Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 format atıp windows7 yükledim. formattan önce ikiye ayırdığım harddiskin D sürücüsüne windowsu kurup C'yi depolama olarak kullanıyordum. win7'de C'de olsun dedim işletim sistemi ve C'ye kurdum.sürücüleri fln herşeyi hallettikten sonra bilgisayarıma girdim fakat D sürücüsü gözükmüyordu.kurcaladım biraz denetim masasını, disk management'ın içinde gözüküyordu hardisk fakat format fln atmaya kalktığım zaman şöyle bir hata veriyor; http://img215.imageshack.us/img215/2046/hardhata.jpg magic partition diye bir program varmış onu kullanıyım dedim ama 7 uyumlu versiyonu yok heralde, çalışmadı. Ne yapmam lazım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 diskpart komutları ile düzeltilebilir belki ama eger list disk komutunu girince hdd partition olarak degil de tek olarak görürse aman yanaşma sakın, diskpart işlemi hdd baştan aşagı siler atar, zaten kodlarda da anlaşılıyor.. USB ibaresi geçmektedir, yazı normalde usbden boot etmek için düzenlenmiştir ben başlangıçtaki formatlama kısmını aldım sadece.. diskpart Open elevated Command Prompt. To do this, type in CMD in Start menu search field and hit Ctrl + Shift + Enter. Alternatively, navigate to Start > All programs >Accessories > right click on Command Prompt and select run as administrator. When the Command Prompt opens, enter the following command: DISKPART and hit enter. LIST DISK and hit enter. Once you enter the LIST DISK command, it will show the disk number of your USB drive. In the below image my USB drive disk no is Disk 1. In this step you need to enter all the below commands one by one and hit enter. As these commands are self explanatory, you can easily guess what these commands do. SELECT DISK 1 (Replace DISK 1 with your disk number) CLEAN CREATE PARTITION PRIMARY SELECT PARTITION 1 ACTIVE FORMAT FS=NTFS Quick (Format process may take few seconds) ASSIGN EXIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 tek parça gözüküyor. yani disk 0 500 gb tek parça. benim harici de disk 1 gözüküyor tek parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 PartionMagic le dene bir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 zaten onu denemiştim. başka bi program daha denedim ama şimd adını hatırlamıyorum format attım gözükmeyen kısma, bir daha açılmadı pc BOOTFC bişe bişe diyordu.bende tekrar kurdum windowsu şu an harddisk tek parça herşey tam gözüküyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar