Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Agalar bu aralar sıkıntıdan ölüyor olduğumdan Victoria (VIP 0.35 - very hard, weakling) aarı kasmaya karar verdim. Yalnız hangi ülkeyle oynayacağıma karar vermedim, help. Seçenekler: Uncivler: Çin (en ezmode unciv) Kore (çin ve japonya inanılmaz güçlü olduğu için uzun süre kimseye dalmadan techup dışında pek bir olayı yok korenin) Japonya (eventlerle 1860larda kendiliğinden civilized oluyorlar kendileri) Puncab (1855te british india mutlaka ama mutlaka savaş açıyor, ultimate survival için en ideal unciv) Sokoto (sessiz sakin afrika ülkesi) Civler: Meksika (oyun başında abd gankliyor zaten, heyecanlı) Sardinya ya da Sicilya Arjantin Oylama pazartesiye kadar sürecek, sonra da oynamaya başlaycağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 meksika zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tabi meksika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Vietnam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Veryhard yapma bence normal oyna. Ve Japonya en güzeli, Çin biraz fazla güçlü olur, Korenin zevki yok. Japonyayla Dingiltere Çin, Fransa, Rusya, Amerika gibi bütün Great Power'larla kapışabiliyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Difficulty neleri değiştiriyor bir bilgin var mı? Bir de ai aggresiveness'ı weakling de mi bıraksam emin olamıyorum. Crusader Kings'de oyunun dengesi çabuk bozuluyor diye alışkanlık yaptı bende düşük aggresiveness. Ama Vicky'de ne sonuç verir hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AI'ye anlamsız bonuslar veriyor, Sanada penalty. Amaaaa, Gerçekten ustayım, yaparım ederim dersen, Osmanlıları oyna. Oyunda ki en zor ülke. bir kere bütçeyi dengelemen imkansız, nufüs yetersiz, Kuzeyde 5 yılda bir tecavüz eden Rusya, Balkanlarda işe yaramayan ve sürekli isyan eden azınlıklar var. Ben beceremedim açıkcası, (VIP oynuyorum) Japonya ve Çin gayet rahat, her konuda alırsın, Korenin fazla atraksiyonu yok. Gerçek bir macera ve mücadele istersen Osmanlıyı oyna, bırak "very hard"'ı normalde bile fena kasıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Osmanlı'da cidden bütçe tutturmak imkansız gibi bişi anca küçücük polislik yapacak kadar ordun olcak ki o zamanda 5 yılda bir Rusya gire gire iki üç savaştan sonra iç anadoludan başka toprak bırakmaz. Anca direk hayvan gibi tüm arapları toplayacan nasılsa culturedan onlarda öyle belki ama oralarda da sefil sefalet dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Lan bozun şu eşitliği :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abi 3 ülkenin de 6 oyu var, bilerek mi yapıyorsunuz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahahahaha gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sicilya dedim kıllattım, beğendiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Werewolf said: ahahahaha gg Zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çine oy verin lan biriniz çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 japonya ile yaptığımı başka hiçbir ülkeyle yapamadım ben. presidental dictatorship (tu) önce endonezya. sonra saçma salak hindistan ülkeleri. sonra o ülkeleri tech karşılığı ingilizlere. sonra arabistan yemen oman falan. sonra onlarıda tech ve para karşılığı ingilizlere (kutsal toprakları ingilizlere peşkeş çekme dediğimiz durum). sonra afrikadan kolonileşme. bir yandan karadenizden avusturya'nın ciddi bir kısmını aldım. üzerine deli gibi ordu spamleyip italya ile müttefik olup fransa falan. edit: britanya çıkarması yapıp britanyayı ingilizlerin elinden aldığımı söylemeyi unutmuşum eheh. öyle bir donanma yapmıştım ki ingilizlere saldırdığım anda ingilizlerin donanmayı indirdim. gücünün yüzde 90'ı hindistanda olan ingiltere salağı gemileri batınca o askeri alıp britanyayı koruyamadı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Scientific management mı ne öyle bir tech var, o patlamadan ne unciv varsa işgal edeceksin aga, o tech geldi mi aristokratların yarısı kapitalist olup fabrika spamliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Daha oyuna başlayamadın allahın salağı, akıl mı veriyosun millete bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aga ben kaç tur döndüm bu oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Meksika kazandı, gg. Çarşamba sekse başlıyoruz agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hola aga, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 12 dakika var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 8-8 Saat 23:51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar