Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sonunda aldım pc. geforce gtx 250 aldım ekran kartı olarak. driver falan kurdum hani. batman kurdum bide. oyunda grafiklerde kırılmalar oluyor ya ve sürekli. cinematiclerde geçiyor o olay fakat oynarken çizgi çizgi atıyor sürekli. neden acaba ve nasıl çözerim bu olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ısınma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lcd ekran? vsync'i aç http://www.pclabs.com.tr/2003/07/28/v-sync-nedir-ve-oyun-performansini-nasil-etkiler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lcd ekran evet. v-sync açık yav benq X2200W ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dostum o zaman o grafikleri yere düşürmeyecektin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ısınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oyunu açtığım gibi mi ısınıyor alet? Edit: 10 dakika oynamadım daha çünkü hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ısınma, veya donanımsal hata. gpu'nun sıcaklığı normal değerlerdeyse, oc'leri geri çek bi. yok yine olmuyorsa ekran görüntüsü alıp garantiye yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gerizekalıya anlatır gibi anlatır mısın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dedik alma diye gtx 250. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Vingthor said: gerizekalıya anlatır gibi anlatır mısın (: ahuhuee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 prototype kurdum. grafikler fullde onda kırılma olmuyor hiçbir yavaşlıkta yok. batman'da yapıyor anladığım kadarıyla. bitane dll dosyası atıp system'e öyle çalıştırdıydım oyunu onunla alakalı mı acıbağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 V-Sync'yi aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 her ne kadar yeni kart almıs olsan da sorunlu olma ihtimali var. grafik kartlarının testleri oluyor, stabilite için. onlardan birisini yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 driver kaynaklı olabilirmi =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 driver update yaptım. yok yani call of juarez yükledim. düşürebildiğim kadar düşürdüm grafikleri falan. yine tearing. ekran kartı hatalı galiba. yani bozuk kart falan almış olabilirim. herşeyi açıp denedim bide görüntü hızında falan hiçbir problem yok hani kasmıyor alet takır takır oynuyor fakat tearing cenneti. driver update yaptım hiçbirşey değişmedi. kart problemli heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tearing i vga degil display yapar. baska bir monitorle dene, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 crt taktım. ondada yapıyor. tearing sh'lerine baktım google'dan. tearing değil ya benimki grafikte kayma gibi bir problem yok. cızırtılı gibi nasıl anlatayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 speedfan kurdum. call of juarez windowed açıp bir yandan gpu sıcaklığına baktım. 80lere çıkıyor ama işlemcide ağır ısınma yapıyor. bir 10 dakika kadar falan oynadım tak kitlendi bilgisayar. reset attım nfs shift denedim. onda bu bahsettiğim kırılmalar falan olmadı fakat 10-15 dakika sonra tak oda gitti. batman'de grafik baya açık olmasına rağmen daha az kırılmalı oluyor ve oyun hiç kitlenmedi. prototype'da ne oyun kitleniyor ne kırılma var. fakat bilgisayar aşırı ısınma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ekran kartın arızalı. git değiştir, vakit kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 verdim bugün servise. şunu yaptım bunu yaptım falan anlattım. adam evet kart bozuk ama hepsini baştan benim yapmam gerekiyor protokol gereği dedi. bakalım bekliyoruz. heves kursak ilişkisi çok büyük ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar