riglous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Fly said: riglous said: 9.04 ATI'de epey bir sorun cikariyordu. 9.10'da bu sorun gitmis. xorg ve catalystle ilgili olan sorunlar mıydı yoksa farklı bir olay mı ? xorg'un versiyonunu dusurmen gerekiyordu bazi kartlar icin Sonra onun versiyonunu dusururken, ona bagli olan bir iki bir seyin daha versiyonunu dusuruyordun. Sonuc olarak elinde 8.10'a yakin bir sey oluyordu. Upgrade etmenin bir anlami kalmiyordu. Problem biraz cetrefilliydi cunku yukleme asamasinda cikiyordu. Ayni sekilde Fedora12'de de oluyor bu problem. Her neyse, sonuc itibariyle cozulmus durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Wireless konusunda bir değişiklik var mı? Bide ndiswrapper gitmiş diye okudum gibi hatırlıyorum, duruyor mu ndiswrapper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Burnumdan geldi be. Hayatimda 3. defa Ubuntu kurayim dedim, yine hata yaptigimi farkettim. Ne kernel'i, ne Xorg 'u "Debian/Ubuntu Style" upgrade edemedim. Bana gore degil resmen bu disto. Slackware ile yapmadigim maymunluk kalmiyordu, burada resmen Ubuntu'nun repository si ile sinirliyim. Ha oturup kendim derlersem de bu sefer Ubuntu stilinin disina cikmis olacam. ArchLinux denemistim bir ara, ne sorunsuzdu ya. Kafam girsin Ubuntuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahahah. advanced user'ların ubuntu kullanırken sızlanmalarına hasta oluyorum. ben de çok bilgili değilim o yüzden ubuntu ideal ama cidden iyi bilen herkes aynı şeyi söylüyor. ubuntu user-friendly olcam diye kontrolü iyiden iyiye almış sanırım kullanıcının elinden. kullanmayın arkadaşım ubuntu gidin mis gibi dağıtımlar var onları kullanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 power-user oldugumu dusunmemekle birlikte, su soyledigine katilmiyorum. Genelleme yapmak hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kamil koc okudum başlığı, ben biraz yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 9.04 den upgrade ediyorum. Support for some applications ended Canonical Ltd. no longer provides support for the following software packages. You can still get support from the community. If you have not enabled community maintained software (universe), these packages will be suggested for removal at the end of the upgrade. Gelen liste azımsanacak gibi değil, kaldırmaya kalkmayın en azından. 1 gb a yakın da download yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar