Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Off süper bişeymiş bu alet. Şu an elime geçti.Türkiyede satışı var mı bilmiyorum ama adamlar yapmış abi. deri çantası var kendi boyutu ile birebir neredeyse çok şık. 620gr sadece 8" ekranı var, dahili kamera. netbook almak isteyenlere tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bir netbook furyası patladı gidiyor anlamış değilim, laptop olayında en azından masaüstü bilgisayar ile yapabileceğin herşeyi yaparsın ama sadece internet için netbook almak saçma gibi. Iphone mesela işi yapar netbook'un yaptığı, ne gerenk var. netbook olayına karşıyım evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 insanların işi gücü var iphoneda halledilmiyor öyle projeler falan tabi ne öyle oyuncak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ne özellik var ne fiyat. buraya koymanın bir anlamı yok daha doğru dürüst kullanmamışsın bile. Pil ömrü ne kadar? Şimdi baktım biraz 1400$ alete değermi bilmem. 899$ a Sony Vaio VGN-P33GK/W var 2gb ram ve atom Z530 bana değer gelmedi. Zira türkiye gelince gümrük + vergi eklenecek olacak 1000 küsür dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 adam zengin rpsi yapıyo işte kendi haline bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 zengin rp'si ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 HAHAHAHAH laptop almaya parası mı yetmedi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aga laptoptan daha mantıklı değil mi ki netbook almak zaten? tek farkı dandik ekran kartı, ve ufak ekran diil mi?? ve hayyvan gibi +++mobilite var şarj ve boyuttan dolayı. sanmıyorum da, var mı laptopta yapılıp bunda yapılmayan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 netbook çok daha iyi bencede ama bişey var bi netbook'a da bu para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben iphone+netbook+notebook+pc+mp3player+foto mak. bi de samsonight çanta aldım kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Valla netbooklar süper şeyler aslında ben çok özeniyorum ama hiç işime yarayacak bişey değil laptopum var zaten, iş güç peşinde laptopumla yollarda da koşuşturmuyorum. o yüzden netbook ihtiyacım yok yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Dar çalışma alanında projen incelemek, autocad falan kullanmak için güzel, mobilite güzel ama ben laptop bile sevmeyen bir adam olarak desktop tan vaz geçmem. Kullandığım alet o an canım ne istiyorsa onu karşılayabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 netbook icin en mantıklısı en ucuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Dragonfire said: ne özellik var ne fiyat. buraya koymanın bir anlamı yok daha doğru dürüst kullanmamışsın bile. Pil ömrü ne kadar? Şimdi baktım biraz 1400$ alete değermi bilmem. 899$ a Sony Vaio VGN-P33GK/W var 2gb ram ve atom Z530 bana değer gelmedi. Zira türkiye gelince gümrük + vergi eklenecek olacak 1000 küsür dolar. özelliği var bi ton. fiyat hakkında bi bilgim yok. pil ömrünü de ölçmedim gider sanırım bi kaç saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Rerore said: adam zengin rpsi yapıyo işte kendi haline bırakın eheh eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 p serisi netbook'ların en benzersiz özelliği gps var. onun dışında bir de bu trackball denilen klitorisi var klavyenin arasında. touchpad yok. o da almama sebebi sayılabilir. biraz pahalı. fakat it's a sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 klitoris :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o p serisi benimde çok hoşma gidiyor, bi de klitorisi varmış bak, daha da hoşuma gitti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar