 msg/sec[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold [Bu mesaj eradicator tarafından 05 Temmuz 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Chiptech, 05 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 05 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Sana ortam yaratmaya çalışıyo , hani konuşmayan göğsünde yeşil taş olan adam göğsünde yeşil taş.. hmm.. çıkaramadım kim o? :D Berem[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ayrıca Azra nın nirde hani bu yakışıklılar topicinden bir aile faciası konusuna geldik! Döferim valla =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 neyse arkadaşlar siz olanca hızınızla devam edin:P ben stajıma gidicem yarın böle uyusam falan ghoul olmak vardı...... uyuma burda yaz sabaha kadar :P[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 erkekler: çirkin kadın yoktur, az vodka vardır kızlar: yakışıksız erkek yoktur, az kola vardır :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nokta desem az bile gelir. Hey gidi hey... Savunmaya çalıştığımız afam bumudur, SAP bumudur... said: karakedi, 05 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: hey gidi koca bone, sen ki bolu beyine karşı silah kuşanmış bi neslin ecdadısın. yarın aynaya nasıl bakacaksın ? said: BonePART, 05 Temmuz 2004 22:55 tarihinde demiş ki: bla bla bla ben cirkin kole olmayı kabulleniyortum said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Aldınmı cevabını Kedi ! [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Turkum, dogruyum, abartirim. :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 okudum başını da sonunu da ama zaten olayın başı sonu mu kalmış yani... Yazık ne diyeyim. Bari gidip yatayımda yaşlı ve yaralı yüreğim daha fazla bu acıya katlanmak zorunda kalmasın[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nesini açıklayacağım onun anlamadım? Satranç seti beğenmemi mi, teşvikiye civarını pek bilmememi mi yoksa arkadaşın eşini işten aldıktan sonra yemek yememizi mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aha sufer kapışın! *! çekirdek çiter, çaydan höpürtedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kedi sende az deilsin ha =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aslan fedo! konuş! arkandan milyonlar yürüyor! seslerini duy, gücü hisset! ein land ein führer umms.. *!çekirdek çiter* said: fedaykin, 05 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki: nokta desem az bile gelir. Hey gidi hey... Savunmaya çalıştığımız afam bumudur, SAP bumudur... said: karakedi, 05 Temmuz 2004 23:03 tarihinde demiş ki: hey gidi koca bone, sen ki bolu beyine karşı silah kuşanmış bi neslin ecdadısın. yarın aynaya nasıl bakacaksın ? said: BonePART, 05 Temmuz 2004 22:55 tarihinde demiş ki: bla bla bla ben cirkin kole olmayı kabulleniyortum said: DiaBLeSSe, 05 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Aldınmı cevabını Kedi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Fedaykin'e oy vermek için 101 yazın 2222 ye yollayın Almanyadan göndertmek için 88888999999 a yollayın BonePART a oy vermek için 102 yazın 2222 ye yollayın Almanyadan göndertmek için 888888899999 a yollayın..[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayır kırıntı da hiç yemek yemediğimi ne zaman iddia ettim ben onu hatırlamıyorum :) Birde bana devrimci diyen sizlersiniz benise Ursula Le Guin'in bir sözü ile hep karşılık vermişimdir. Vermediğiniz şeyi alamazsınız kendinizi vermeniz gerekir Devrimi satın alamazsınız Devrimi yapamazsınız Devrim olabilirsiniz ancak. Benim görüşlerim zaten belli, ben ne komünistim senin umduğun gibi, ne anarşistim kimilerinin düşündüğü gibi, ne faşistim kimilerinin iddia ettiği gibi nede tikiyim kimilerinin takıldığı gibi... Ben fedaykin'im ama sende bir light erkeksin Bonepart efendi, 0 kalorilik erkeksin hatta eksi kaloriliksin, olay budur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 BonePART bıyıkları kes 10yaş yaşlı gösteriyo mübarek :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 haha, egitim sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Silthanas, 05 Temmuz 2004 23:49 tarihinde demiş ki: tamam itiraf ediyorum, kirintida ozgun ve iki tikky hatunla bulu$tuk.. yemin ederim sadece kola ictim =D imzan öyle demiyo ama :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 05 Temmuz 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BonePART, 05 Temmuz 2004 23:50 tarihinde demiş ki: sen,in hesabın soruldu zaten yankı bey bi ben gitmemişim su kırıntıya siz orenmişinizdir mekanını olayını felan bigunde beni goturursunuz atrtık merak ediyorum bayık biyer :D en güzel yer Ortaköy Destan :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: BonePART, 05 Temmuz 2004 23:50 tarihinde demiş ki: hocam aman adminim bu fedaykin denen adam bana ozel mesajdan kufrediyo bannansın uzaylı o uzaylı boşwer.[Bu mesaj karakedi tarafından 05 Temmuz 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: karakedi, 05 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: hahahahahahahahahaahahahahahaha (valla post kasmak için diyil nefesim kesildiği için belirtmek istedim)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 05 Temmuz 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 e.t. eve telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 korku filmi mi çeksek arkadaşa naapsak :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 böbrek koruyucu takmıyorum ben zira bunun arkasında fermuar var ondan gerek yok. Birde evet göbeğim var ve mutluyum onunla. En azından benim motoruma binip istediğim yere gitme özgürlüğüm var. Ortada bir dert varsa hem sürekli birilerine hesap vermek zorunda olan hemde göbeği olanlar düşünsün :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar