eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Eraq, 04 Temmuz 2004 23:20 tarihinde demiş ki: Ya bu kızlara inanmayın. FRP'ciyim, metalciyim falan diyorlar, sonra yalan çıkıyor. Hatta bir tanesi Pinokyo'nun FR'de mi yoksa DL'de mi yaşadığını sormuştu. Halbuki Tolkien'in karakteridir o. :) öyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bonepart: walla trojancım sen ankarada bulamaıssın diye gel dedik yane burda fazla war bize frp oynayan unrealde kral olan zeki esmer guzel kız kalmıyo size ihrac edicez ki oran dussun bize de 1 2 dussun[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Walla ben onu bunu bilmem de Azra Ankarada yakışıklı adam yok diorsan buna inanamam ben geliyorum 2-3 haftaya ben sana gösteririm 3-5 tane =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 fizbana katılıyom hepsinin dötü kalkık değil:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: fizban, 05 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki: valla şu genellemelere kıl oluyorum. efendim neymiş güzel kızın götü kalkık olurmuş. yok öyle birşey. ya genellemeyi bırakmak için çok uğraştım kızların yapacağı hareketler kestirilebilir ama ben mantık erdiremiyorum. Bu durumda kızları genelliyorum. Fakat istisnalar kaideyi bozmaz..... derdim. Sonra Her insan farklıdır diyebiliyorum. Birşeyi çok istiyince olmuyor. üzerinde pek durmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Herkesin takıntısı(ben dahil) güzel biri nsanla beraber olabilmek.İşin önemlisi bedenin arkasında gizlenin ruh. İnsanlar kendilerini mutlu eden(karşılarındakilerinide mutlu kılan)kişilerle beraber olmaları gerekiyor.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Trojanmistress, 04 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: abi ben güzelim, kafayım, esmerim, feci de zekiyimdir, frp de oynarım sapına kadar, counter ve unreal da üstüme tanımam var mı len, hodri meydan! aksini ispat edenin alnını da karışlarım. bu arada yakışıklı için kalkıp ist.a geleceksek ayvayı yemişiz ki hem de nasıl. o ne ööle "ilim çin'de bile olsa gidip bulunuz" misali :) e gel buluşak angarada :)) madem peh gozelsin.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Trojanmistress, doğum gününde pastanın üzerindeki mumların sayısı seni rahatsız ediyorsa, etrafta yakışıklı erkek yok diye kendini kandırma. Çünki o zamanlarda çakmak bile dalga geçer böyle düşünen dişi aslanla. Seçici olabilirsin belki ama sen dahil kimse mükemmel değil, yani sözün özü kendini kandırma.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Trojan'ın burnu havada değil ki. Kime öyle geliyormuş bakiim? Zaten nerdeyse tüm genellemeler yanlıştır, bu da bir genellemedir. (Eheh alın sabaha kadar bunu düşünün bakalım.)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ehe bu resim ne ya :) umm, aslında bunu mesaj yazma ekranına koysak mı. bole yapmayın, net canavarı olmayın şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bence koyun =o) Belki bazıları iki kere düşünür =o) szass: bence koymayın[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 O resim, "Karı / Kız" konusu açanların ("Kız arkadaş" demedim yalnız, arada fark var.) ebedi avatar'ı olmalı. Tabii bazıları bu avatarı kazanınca "aeuhaeuhaueoağepfüeagoj pgruzsw" der mi onu bilmem.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bugün sokağa çıktım istanbul yeterince yakışıklı gördü yuvama geri döndüm bir ara tekrar çıkarım[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Iyy o sen miydin? Edit: Resimlerine baktım da, geri alıyorum sözümü. :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eooooooooo brad pitt resimleri konmus, nordik irktan tuple uretulmis ozel herif resimleri konmus. ohoooo. simdi biz de erkekler olarak boyle yaparsak doner mi bu dunyanin carklari ? hani yani simdi biz de suraya bi arwen resmi koysak ne olacak ? ki brad pitt in erkek cinsine oranla yakisiklilik katsayisi arwen olayinin disi cinse kiyasla yakisiklilik katsayisiyla yarisabilir mi ? lutfen realist olalim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arwen ayarinda bir kiz bulunabiliyor mu sokakta da brad pit ayarinda standart bekleniyor ? hersey karsilikli arkadaslar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ya prd da neden bulunmasın? Bulan nasıl buluyo? Tüm gün evde kapalı, camdam bi faunus içinde yaşamıolar ya =o) [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 05 Temmuz 2004 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 05 Temmuz 2004 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Trojanmistress ankaraya gitcekseniz "if" diye bi mekan var hertürlü yakisikli erkek ve güzel kız bulunur =)))[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. [Bu mesaj avp tarafından 05 Temmuz 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bir dakka bir dakka... Şimdi biz çirkinmiyiz, salak mı yoksa karaktersiz mi? O zaman bizde deriz ki hem güzel hemde orospu olmayan hatun olmadığından artık aramıyoruz :) Ha birde unutmadan nikah masasından kaçan sizdiniz efendim ;) said: Trojanmistress, 04 Temmuz 2004 16:36 tarihinde demiş ki: işte yanlış anlıosunuz, bunlar göz zevkini okşamak için, piç olmayan adam zaten kalmadı ki arayalım, ben o sevdadan geçeli çok oldu walla. baktık karakterli ve yakışıklı bulunluo, sadece bire indirdik kıstası naapalım. yakışıklı ve zeki adam hele üstüne bi de karakterli adam arayacak kadar sapıtmadık henüz allaha şükür ;) [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yakısıklı falan kalmadı trojan hepsini yedim :D ehue[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 walla bütün cevapları okudum tek tek, herkes neresiyle anlamak istiosa orasıyla anlamış. if denilen mekana gelince, oraya en az 100 kere gittim, kız erkek hepsi izbeydi, benim ahım şahım güzel olmamama gelince, doorudur (dinime küfreden müslüman olsa...). ben de zaten kainat güzeliyim demedim, ayrıca zaten kainat da dünyadan ibaret deildir, belki bizden daha cillop bi ırk vardır bi yerlerde, en azından oraya buraya "aha işte bu da benim resmim" diyip ikinci sınıf adı sanı duyulmamış sentetik güzellerin resimlerini koymayacak kadar güzelim... nikah masasından kaçma işine bakarsak ben kaçmadım, geç kaldım (runaway bride sendromu değil bu sööliim), söölediim bahane salakça gelmiş olabilir ama en azından dooruydu (Allah'a şükür), buna şakanın sonu kakadır diyip geçiyorum. Diablesseciim Ankara'ya gelmeni dört gözle bekliorum, çünkü ortam bildiin gibi diil, millet tatile gitmiş, sepette çürükler kalmış, belki iki koldan saldırırsak görürüz bişiiler. Zeka konusunda hala iddialıyım, çünkü güzellik göreceli olabilir ama zeka ööle bişii diildir, ya zekisindir ya diil (ya içindesindir çemberin ya ...), bunu da her platformda ispatlarım aslanlar gibi. çekici olmaya gelince, bunun güzellik veya yakışıklılıkla bi ilgisi yok, bambaşka kriterler var tespit için, sen beni bi ortamda başbaşa bırak bi ademoğluyla, rahatça konuşabilelim şööle bi beş dakka, çekmezsem terbiyesiz evladıyım. Sorusu olan???[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 05 Temmuz 2004 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Yakışıklıları bilmem de arkadaşlar bir ara Romanya yapalım :) Hayatımda bu kadar çirkin erkek ve güzel kadınları bir arada hiç görmemiştim, hala hatırladıkça yüzüme gülümseme yayılır. 2 erkek bir kadın gitmiştik oraya. İki erkek başımız bağlı uslu uslu gitmiştik, hatun ise birilerini bulmak için gitmişti. İlk günün sonunda yanımdaki arkadaş "kömün beni buraya" diyip duruyordu, kızın ise suratından düşen bin parçaydı :D Hikayenin devamı baya bir uzun ve maceralı sonra bilahire anlatırım :) Kısaca memleketimin erkeklerine laf atmadan önce bir kez daha düşünün derim :) *! On olan geyik mode ultra hiper on konumuna çevrilir* Birde masadan şrattadanak kaçtınız efendim, korktunuz evlilikten. Onun getireceği sorumluluğa filan kaldıramadınız, o ağırlık size fazla geldi. Hıhhhhh... :D *! Normal geyik mode'a dönülür*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kömün beni oraya! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 evet walla haklısın feday, son resimlerine baktım da hakkaten bana ağır gelirmişin sen ;) *! geyik itinayla uzatılır*[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eheaeh dedim ben generalim, koyma o resimleri, o kıyafetler daha da dombili göstermiş seni dedim ama dinlemedin. ben buldum güzel ve aklıbaşında bir tane, ama 7 sene önce bulmuştum. hastasıyım hala, var yani etrafta, ama aramakla bulunmuyor işte. edit; ehm, hani topicin "güzel ve aklıbaşında hatun yok" bölümüne cevaben yazdım mesajı haliyle, sağa sola çeken dombilidir. [Bu mesaj Nefr tarafından 05 Temmuz 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar