Milamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ya az önce kardeşim crea netbookunu masadan düşürdü bilgisayar çalışıyor ama ekranın yarısı gözükmüyor beyaz renk var bir yerdede herhalde çarptığı yerde siyah ekran. servise götüreceğizde ne kadar masraf tutar bu? kolay halledilir mi tamir olur mu yardım lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 arkadaşım o lcd kısmı söküp yenisini takıyolar.senin de tahmin edebileceğin gibi tuzluya çıkıyor.geçmiş olsun kardeşini öldürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 beşiktaşlı olmuş laptop kafayı vurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 anlaşılan benim laptopu kullanacak bundan böyle hühüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mortis said: beşiktaşlı olmuş laptop kafayı vurunca demekki her kafayi vuran besiktasli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yok fb li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 vayy kardeşe bak hem laptopu kırıyo,dayak yiycene bide abisinin laptopuna çöküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 otorite sorunu var. sopaya başvurulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ekran hepten gitti daha götürmedik... ya feci geçirecekler gibin bir his var içimde yok mudur istanbulda fln uygun şekilde yapan bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 lcd alın bi tane, bi de klavye mous takımı kırılan laptopu kasa niyetine kullansın kardeşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 verdik servise. sistemleri de garipmiş önce bir numara veriyorlar onu arıyorsun onlar izin veriyor servisin bakmasına servis ondan sonra bakıyor :S fiyat söylemediler artık ne kadar olursa olsun lazım çocuğa benimkide bana lazım askdaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eee kardeşe sopa yokmu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 175 dolar istediler + kdv + kargo ehehe bende peki dedim yaptırmadım eheh. kardeşe sopa biraz zor tıpta okuyor neşterle çıkar karşıma geceleri rahat okuyamam. meali sınav zamanı üstüne gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben de laptop kıran kardeş diyince ortaokul çocuğu falan beklediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 e ucuz fiyat vermişler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kdv ile 200doları geçer yaklaşık 300-350 lira fln olur cihazın yarı parası ki adam açıp bakmamış bile direkt şu parça değişecek öde dio. ben daha ucuza yaptırırım onu izmite döndüğümde. kaza oldu çocuğun suçu değil elektrikler gitmişti ders yapıyordu bir anda bizim yanımıza gelirken ayağı kabloya takılmış düşmüş olur böyle şeyler cana geleceğine mala gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kırılan/bozulan parça için ebayıda araştır önümüz bayramda gümrüksüz şekilde getirtebilirsin uyguna bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu gümrük olayı her bayramda varmı? birde max ne kadarlik alet gecirebiliyoruz gümrükten bayramda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 300euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Abd deb alirsak 300 dolarmı oluyo,yoksa 300 eu nun dolar karsiligimi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dolar karşılığı yazmıyor sadece fatura tutarı 300 euro değerine kadar gümrük uygulanmıyo deniliyo hatta direk alıntılıyayım said: Posta Yoluyla Gelen Hediyelik Eşya Muafiyeti Ne Demektir? Yurt dışındaki gerçek kişiler tarafından Türkiye Gümrük Bölgesindeki gerçek kişilere posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilen eşyanın ithali gümrük vergilerinden muaftır. Bu muafiyet; a) Ramazan (Şeker) ve Kurban bayramları ile yılbaşı ve noel münasebetiyle Türkiye’deki kişilere posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilen, b) Ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen, c) Şahsi, ailevi ve hediyelik eşya niteliğinde olan, d) Karşılığında alıcı tarafından herhangi bir ödeme yapılmayan, Eşya için uygulanır. Bu muafiyet, alkol ve alkol ürünleri ile tütün ve tütün ürünleri için uygulanmaz. Hediyelik Eşyada Kaç EURO luk Muafiyet Uygulanır? Gerçek kıymeti 300 EURO’yu geçmeyen eşya için uygulanır. Eşyanın birden fazla kalemden oluşması halinde toplam değerinin 300 EURO’yu geçmemesi gerekir. İki ya da daha fazla kalemden oluşan bir sevkiyatın toplam kıymetinin 300 EURO’yu aşması halinde, toplam değerin 300 EURO tutarındaki kısmı için muafiyet uygulanır. Hangi Sürelerde Bu Muafiyet Uygulanır? Bu muafiyet, (a) bendinde belirtilen olaylardan bir ay önceki veya bir ay sonraki süreler içinde gönderilmiş veya Türkiye gümrük bölgesine girmiş eşya için uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 e parçayı alınca kendi yapabilecek mi ama onu da hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar